Magician Evert van Asselt, uniek entertainment voor iedereen.

Goochelaar en Ballonartiest in Tiel

Evert-Magic-5.jpg
Goochelaar en ballonartiest in Tiel

Zoekt u een entertainer voor uw feest, evenement of bepaalde gelegenheid? Dan kan Evert van Asselt u helpen. Hij heeft al verschillende evenementen en feesten als goochelaar en ballonartiest in Tiel tot een groot succes gebracht.

Verschillende acts en optredens

Zoekt u geen ballonnenclown maar een ballonartiest die bekend is met verschillende soorten entertainment? Ook dan kan Evert u helpen. Hij verbindt en amuseert uw gasten en publiek in een ongedwongen sfeer met zijn verschillende acts en optredens, zoals:

Wat het ook altijd erg goed doet, is de centrale show van Evert. Met deze energieke en interactieve show weet hij uw gasten te verwonderen en zorgt hij voor hilarische momenten, waar uw gasten nog lang over na zullen praten.

Verschillende evenementen en feesten 

Evert is voor de meest uiteenlopende en verschillende gelegenheden te boeken met zijn goochelacts- en shows.  Hij is te vinden op o.a.:

 • Recepties;
 • Bedrijfsfeesten;
 • Beurzen;
 • Bedrijfsopeningen;
 • Winkelcentra;
 • Brunches;
 • Diners;

Of u nu een bedrijfsfeest geeft, of een entertainer zoekt voor een particulier feest, u kunt Evert in beide gevallen boeken om uw gelegenheid tot een succes te maken. Hij kan zelfs zorgen voor een workshop binnen uw bedrijf of tijdens een congres.

Echt entertainment 

Er zijn drie sleutelwoorden die u in het entertainment van Evert terug kan vinden, namelijk: amusement, vermaak en verbinding. Bij Evert van Asselt vindt u geen standaard optreden, want hij past zich aan naar uw wensen en mogelijkheden. Bij speciale gelegenheden, zoals bijvoorbeeld themafeesten, gaat hij graag vooraf met u in gesprek. Zo kan hij zijn act of goochelshow aan uw feest aanpassen. Ook wanneer er een bepaald onderwerp of uw bedrijf centraal moet staan, kan Evert zijn optreden hier naar aanpassen.

Uw Goochelaar of ballonartiest in Tiel boeken

Het is mogelijk dat u Evert ook al eens elders bent tegengekomen. Evert komt namelijk zelfs in het buitenland met zijn uiteenlopende shows, balloncreaties en goocheltrucs. In Tiel heeft u hem wellicht al eens gezien met zijn show of magische act bij:

 • Voorbeeld
 • Voorbeeld

Wilt u Evert van Asselt graag boeken als goochelaar en ballonartiest in Tiel of heeft u vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op per e-mail of telefoon.

Contact
Waarom kiezen mensen voor Magician Evert van Asselt?
 • Jong en energiek
 • Prijswinnende acts
 • Geen reiskosten
 • Kleurrijke ballonfiguren met oog voor detail
 • Pedagogische achtergrond
Offerte aanvragen? Klik op onderstaande button.
Beschikbaarheid en prijzen
WAAR TREEDT EVERT OP ALS GOOCHELAAR / BALLONARTIEST?
Goochelaar en ballonartiest op een beurs - Evert van Asselt met table magic op beurs

Bruiloften, Jubilea, Verjaardagen, Tuinfeesten, Examenfeesten

Particulieren
Magician Evert van Asselt verrast, amuseert en verbindt uw gasten!
Tips om goochelaar te worden - magician Evert van Asselt

Bedrijfsfeesten, Openingen, Nieuwjaarsrecepties, Kerstborrels, Zakendiners, Teambuildingsactiviteiten, Personeelsfeesten

Bedrijven
Magician Evert van Asselt maakt uw event onvergetelijk.
Verschil tussen een ballonnenclown en ballonartiest - Evert aan het werk als ballonartiest

Basisscholen, Middelbare scholen, Sport clubs, Verenigingen

Scholen/Verenigingen
Laat u gasten verwonderen door Magician Evert van Asselt
Klik hier voor een sfeerimpressie