Magician Evert van Asselt, uniek entertainment voor iedereen.

Goochelaar en Ballonartiest in Tilburg

Evert-Magic-5.jpg
Goochelaar en ballonartiest in Tilburg

Bent u op zoek naar iets speciaals tijdens uw (feestelijke) gelegenheid in Tilburg?  Wat dacht u van een entertainer met unieke optredens, waar uw gasten nog lang over na zullen praten. Evert heeft verschillende evenementen en feesten als goochelaar en ballonartiest in Tilburg al tot een gezellig en groot succes gemaakt.

Meer dan een goochelaar in Tilburg

Het is begrijpelijk dat u uw evenement of bedrijfsopening een unieke tint wilt geven. Bijvoorbeeld geen standaard ballonnen zoals hondjes of zwaarden. U zoekt dan mischien ook meer dan een goochelaar en een ballonartiest in Tilburg. Evert van Asselt verzorgt dit graag en maakt uw gelegenheid tot een succes met o.a.

En wilt u uw gasten echt laten vermaken en verwonderd doen staan? Dan is de energieke en interactieve podiumshow van Evert zeker iets voor u. Met deze show weet hij uw gasten  te verwonderen en zorgt voor een onvergetelijk moment.

Diverse feesten en evenementen in Tilburg

Evert amuseert uw gasten graag als magician entertainer bij verschillende gelegenheden. Denkt u bijvoorbeeld eens aan zijn goochelacts- en shows bij:

 • Recepties;
 • Bedrijfsfeesten;
 • Beurzen;
 • Bedrijfsopeningen;
 • Winkelcentra;
 • Brunches;
 • Diners;

Evert is dus zowel beschikbaar voor bedrijfsfeesten, evenementen, beurzen, maar ook voor particuliere aangelegenheden. Mocht u nog twijfelen of een goochelact bij uw gelegenheid past, dan kunt u hier lezen waarom een goochelaar boeken een ware aanvulling kan zijn voor uw feest of event.

Een echte magician entertainer in Tilburg

Evert staat bekend als een echte magician entertainer in Tilburg. Wie zoekt naar vermaak, interactie en hilariteit zit bij Evert goed. Standaard optredens kent hij niet, want hij past zich aan naar uw wensen en mogelijkheden. Geeft u bijvoorbeeld een themafeest? Dan gaat hij graag met u in gesprek om zijn act of goochelshow hierop aan te passen.

Het boeken van uw goochelaar in Tilburg

Wellicht bent u Evert al eens buiten Tilburg tegengekomen. Dit is goed mogelijk, want hij reist door heel Nederland en tevens treedt hij ook op in het buitenland met zijn uiteenlopende shows, magic acts. In Tilburg heeft u hem wellicht al eens gezien bij:

Wilt u Evert van Asselt graag boeken als goochelaar en ballonartiest in Tilburg? Of heeft u misschien vragen of wenst u aanvullende informatie? Neem dan gerust contact op. U kunt Evert zowel bellen als mailen.

Contact
Waarom kiezen mensen voor Magician Evert van Asselt?
 • Jong en energiek
 • Prijswinnende acts
 • Geen reiskosten
 • Kleurrijke ballonfiguren met oog voor detail
 • Pedagogische achtergrond
Offerte aanvragen? Klik op onderstaande button.
Beschikbaarheid en prijzen
WAAR TREEDT EVERT OP ALS GOOCHELAAR / BALLONARTIEST?
Goochelaar en ballonartiest op een beurs - Evert van Asselt met table magic op beurs

Bruiloften, Jubilea, Verjaardagen, Tuinfeesten, Examenfeesten

Particulieren
Magician Evert van Asselt verrast, amuseert en verbindt uw gasten!
Tips om goochelaar te worden - magician Evert van Asselt

Bedrijfsfeesten, Openingen, Nieuwjaarsrecepties, Kerstborrels, Zakendiners, Teambuildingsactiviteiten, Personeelsfeesten

Bedrijven
Magician Evert van Asselt maakt uw event onvergetelijk.
Verschil tussen een ballonnenclown en ballonartiest - Evert aan het werk als ballonartiest

Basisscholen, Middelbare scholen, Sport clubs, Verenigingen

Scholen/Verenigingen
Laat u gasten verwonderen door Magician Evert van Asselt
Klik hier voor een sfeerimpressie