Magician Evert van Asselt, uniek entertainment voor iedereen.

Goochelaar en Ballonartiest in Soest

Evert-Magic-5.jpg
Goochelaar en ballonartiest in Soest

Zoekt u entertainment voor uw bedrijfsevenement of feestelijke aangelegenheid? Dan kan Evert van Asselt u helpen. Hij heeft al verschillende evenementen en feesten als goochelaar en ballonartiest in Soest tot een groot succes gebracht.

Meer dan een goochelaar of ballonartiest

Zoekt u meer of iets anders dan een een goochelaar en ballonartiest in Soest? Ook dan kan Evert u helpen. Hij verbindt en amuseert uw gasten en publiek in een ongedwongen sfeer met zijn verschillende acts en optredens, zoals:

Houdt u van vermaak en amusement voor uw publiek? Dan is de centrale show van Evert een goed idee. Met deze energieke en interactieve show weet hij uw gasten te verwonderen en zorgt hij voor hilarische momenten, waar uw gasten nog lang over na zullen praten.

Verschillende evenementen en feesten in Soest

Evert is voor de meest uiteenlopende en verschillende gelegenheden te boeken met zijn goochelacts- en shows.  Hij is te vinden op o.a.:

 • Recepties;
 • Bedrijfsfeesten;
 • Beurzen;
 • Bedrijfsopeningen;
 • Winkelcentra;
 • Brunches;
 • Diners;

Of het nu gaat om een bruiloft, particulier feestje of een bedrijfsfeest, Evert kunt u in alle gevallen boeken om uw gelegenheid tot een succes te maken. Mocht u nog twijfelen of een goochelact bij uw gelegenheid past, dan kunt u hier lezen waarom een goochelaar in Soest een ware aanvulling kan zijn voor uw feest of event

Echte entertainer

Evert is een echte entertainer. Hij zorgt voor hilarisch entertainment en vermaakt uw publiek met zijn interactieve acts. Groot, klein, jong of oud, het maakt voor Evert niets uit wanneer u een echte entertainer in Soest zoekt. Standaard optredens kent hij dan ook niet, want hij past zich aan naar uw wensen en mogelijkheden. Geeft u bijvoorbeeld een diner in een bepaald thema, of heeft u een droombruiloft? Dan gaat hij graag met u in gesprek om zijn act of goochelshow hierop aan te passen.

Uw Goochelaar of ballonartiest in Soest vastleggen

Het zou goed kunnen dat u Evert ook al eens op vakantie in het buitenland bent tegen gekomen. Hij treedt namelijk niet alleen op in Nederland, maar ook over de grenzen. Het is ook zeker mogelijk, dat u hem al eens in Soest heeft gezien. Dat zou kunnen bij:

 • Voorbeeld
 • Voorbeeld

Wilt u Evert van Asselt graag boeken als goochelaar en ballonartiest in Soest of wenst u aanvullende informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact op per e-mail of telefoon.

Contact
Waarom kiezen mensen voor Magician Evert van Asselt?
 • Jong en energiek
 • Prijswinnende acts
 • Geen reiskosten
 • Kleurrijke ballonfiguren met oog voor detail
 • Pedagogische achtergrond
Offerte aanvragen? Klik op onderstaande button.
Beschikbaarheid en prijzen
WAAR TREEDT EVERT OP ALS GOOCHELAAR / BALLONARTIEST?
Goochelaar en ballonartiest op een beurs - Evert van Asselt met table magic op beurs

Bruiloften, Jubilea, Verjaardagen, Tuinfeesten, Examenfeesten

Particulieren
Magician Evert van Asselt verrast, amuseert en verbindt uw gasten!
Tips om goochelaar te worden - magician Evert van Asselt

Bedrijfsfeesten, Openingen, Nieuwjaarsrecepties, Kerstborrels, Zakendiners, Teambuildingsactiviteiten, Personeelsfeesten

Bedrijven
Magician Evert van Asselt maakt uw event onvergetelijk.
Verschil tussen een ballonnenclown en ballonartiest - Evert aan het werk als ballonartiest

Basisscholen, Middelbare scholen, Sport clubs, Verenigingen

Scholen/Verenigingen
Laat u gasten verwonderen door Magician Evert van Asselt
Klik hier voor een sfeerimpressie