Magician Evert van Asselt, uniek entertainment voor iedereen.

Een succesvolle beursstand? Zo zorgt u voor meer leads

Waarom een goochelaar boeken - bedrijven
Spring eruit met uw beursstand

Wanneer u deelneemt aan een beurs wilt u natuurlijk wel succes behalen. Maar hoe zorgt u nu voor een succesvolle beursstand?
Uiteraard bepaalt uw budget grotendeels waar u uiteindelijk voor kiest. En toch, ongeacht de grootte van uw stand en de manier waarop u de aandacht probeert te trekken, gaat het uiteindelijk om het effectief overbrengen van uw boodschap. Maar dan is de vraag, hoe kunt u dit doen, zodat u succes boekt?

Zorg voor een open en uitnodigende beursstand

Zorg voor een open en uitnodigende uitstraling. Dit geldt zowel voor de stand als voor de personen die bij de stand staan. Zorg ervoor dat wat u laat zien ook echt van hoogwaardige kwaliteit is en zorg dat uw logo al op afstand te zien is.

Uw personeel is het visitekaartje voor uw bedrijf. Zorg ook dat zij openheid uitstralen, waardoor het publiek zich uitgenodigd voelt om uw stand te bezoeken. Een verzorgde, net geklede look zal hier aan bijdragen.

De sleutel tot succes is het vinden van een persoon met creativiteit en ervaring die u kan helpen met een succesvolle beursstand. Ook hij / zij moet zorgen voor een uitnodigende uitstraling, op een verzorgde en nette manier.
Evert van Asselt wordt hierbij met regelmaat ingeschakeld. Als beursgoochelaar weet hij precies uw potentiële klant te rakenSuccesvolle beursstand - Waarom een goochelaar boeken? - Beurzen - Evert van Asselt en zorgt dat uw bedrijf in gedachten blijft hangen.

Goochelaar bij uw beursstand

Een goochelaar bij uw beursstand zorgt gegarandeerd voor meer leads. U valt namelijk meer op, doordat deze beursgoochelaar klanten naar uw stand toe trekt. Hierdoor is er al meer bekijks rond uw stand en nieuwe bezoekers raken nieuwsgierig.
Evert weet als beursgoochelaar de aandacht te pakken met zijn trucs, verwondert de mensen en gaat zo met hen in gesprek. Het gesprek stuurt hij richting uw bedrijf. Zo verbindt hij de mensen met u of uw collega.

Goochelen op maat zorgt voor een succesvolle beursstand

Wanneer u Evert als goochelaar boekt tijdens een beurs, bent u verzekerd van beurs goochelen op maat. Evert gaat graag vooraf met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Zo kan hij niet alleen zorgen voor unieke en verschillende soorten goocheltrucs, maar hij kan ook werken met uiteenlopende en opvallende balloncreaties. Evert is namelijk ook ballonartiest, welke niet verward moet worden met een ballonnenclown.
Met zijn goocheltrucs en eventuele balloncreaties zorgt Evert dat de act op maat de verbinding naar uw bedrijf goed weergeeft. Hij kan daarnaast ook zorgen voor merchandise bij de acts met bijvoorbeeld uw logo erop.

Goochelaar boeken voor meer leads en een succesvolle beursstand

Wilt u meer leads en een succesvolle beursstand? Neem dan vrijblijvend contact op met Evert van Asselt. Hij heeft al verschillende bedrijven bijgestaan op beurzen en congressen, zowel in binnen- als buitenland. Evert treedt namelijk op in meerdere talen, waardoor hij u ook op beurzen in het buitenland kan bijstaan.
Uiteraard wilt u natuurlijk vooraf de kosten weten. Hiervoor kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wanneer u Evert van Asselt als beursgoochelaar inzet bij uw beursstand, zal hij er alles aan doen, deze investering er voor u uit te halen en van bezoekers uw klanten te maken.

Contact
Waarom kiezen mensen voor Magician Evert van Asselt?
  • Jong en energiek
  • Prijswinnende acts
  • Geen reiskosten
  • Kleurrijke ballonfiguren met oog voor detail
  • Pedagogische achtergrond
Offerte aanvragen? Klik op onderstaande button.
Beschikbaarheid en prijzen
WAAR TREEDT EVERT OP ALS GOOCHELAAR / BALLONARTIEST?
Goochelaar en ballonartiest op een beurs - Evert van Asselt met table magic op beurs

Bruiloften, Jubilea, Verjaardagen, Tuinfeesten, Examenfeesten

Particulieren
Magician Evert van Asselt verrast, amuseert en verbindt uw gasten!
Tips om goochelaar te worden - magician Evert van Asselt

Bedrijfsfeesten, Openingen, Nieuwjaarsrecepties, Kerstborrels, Zakendiners, Beurzen, Congressen, Teambuildingsactiviteiten, Personeelsfeesten

Bedrijven
Magician Evert van Asselt maakt uw event onvergetelijk.
Verschil tussen een ballonnenclown en ballonartiest - Evert aan het werk als ballonartiest

Basisscholen, Middelbare scholen, Sport clubs, Verenigingen

Scholen/Verenigingen
Laat u gasten verwonderen door Magician Evert van Asselt
Klik hier voor een sfeerimpressie