Magician Evert van Asselt, uniek entertainment voor iedereen.

Goochelaar en Ballonartiest in Valkenburg

Evert-Magic-5.jpg
Goochelaar en ballonartiest in Valkenburg

Heeft u iets te vieren in (de omgeving van) Valkenburg en wilt u er graag wat amusement bij? Of zoekt u misschien een ballonartiest i.p.v. een ballonnenclown? Dan kan Evert van Asselt u helpen. Deze magisch entertainer heeft al verschillende evenementen en feesten als goochelaar en ballonartiest in Valkenburg tot een groot succes gebracht.

Meer dan een ballonartiest

U zoekt misschien wel een ballonartiest, maar net iets meer of iets anders. Niet de standaard hondjes, bloemen en zwaarden die vaak voorbij komen, wanneer u een ballonartiest ziet. U wilt uw evenement of bedrijfsopening natuurlijk een unieke tint geven. Dat snapt Evert als geen ander en hij zorgt op iedere gelegenheid voor magisch entertainment met o.a.

En dit is nog niet alles, want met zijn energieke en interactieve centrale show vermaakt en verwondert Evert uw gasten dusdanig, dat dit voor iedereen een onvergetelijk (bedrijfs-)feest wordt.

Verschillende evenementen en feesten 

Goochelaar en baloonartiest Evert kunt u boeken voor diverse feesten. Denkt u bijvoorbeeld eens aan Evert van Asselt en zijn goochelacts- en shows bij:

 • Recepties;
 • Bedrijfsfeesten;
 • Beurzen;
 • Bedrijfsopeningen;
 • Winkelcentra;
 • Brunches;
 • Diners;

Of u nu een bedrijfsfeest geeft, of een entertainer zoekt voor een particulier feest, u kunt Evert in beide gevallen boeken om uw gelegenheid tot een succes te maken. Vergeet ook zeker de workshop van Evert niet, wanneer u invulling zoekt voor een congres of teambuilding.

Echt entertainment

Bij Evert vindt u echt entertainment. Hij vermaakt uw publiek en zorgt tevens voor interactie vol met hilarische momenten. Groot, klein, jong of oud, het maakt voor Evert niets uit wanneer u een echte entertainer in Delft zoekt. Standaard optredens als goochelaar kent hij niet, want hij past zich aan naar uw wensen en mogelijkheden. Geeft u bijvoorbeeld een themafeest? Dan gaat hij graag met u in gesprek om zijn act of goochelshow hierop aan te passen.

Het boeken van uw goochelaar of ballonartiest in Valkenburg

Het zou kunnen dat u Evert ook al eens buiten Valkenburg bent tegengekomen. Dit is goed mogelijk, want hij reist door heel Nederland en tevens ook over de grenzen met zijn uiteenlopende shows, balloncreaties en goocheltrucs. Daarnaast kent u hem wellicht nog van Hollands Got Talent met de unieke act met de reuze ballon.
In Valkenburg bent u hem wellicht hier al eens tegengekomen:

 • Voorbeeld
 • Voorbeeld

Wilt u Evert van Asselt graag boeken als goochelaar en ballonartiest in Valkenburg? Of heeft u misschien vragen? Neem dan gerust contact op. Ook voor meer informatie kunt u Evert zowel telefonisch als per e-mail benaderen.

Contact
Waarom kiezen mensen voor Magician Evert van Asselt?
 • Jong en energiek
 • Prijswinnende acts
 • Geen reiskosten
 • Kleurrijke ballonfiguren met oog voor detail
 • Pedagogische achtergrond
Offerte aanvragen? Klik op onderstaande button.
Beschikbaarheid en prijzen
WAAR TREEDT EVERT OP ALS GOOCHELAAR / BALLONARTIEST?
Goochelaar en ballonartiest op een beurs - Evert van Asselt met table magic op beurs

Bruiloften, Jubilea, Verjaardagen, Tuinfeesten, Examenfeesten

Particulieren
Magician Evert van Asselt verrast, amuseert en verbindt uw gasten!
Tips om goochelaar te worden - magician Evert van Asselt

Bedrijfsfeesten, Openingen, Nieuwjaarsrecepties, Kerstborrels, Zakendiners, Teambuildingsactiviteiten, Personeelsfeesten

Bedrijven
Magician Evert van Asselt maakt uw event onvergetelijk.
Verschil tussen een ballonnenclown en ballonartiest - Evert aan het werk als ballonartiest

Basisscholen, Middelbare scholen, Sport clubs, Verenigingen

Scholen/Verenigingen
Laat u gasten verwonderen door Magician Evert van Asselt
Klik hier voor een sfeerimpressie