Magician Evert van Asselt, uniek entertainment voor iedereen.

Goochelaar boeken

Evert-Magic-5.jpg
Goochelaar boeken voor uw feest of evenement

U wilt een goochelaar boeken voor uw feest of evenement. Hartstikke leuk, want een goochelaar is een gegarandeerd succes voor jong en oud en bij zowel groot als klein publiek. Toch zijn er wel enkele dingen waar u rekening mee moet houden wanneer u een goochelaar voor uw feest of evenement overweegt. Evert legt u graag uit, waar u op moet letten, zodat u de juiste magische act boekt die bij uw gelegenheid past.

Verschillende evenementen

Een goochelaar als Evert van Asselt kunt u boeken voor verschillende evenementen en voor uiteenlopende gelegenheden, zoals:

 • Recepties;
 • Bedrijfsfeesten;
 • Beurzen;
 • Bedrijfsopeningen;
 • Winkelcentra;
 • Brunches;
 • Diners;
 • Scholen;
 • Verenigingen.

Het is van belang dat u vooraf aan geeft, voor welk evenement u een goochelaar wilt boeken. Een kinderfeest vergt namelijk een andere voorbereiding, als een goochelaar op een beurs. Voor een groot publiek zijn kleine trucs niet zo goed zichtbaar en kan een show zoals de centrale show van Evert van Asselt soms eGoochelaar boeken - goochelshowen betere invulling geven. Of misschien heeft u een teamuitje waarbij er in groepjes wordt gewerkt en teambuilding centraal staat, met misschien een bepaald doel waar u wilt dat aan gewerkt wordt. Dan kan bijvoorbeeld een magische workshop veel beter werken dan een tafelgoochelaar.

Show met afwisselende goocheltrucs

Het kan ook zijn, dat u op zoek bent naar een goochelshow. Dit kan voor grote groepen kinderen, of bijvoorbeeld verenigingen erg aantrekkelijk zijn, wanneer hier een half uur tot een uur voor wordt vrij gemaakt tijdens uw evenement. De tijd is hierbij dan ook belangrijk om aan te geven bij uw boeking en voor een show is het aangeven van de grote van de ruimte ook zeker noodzakelijk.
Het voordeel van een show van Evert is, dat het publiek vermaakt wordt waarbij er tevens interactie is, zodat iedereen geboeid blijft van het begin tot het eind. Dit komt omdat Evert gebruik maakt van verschillende soorten goochelen tijdens de verschillende goochelshows.
De show wordt afgestemd op uw gelegenheid en uw publiek. Ook daarom is het van belang vooraf goed aan te geven, voor wie en wat u een goochelaar wilt boeken.

Voor wie kiest u?

Wanneer u op zoek gaat op het internet naar een goochelaar voor uw feest of evenement zijn er tal van mogelijkheden en ziet u misschien wel door de goocheltrucs de goochelshow niet meer. Er zijn namelijk ook veel amateur goochelaars die op internet adverteren. Dat geeft helemaal niets, want ook hier zit talent bij. Zij goochelen voor hun hobby en komen voor een klein bedrag bij u optreden. Natuurlijk moet u hier geen professionele kwaliteit van verwachten. Dit mag u uiteraard wel verwachten, wanneer u een professionele goochelaar boekt. Maar hoe weet u nu, dat u met een professionele goochelaar te maken heeft? Dit kunt u doen door te kijken op de website van desbetreffende goochelaar en dan vooral te alert te zijn op:

En natuurlijk kunt u eigenlijk altijd contact opnemen om een goochelaar te boeken. U kunt vrijblijvende informatie aanvragen en uw vragen stellen.

Kosten

Vaak ook niet geheel onbelangrijk zijn de kosten. Het beste is dan ook om vooraf een offerte op te vragen. Zo komt u niet voor onverwachtse verrassingen te staan. Stel u voor, dat u denkt dat de reiskosten inbegrepen zijn en de goochelaar van Goes naar Den- Helder komt en vervolgens de rekening presenteert inclusief reiskosten. Dan is het wel een erg dure goochelaar. Dus wilt u een goochelaar boeken? Vraag dan zeer zeker om een vrijblijvende offerte.

Dus bekijk altijd even de website van de goochelaar en vraag dan een offerte aan, waarin u ook goed aangeeft waarvoor u een goochelaar wilt boeken, dan komt u zeker niet voor verrassingen te staan.

Contact
Waarom kiezen mensen voor Magician Evert van Asselt?
 • Jong en energiek
 • Prijswinnende acts
 • Geen reiskosten
 • Kleurrijke ballonfiguren met oog voor detail
 • Pedagogische achtergrond
Offerte aanvragen? Klik op onderstaande button.
Beschikbaarheid en prijzen
WAAR TREEDT EVERT OP ALS GOOCHELAAR / BALLONARTIEST?
Goochelaar en ballonartiest op een beurs - Evert van Asselt met table magic op beurs

Bruiloften, Jubilea, Verjaardagen, Tuinfeesten, Examenfeesten

Particulieren
Magician Evert van Asselt verrast, amuseert en verbindt uw gasten!
Tips om goochelaar te worden - magician Evert van Asselt

Bedrijfsfeesten, Openingen, Nieuwjaarsrecepties, Kerstborrels, Zakendiners, Teambuildingsactiviteiten, Personeelsfeesten

Bedrijven
Magician Evert van Asselt maakt uw event onvergetelijk.
Verschil tussen een ballonnenclown en ballonartiest - Evert aan het werk als ballonartiest

Basisscholen, Middelbare scholen, Sport clubs, Verenigingen

Scholen/Verenigingen
Laat u gasten verwonderen door Magician Evert van Asselt
Klik hier voor een sfeerimpressie