Magician Evert van Asselt, uniek entertainment voor iedereen.

Waarom een goochelaar boeken in Goes?

Goochelaar of ballonartiest op uw bruiloft - Evert van Asselt aan het goochelen
Goochelaar boeken in Goes

U wilt een goochelaar boeken in Goes voor uw feest of evenement. Hartstikke leuk, want een goochelaar is een gegarandeerd succes voor jong en oud en bij zowel groot als klein publiek. Toch zijn er wel enkele dingen waar u rekening mee moet houden wanneer u een goochelaar voor uw feest of evenement overweegt. Evert legt u graag uit, waar u op moet letten, zodat u de juiste magische act boekt die bij uw gelegenheid past.

Goochelaar voor verschillende evenementen

Een goochelaar als Evert van Asselt kunt u boeken voor verschillende evenementen en voor uiteenlopende gelegenheden, zoals:

 • Recepties;
 • Bedrijfsfeesten;
 • Beurzen;
 • Bedrijfsopeningen;
 • Winkelcentra;
 • Brunches;
 • Diners;
 • Scholen;
 • Verenigingen.

De optredens kunnen meertalig verzorgd worden, namelijk in het Engels, Duits en Nederlands.

Verschillende goochelacts en shows

Het is van belang dat u vooraf aan geeft, voor welk evenement u Evert wilt boeken. Een goochelshow vergt namelijk een andere voorbereiding, als een goochelaar op een beurs. Voor een groot publiek zijn kleine trucs niet zo goed zichtbaar en kan een show zoals de centrale show van Evert van Asselt soms een betere invulling geven. Of misschien heeft u een teamuitje waarbij er in groepjes wordt gewerkt en teambuilding centraal staat, met misschien een bepaald doel waar u wilt dat aan gewerkt wordt. Dan kan bijvoorbeeld een magische workshop veel beter werken dan een tafelgoochelaar.

Show met afwisselende goocheltrucs

Het kan ook zijn, dat u op zoek bent naar een goochelshow in Goes. Dit kan voor grote groepen kinderen, of bijvoorbeeld verenigingen erg aantrekkelijk zijn, wanneer hier een half uur tot een uur voor wordt vrij gemaakt tijdens uw evenement. De tijd is hierbij dan ook belangrijk om aan te geven bij uw boeking en voor een show is het aangeven van de grote van de ruimte ook zeker noodzakelijk.
Het voordeel van een show van Evert is, dat het publiek vermaakt wordt waarbij er tevens interactie is, zodat iedereen geboeid blijft van het begin tot het eind. Dit komt omdat Evert gebruik maakt van verschillende soorten goochelen tijdens de verschillende goochelshows.
De show wordt afgestemd op uw gelegenheid en uw publiek. Ook daarom is het van belang vooraf goed aan te geven, voor wie en wat u een goochelaar wilt boeken.

Kosten

Gaat u een goochelaar boeken in Goes? Dan zijn de kosten vaak ook niet geheel onbelangrijk.Het beste is dan ook om vooraf een offerte op te vragen. Zo komt u niet voor onverwachtse verrassingen te staan. Evert van Asselt rekent geen reiskosten. Hierdoor komt u achteraf niet voor verrassingen te staan in verband met de gereden kilometers.
Wilt u Evert als goochelaar boeken in Goes? U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, zo komt u niet voor verrassingen te staan qua kosten.

Contact
Waarom kiezen mensen voor Magician Evert van Asselt?
 • Geen reiskosten
 • Op maat gemaakte acts
 • Nationale en internationale optredens
 • Persoonlijk contact
 • Flexibel
Offerte aanvragen? Klik op onderstaande button.
Beschikbaarheid en prijzen
WAAR TREEDT EVERT OP ALS GOOCHELAAR?
Waarom een goochelaar boeken - particulieren

Bruiloften, Jubilea, Verjaardagen, Tuinfeesten, Examenfeesten

Particulieren
Magician Evert van Asselt verrast, amuseert en verbindt uw gasten!
Waarom een goochelaar boeken - bedrijven

Bedrijfsfeesten, Openingen, Nieuwjaarsrecepties, Kerstborrels, Zakendiners, Teambuildingsactiviteiten, Personeelsfeesten

Bedrijven
Magician Evert van Asselt maakt uw event onvergetelijk.
Tips voor uw beursstand - beursgoochelaar - Waarom een goochelaar boeken? - Beurzen - Evert van Asselt

Op maat gemaakte acts, Meer leads, Uw logo op kaarten, Uniek, Flexibel, Prijswinnend

Beurzen
Evert zorgt voor een unieke beleving in uw beursstand en meer leads.
Klik hier voor een sfeerimpressie