Magician Evert van Asselt, uniek entertainment voor iedereen.

Goochelaar en Ballonartiest in Vlissingen

Evert-Magic-5.jpg
Goochelaar en ballonartiest in Vlissingen

Heeft u iets te vieren in Vlissingen en wilt u dat uw gasten dit als uniek ervaren? Wat dacht u van een goochelaar of ballonartiest die er een feestje van maakt, waar uw gasten nog lang over na zullen praten. Natuurlijk geen standaard ballonartiest, maar eentje die de mooiste figuren verzorgt en er echt entertainment van maakt, zoals Evert van Asselt. Hij heeft al verschillende evenementen en feesten als goochelaar en ballonartiest in Vlissingen tot een groot succes gebracht.

Meer dan een goochelaar in Vlissingen

Misschien wilt u uw evenement of bedrijfsopening een unieke tint geven en zoekt u meer dan een goochelaar en een ballonartiest in Vlissingen. U zoekt wellicht een magician entertainer. Dan bent u bij Evert van Asselt zeker aan het juiste adres. Goochelaar Evert van Asselt verzorgt o.a.:

Buitenom het feit dat een goochelaar en een ballonartiest een meerwaarde is voor uw event, zoekt u misschien net nog iets anders. Dat vindt u bij de centrale show van Evert. Met deze energieke en interactieve podiumshow vermaakt en verwondert hij uw gasten dusdanig, dat dit voor iedereen een onvergetelijk (bedrijfs-)feest wordt.

Diverse evenementen en feesten in Vlissingen

Ballonartiest en goochelaar Evert kunt u boeken voor diverse feesten en evenementen. Denkt u bijvoorbeeld eens aan Evert van Asselt zijn goochelacts- en shows bij:

 • Recepties;
 • Bedrijfsfeesten;
 • Beurzen;
 • Bedrijfsopeningen;
 • Winkelcentra;
 • Brunches;
 • Diners;

Kortom Evert is voor uiteenlopende evenementen te boeken. Of u nu een particulier feestje geeft of dat het een bedrijfsaangelegenheid is, Evert is voor beide beschikbaar. Mocht u nog twijfelen of een goochelact bij uw gelegenheid past, dan kunt u hier lezen waarom een goochelaar boeken een ware aanvulling kan zijn voor uw feest of event.

Hilarisch entertainment in Vlissingen

Evert is een echte entertainer. Hij zorgt voor hilarisch entertainment en vermaakt uw publiek met zijn interactieve acts. Groot, klein, jong of oud, het maakt voor Evert niets uit wanneer u een echte entertainer in Vlissingen zoekt. Standaard optredens kent hij dan ook niet, want hij past zich aan naar uw wensen en mogelijkheden. Geeft u bijvoorbeeld een diner in een bepaald thema, of heeft u een droombruiloft? Dan gaat hij graag met u in gesprek om zijn act of goochelshow hierop aan te passen.

Goochelaar in Vlissingen boeken

Evert van Asselt reist van Middelburg tot Breda, kortom door heel Nederland en tevens ook over de grenzen met zijn uiteenlopende acts, (kinder) shows en goocheltrucs. Ook in Vlissingen kwam hij al meerdere keren, zoals:

Wilt u Evert van Asselt ook graag boeken in Vlissingen als goochelaar? Dat kan! Neem dan gerust contact op met Evert. Ook bij vragen en / of aanvullende informatie kunt u bellen of mailen.

Contact
Waarom kiezen mensen voor Magician Evert van Asselt?
 • Jong en energiek
 • Prijswinnende acts
 • Geen reiskosten
 • Kleurrijke ballonfiguren met oog voor detail
 • Pedagogische achtergrond
Offerte aanvragen? Klik op onderstaande button.
Beschikbaarheid en prijzen
WAAR TREEDT EVERT OP ALS GOOCHELAAR / BALLONARTIEST?
Goochelaar en ballonartiest op een beurs - Evert van Asselt met table magic op beurs

Bruiloften, Jubilea, Verjaardagen, Tuinfeesten, Examenfeesten

Particulieren
Magician Evert van Asselt verrast, amuseert en verbindt uw gasten!
Tips om goochelaar te worden - magician Evert van Asselt

Bedrijfsfeesten, Openingen, Nieuwjaarsrecepties, Kerstborrels, Zakendiners, Teambuildingsactiviteiten, Personeelsfeesten

Bedrijven
Magician Evert van Asselt maakt uw event onvergetelijk.
Verschil tussen een ballonnenclown en ballonartiest - Evert aan het werk als ballonartiest

Basisscholen, Middelbare scholen, Sport clubs, Verenigingen

Scholen/Verenigingen
Laat u gasten verwonderen door Magician Evert van Asselt
Klik hier voor een sfeerimpressie