Magician Evert van Asselt, uniek entertainment voor iedereen.

Goochelaar en Ballonartiest in Terneuzen

Evert-Magic-5.jpg
Goochelaar en ballonartiest in Terneuzen

Bent u op zoek naar iets speciaals tijdens uw (feestelijke) gelegenheid in Terneuzen?  Wat dacht u van een entertainer die er een feestje van maakt, waar uw gasten nog lang over na zullen praten. Evert van Asselt heeft verschillende evenementen en feesten als goochelaar en ballonartiest in Terneuzen al tot een groot succes gemaakt.

Meer dan een ballonartiest in Terneuzen

Het is begrijpelijk dat u uw evenement of bedrijfsopening een unieke tint wilt geven. U zoekt dan wellicht ook meer dan een goochelaar en een ballonartiest in Terneuzen. Eentje die uniek is en uw gasten vermaakt en verbindt. Dus geen standaard optredens en ballonnen. Evert van Asselt maakt uw gelegenheid graag tot een succes met o.a.

En wilt u uw gasten echt laten vermaken en verwonderd doen staan? Dat kan met de energieke en interactieve podiumshow van Evert, waarmee hij voor onvergetelijke momenten zorgt en uw gasten echt weet te verwonderen.

Diverse feesten en evenementen in Terneuzen

Evert amuseert uw gasten graag als goochelaar en ballonartiest bij verschillende feesten en evenementen. Dit kan van alles zijn. Denkt u bijvoorbeeld eens aan zijn goochelacts- en shows bij:

 • Recepties;
 • Bedrijfsfeesten;
 • Beurzen;
 • Bedrijfsopeningen;
 • Winkelcentra;
 • Brunches;
 • Diners;

Evert is dus beschikbaar voor zowel bedrijven als particulieren en maakt uw gelegenheid graag tot een succes. Mocht u nog twijfelen of een goochelact bij uw gelegenheid past, dan kunt u hier lezen waarom een goochelaar boeken een ware aanvulling kan zijn voor uw feest of event.

Een echte entertainer in Terneuzen

Evert staat bekend als een echte entertainer in Terneuzen. Wie zoekt naar hilarisch vermaak en interactie kan zijn hart ophalen. En geen enkel optreden is hetzelfde, want hij past zich aan naar uw wensen en mogelijkheden. Geeft u bijvoorbeeld een themadiner of wilt u dat een bepaald onderwerp eruit springt? Dan gaat hij graag met u in gesprek om zijn goochelshow of act hierop aan te passen.

Het boeken van Magician Evert in Terneuzen

Het zou zomaar kunnen dat u Evert al eens buiten Terneuzen bent tegengekomen, of misschien kent u hem van televisie. Evert reist door heel Nederland en tevens ook over de grenzen met zijn uiteenlopende shows, kunsten en goocheltrucs. In Terneuzen heeft u hem wellicht al eens gezien bij:

Wilt u Evert van Asselt graag boeken als goochelaar en ballonartiest in Terneuzen? Of heeft u misschien vragen of wenst u aanvullende informatie? Neem dan gerust contact op. U kunt Evert zowel bellen als mailen.

Contact
Waarom kiezen mensen voor Magician Evert van Asselt?
 • Jong en energiek
 • Prijswinnende acts
 • Geen reiskosten
 • Kleurrijke ballonfiguren met oog voor detail
 • Pedagogische achtergrond
Offerte aanvragen? Klik op onderstaande button.
Beschikbaarheid en prijzen
WAAR TREEDT EVERT OP ALS GOOCHELAAR / BALLONARTIEST?
Goochelaar en ballonartiest op een beurs - Evert van Asselt met table magic op beurs

Bruiloften, Jubilea, Verjaardagen, Tuinfeesten, Examenfeesten

Particulieren
Magician Evert van Asselt verrast, amuseert en verbindt uw gasten!
Tips om goochelaar te worden - magician Evert van Asselt

Bedrijfsfeesten, Openingen, Nieuwjaarsrecepties, Kerstborrels, Zakendiners, Teambuildingsactiviteiten, Personeelsfeesten

Bedrijven
Magician Evert van Asselt maakt uw event onvergetelijk.
Verschil tussen een ballonnenclown en ballonartiest - Evert aan het werk als ballonartiest

Basisscholen, Middelbare scholen, Sport clubs, Verenigingen

Scholen/Verenigingen
Laat u gasten verwonderen door Magician Evert van Asselt
Klik hier voor een sfeerimpressie