Magician Evert van Asselt, uniek entertainment voor iedereen.

Goochelaar en Ballonartiest in Veenendaal

Evert-Magic-5.jpg
Goochelaar en ballonartiest in Veenendaal

Zoekt iets unieks voor uw feest, evenement of bepaalde gelegenheid in Veenendaal? Een goochelaar of ballonartiest kan een grote meerwaarde zijn tijdens uw event. Wanneer u dit soort entertainment zoekt, kan Evert van Asselt u helpen. Hij heeft al verschillende evenementen en feesten als goochelaar en ballonartiest in Veenendaal op zijn naam staan. Hij maakt ook uw evenement of feest graag tot een groot succes.

Meer acts en optredens

Zoekt u echt amusement en vermaak of gewoon iets meer dan een een goochelaar en ballonartiest in Veenendaal? Ook dan kan Evert u helpen. Hij verbindt en amuseert uw gasten en publiek in een ongedwongen sfeer met zijn verschillende acts en optredens, zoals:

Wat het ook altijd erg goed doet, is de centrale show van Evert. Met deze energieke en interactieve show weet hij uw gasten te verwonderen en zorgt hij voor hilarische momenten, waar uw gasten nog lang over na zullen praten.

Voor verschillende gelegenheden 

Evert is voor de meest uiteenlopende en verschillende gelegenheden te boeken met zijn goochelacts- en shows.  Hij is te vinden op o.a.:

 • Recepties;
 • Bedrijfsfeesten;
 • Beurzen;
 • Bedrijfsopeningen;
 • Winkelcentra;
 • Brunches;
 • Diners;

Evert verzorgt zowel bij particuliere feestjes als bedrijfsevents het magisch entertainment. Hij kan zelfs zorgen voor een workshop binnen uw bedrijf of tijdens een congres.

Echt entertainment in Veenendaal

Er zijn drie sleutelwoorden die u in het entertainment van Evert terug kan vinden, namelijk: amusement, vermaak en verbinding. Bij Evert van Asselt vindt u geen standaard optreden, want hij past zich aan naar uw wensen en mogelijkheden. Bij speciale gelegenheden, zoals bijvoorbeeld themafeesten, gaat hij graag vooraf met u in gesprek. Zo kan hij zijn act of goochelshow aan uw feest aanpassen. Ook wanneer er een bepaald onderwerp of uw bedrijf centraal moet staan, kan Evert zijn optreden hier naar aanpassen. Dit soort entertainment kan ook zeker een meerwaarde zijn op een beurs in Veenendaal en omstreken.

Uw Goochelaar of ballonartiest boeken

Misschien kent u Evert van Hollands Got Talent, of heeft u hem elders gezien. Hij treedt namelijk op door heel Nederland en zelfs ook in het buitenland. Het is zeker ook mogelijk, dat u hem al eens in Veenendaal heeft gezien. Hier heeft hij al verschillende optredens verzorgd, bij o.a.:

 • Voorbeeld
 • Voorbeeld

Wilt u Evert van Asselt graag boeken als goochelaar en ballonartiest in Veenendaal? Neem dan gerust vrijblijvend contact op per e-mail of telefoon. Ook wanneer u vragen heeft of aanvullende informatie wenst, kunt u Evert uiteraard benaderen.

Contact
Waarom kiezen mensen voor Magician Evert van Asselt?
 • Jong en energiek
 • Prijswinnende acts
 • Geen reiskosten
 • Kleurrijke ballonfiguren met oog voor detail
 • Pedagogische achtergrond
Offerte aanvragen? Klik op onderstaande button.
Beschikbaarheid en prijzen
WAAR TREEDT EVERT OP ALS GOOCHELAAR / BALLONARTIEST?
Goochelaar en ballonartiest op een beurs - Evert van Asselt met table magic op beurs

Bruiloften, Jubilea, Verjaardagen, Tuinfeesten, Examenfeesten

Particulieren
Magician Evert van Asselt verrast, amuseert en verbindt uw gasten!
Tips om goochelaar te worden - magician Evert van Asselt

Bedrijfsfeesten, Openingen, Nieuwjaarsrecepties, Kerstborrels, Zakendiners, Teambuildingsactiviteiten, Personeelsfeesten

Bedrijven
Magician Evert van Asselt maakt uw event onvergetelijk.
Verschil tussen een ballonnenclown en ballonartiest - Evert aan het werk als ballonartiest

Basisscholen, Middelbare scholen, Sport clubs, Verenigingen

Scholen/Verenigingen
Laat u gasten verwonderen door Magician Evert van Asselt
Klik hier voor een sfeerimpressie