Magician Evert van Asselt, uniek entertainment voor iedereen.

Goochelaar en Ballonartiest in Zeist

Evert-Magic-5.jpg
Goochelaar en ballonartiest in Zeist

Zoekt u een uniek amusement voor uw feest, evenement of bepaalde gelegenheid? Dan kan Evert van Asselt u helpen. Hij heeft al verschillende evenementen en feesten als goochelaar en ballonartiest in Zeist tot een groot succes gebracht.

Meer dan een goochelaar

Evert is magisch entertainer en hij kent de meerwaarde van een goochelaar of ballonartiest op een evenement. Hij weet als geen ander hoe hij uw gasten en publiek in een ongedwongen sfeer kan amuseren en verbinden als magisch entertainer. U kunt hierbij denken aan verschillende optredens en acts.

De centrale show van Evert doet het ook altijd erg goed. Met deze energieke en interactieve podiumshow weet hij uw gasten te verwonderen en zorgt hij voor hilarische momenten, welke uw gasten nog lang bij zullen blijven.

Diverse feesten en evenementen in Zeist

Evert is met zijn verschillende shows en goochelacts te boeken voor de meest uiteenlopende en verschillende gelegenheden. Misschien wilt u uw evenement of bedrijfsopening een unieke tint geven of gaat u trouwen en denkt u aan een goochelaar of ballonartiest op uw bruiloft.  Dan bent u bij Evert van Asselt zeker aan het juiste adres. U kunt Evert boeken voor o.a.:

 • Recepties;
 • Bedrijfsfeesten;
 • Beurzen;
 • Bedrijfsopeningen;
 • Winkelcentra;
 • Brunches;
 • Diners;

Of u nu een bedrijfsfeest geeft, of entertainment zoekt voor een particuliere aangelegenheid, of ter promotie, u kunt Evert in dit soort gevallen boeken om uw gelegenheid tot een succes te maken. Mocht u nog twijfelen of een goochelact bij uw gelegenheid past, dan kunt u hier lezen waarom een goochelaar in Zeist een ware aanvulling kan zijn voor uw feest of event

Een echte entertainer 

De drie sleutelwoorden waar deze entertainer voor staat, zijn: amusement, vermaak en verbinding. U vindt bij Evert van Asselt geen standaard optredens, want hij past zich aan naar uw wensen en mogelijkheden. Bij speciale gelegenheden gaat hij graag vooraf met u in gesprek. Zo kan hij zijn act of goochelshow aan uw feest aanpassen. Ook wanneer u hem boekt als goochelaar of ballonartiest op een beurs bij uw beursstand verzorgt hij unieke acts op maat, zodat uw bedrijfsnaam zeker niet vergeten wordt.

Uw Goochelaar of ballonartiest in Zeist boeken

Misschien kent u Evert van Hollands Got Talent, of heeft u hem elders gezien. Hij treedt namelijk op door heel Nederland en zelfs ook in het buitenland. Het is zeker ook mogelijk, dat u hem al eens in Zeist heeft gezien. Hier heeft hij al verschillende optredens verzorgd, bij o.a.:

 • Voorbeeld 1
 • Voorbeeld 2

Heeft u vragen of wilt u Evert van Asselt graag boeken als goochelaar en ballonartiest in Zeist? Neem dan gerust vrijblijvend contact op per e-mail of telefoon met deze magisch entertainer.

Contact
Waarom kiezen mensen voor Magician Evert van Asselt?
 • Jong en energiek
 • Prijswinnende acts
 • Geen reiskosten
 • Kleurrijke ballonfiguren met oog voor detail
 • Pedagogische achtergrond
Offerte aanvragen? Klik op onderstaande button.
Beschikbaarheid en prijzen
WAAR TREEDT EVERT OP ALS GOOCHELAAR / BALLONARTIEST?
Goochelaar en ballonartiest op een beurs - Evert van Asselt met table magic op beurs

Bruiloften, Jubilea, Verjaardagen, Tuinfeesten, Examenfeesten

Particulieren
Magician Evert van Asselt verrast, amuseert en verbindt uw gasten!
Tips om goochelaar te worden - magician Evert van Asselt

Bedrijfsfeesten, Openingen, Nieuwjaarsrecepties, Kerstborrels, Zakendiners, Teambuildingsactiviteiten, Personeelsfeesten

Bedrijven
Magician Evert van Asselt maakt uw event onvergetelijk.
Verschil tussen een ballonnenclown en ballonartiest - Evert aan het werk als ballonartiest

Basisscholen, Middelbare scholen, Sport clubs, Verenigingen

Scholen/Verenigingen
Laat u gasten verwonderen door Magician Evert van Asselt
Klik hier voor een sfeerimpressie