Magician Evert van Asselt, uniek entertainment voor iedereen.

Goochelaar en Ballonartiest in Zuid- Holland

Evert-Magic-5.jpg
Goochelaar en ballonartiest in Zuid- Holland

Zoekt u iets speciaals tijdens uw event of (bedrijfs-) feest in Zuid- Holland?  Bent u misschien op zoek naar een entertainer die er een feestje van maakt, waar uw gasten nog lang over na zullen praten? Dan kan magician Evert van Asselt u zeker helpen. Hij heeft verschillende evenementen en feesten als goochelaar en ballonartiest in Zuid- Holland al tot een gezellig en groot succes gemaakt.

Meer dan een goochelaar in Zuid- Holland

U zoekt misschien wel iets in de trant van een goochelaar en ballonartiest in Zuid- Holland, maar net iets anders of iets meer. Dat is begrijpelijk want u wilt uw evenement of bedrijfsopening natuurlijk een unieke tint geven. Dat snapt Evert als geen ander en hij zorgt op iedere gelegenheid voor magisch entertainment met o.a.

Wilt u uw gasten echt verwonderen, zodat ze er nog lang over napraten? Dat kan met de energieke en interactieve podiumshow van Evert, waarmee hij zorgt voor een onvergetelijk moment op uw feest.
Mocht u nog twijfelen of een goochelact bij uw gelegenheid past, dan kunt u hier lezen waarom een goochelaar boeken een ware aanvulling kan zijn voor uw feest of event.

Voor verschillende gelegenheden in Zuid- Holland

Evert amuseert uw gasten graag als Goochelaar en ballonartiest tijdens verschillende gelegenheden. Denkt u bijvoorbeeld eens aan zijn goochelacts- en shows bij:

 • Recepties;
 • Bedrijfsfeesten;
 • Beurzen;
 • Bedrijfsopeningen;
 • Winkelcentra;
 • Brunches;
 • Diners;

Of het nu gaat om een particulier feestje of om een bedrijfsevent, Evert verzorgt in beide gevallen het magisch entertainment. Hij kan zelfs zorgen voor een workshop binnen uw bedrijf of tijdens een congres.

Een echte entertainer in Zuid- Holland

Evert staat bekend als een echte entertainer in Zuid- Holland. Wie zoekt naar interactie, vermaak en hilariteit kan zijn hart ophalen. Standaard optredens kent Evert niet, want hij past zich aan naar uw wensen en mogelijkheden. Geeft u bijvoorbeeld een feest met een bepaald thema? Dan gaat hij graag met u in gesprek om zijn act of goochelshow hierop aan te passen.

Het boeken van uw goochelaar in Zuid- Holland

Het zou kunnen dat u Evert ook al eens buiten Zuid- Holland bent tegengekomen. Dit is goed mogelijk, want hij reist door heel Nederland en zelfs in het buitenland met zijn uiteenlopende shows, balloncreaties en goocheltrucs. In Zuid- Holland heeft u hem wellicht al eens gezien met zijn show of magic act bij:

Wilt u Evert van Asselt graag boeken als goochelaar en ballonartiest in Zuid- Holland? Of wenst u misschien aanvullende informatie? Neem dan gerust contact op. Ook voor vragen kunt u Evert zowel telefonisch als per e-mail bereiken.

Contact
Waarom kiezen mensen voor Magician Evert van Asselt?
 • Jong en energiek
 • Prijswinnende acts
 • Geen reiskosten
 • Kleurrijke ballonfiguren met oog voor detail
 • Pedagogische achtergrond
Offerte aanvragen? Klik op onderstaande button.
Beschikbaarheid en prijzen
WAAR TREEDT EVERT OP ALS GOOCHELAAR / BALLONARTIEST?
Goochelaar en ballonartiest op een beurs - Evert van Asselt met table magic op beurs

Bruiloften, Jubilea, Verjaardagen, Tuinfeesten, Examenfeesten

Particulieren
Magician Evert van Asselt verrast, amuseert en verbindt uw gasten!
Tips om goochelaar te worden - magician Evert van Asselt

Bedrijfsfeesten, Openingen, Nieuwjaarsrecepties, Kerstborrels, Zakendiners, Teambuildingsactiviteiten, Personeelsfeesten

Bedrijven
Magician Evert van Asselt maakt uw event onvergetelijk.
Verschil tussen een ballonnenclown en ballonartiest - Evert aan het werk als ballonartiest

Basisscholen, Middelbare scholen, Sport clubs, Verenigingen

Scholen/Verenigingen
Laat u gasten verwonderen door Magician Evert van Asselt
Klik hier voor een sfeerimpressie