Magician Evert van Asselt, uniek entertainment voor iedereen.

Goochelaar en Ballonartiest in Zwolle

Evert-Magic-5.jpg
Goochelaar en ballonartiest in Zwolle

Zoekt u iets unieks voor uw feest, evenement of bepaalde gelegenheid in Zwolle? Een goochelaar of ballonartiest kan een grote meerwaarde zijn tijdens uw event. Wanneer u dit soort entertainment zoekt, kan Evert van Asselt u helpen. Hij heeft al verschillende evenementen en feesten als goochelaar en ballonartiest in Zwolle op zijn naam staan. Hij maakt ook uw evenement of feest graag tot een groot succes.

Meer dan een ballonartiest en goochelaar

Het is begrijpelijk dat u uw evenement of bedrijfsopening een unieke tint wilt geven. U zoekt dan waarschijnlijk ook geen ballonnenclown maar een ballonartiest en / of een unieke goochelaar. Evert van Asselt maakt uw gelegenheid graag tot een succes met o.a.

En wilt u uw gasten echt laten vermaken en verwonderd doen staan? Dat kan met de energieke en interactieve podiumshow van Evert, waarmee hij voor onvergetelijke momenten zorgt en uw gasten echt weet te verwonderen.

Diverse evenementen en feesten 

Evert is voor de meest uiteenlopende en verschillende gelegenheden te boeken met zijn goochelacts- en shows.  Hij is te vinden op o.a.:

 • Recepties;
 • Bedrijfsfeesten;
 • Beurzen;
 • Bedrijfsopeningen;
 • Winkelcentra;
 • Brunches;
 • Diners;

Evert is dus beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven en maakt uw gelegenheid graag tot een succes voor zowel u als uw gasten. Staat u met uw bedrijf op een beurs? Denkt u ook dan eens aan Evert. Hij is ook als beursgoochelaar inzetbaar.

Een echte entertainer

Er zijn drie sleutelwoorden die u in het entertainment van Evert terug kan vinden, namelijk: amusement, vermaak en verbinding. Bij Evert van Asselt vindt u geen standaard optreden, want hij past zich aan naar uw wensen en mogelijkheden. Bij speciale gelegenheden, zoals bijvoorbeeld themafeesten, gaat hij graag vooraf met u in gesprek. Zo kan hij zijn act of goochelshow aan uw feest aanpassen. Ook wanneer er een bepaald onderwerp op uw droombruiloft centraal staat, past Evert zich in samenspraak met u hier geheel op aan als goochelaar of ballonartiest tijdens uw bruiloft.

Uw Goochelaar of ballonartiest in Zwolle boeken

Misschien bent u Evert zelfs al eens goochelend in Oostenrijk tegen gekomen. Hij treedt namelijk niet alleen op in Nederland, maar ook regelmatig in het buitenland. Het is ook zeker mogelijk, dat u hem al eens in Zwolle heeft gezien. Hier heeft hij al verschillende optredens verzorgd, bij o.a.:

 • Voorbeeld
 • Voorbeeld

Wilt u Evert van Asselt graag boeken als goochelaar en ballonartiest in Zwolle of heeft u vragen of wenst u misschien bepaalde informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact op per e-mail of telefoon.

Contact
Waarom kiezen mensen voor Magician Evert van Asselt?
 • Jong en energiek
 • Prijswinnende acts
 • Geen reiskosten
 • Kleurrijke ballonfiguren met oog voor detail
 • Pedagogische achtergrond
Offerte aanvragen? Klik op onderstaande button.
Beschikbaarheid en prijzen
WAAR TREEDT EVERT OP ALS GOOCHELAAR / BALLONARTIEST?
Goochelaar en ballonartiest op een beurs - Evert van Asselt met table magic op beurs

Bruiloften, Jubilea, Verjaardagen, Tuinfeesten, Examenfeesten

Particulieren
Magician Evert van Asselt verrast, amuseert en verbindt uw gasten!
Tips om goochelaar te worden - magician Evert van Asselt

Bedrijfsfeesten, Openingen, Nieuwjaarsrecepties, Kerstborrels, Zakendiners, Teambuildingsactiviteiten, Personeelsfeesten

Bedrijven
Magician Evert van Asselt maakt uw event onvergetelijk.
Verschil tussen een ballonnenclown en ballonartiest - Evert aan het werk als ballonartiest

Basisscholen, Middelbare scholen, Sport clubs, Verenigingen

Scholen/Verenigingen
Laat u gasten verwonderen door Magician Evert van Asselt
Klik hier voor een sfeerimpressie