Magician Evert van Asselt, uniek entertainment voor iedereen.

Goochelaar en Ballonartiest in Sittard

Evert-Magic-5.jpg
Goochelaar en ballonartiest in Sittard

Zoekt u een unieke en / of magische invulling voor uw feest, evenement of bepaalde gelegenheid? Dan kan Evert van Asselt u helpen. Hij heeft al verschillende evenementen en feesten als goochelaar en ballonartiest in Sittard tot een groot succes gebracht.

Uniek tintje voor uw evenement

Het is begrijpelijk dat u uw evenement of bedrijfsopening een uniek tintje wilt geven. U zoekt dan wellicht ook meer dan een goochelaar en een ballonartiest in Sittard. Eentje die uniek is en uw gasten vermaakt en verbindt. Dus geen standaard optredens en ballonnen. Evert van Asselt maakt uw gelegenheid graag tot een succes met o.a.

De centrale show van Evert doet het ook altijd erg goed. Met deze energieke en interactieve podiumshow weet hij uw gasten te verwonderen en zorgt hij voor hilarische momenten, waar uw gasten nog lang over na zullen praten.

Verschillende feesten en evenementen

Evert is voor de meest uiteenlopende en verschillende gelegenheden te boeken met zijn goochelacts- en shows.  Hij is te vinden op o.a.:

 • Recepties;
 • Bedrijfsfeesten;
 • Beurzen;
 • Bedrijfsopeningen;
 • Winkelcentra;
 • Brunches;
 • Diners;

Evert van Asselt is dus voor uiteenlopende evenementen te boeken. Of u nu een particulier feestje geeft of dat het een bedrijfsaangelegenheid is, Evert is voor beide beschikbaar. Hij zorgt sowieso voor variatie met verschillende soorten goochelen.

Geen standaard optredens

Evert zorgt voor hilarisch entertainment en vermaakt uw publiek met zijn interactieve acts op uw feest. Groot, klein, jong of oud, het maakt voor hem niets uit wanneer u een echte entertainer zoekt. Standaard optredens kent hij dan ook niet, want hij past zich aan naar uw wensen en mogelijkheden. Geeft u bijvoorbeeld een diner in een bepaald thema, of heeft u een bruiloft waar een bepaald onderwerp centraal staat? Dan gaat hij graag met u in gesprek om zijn act of goochelshow hierop aan te passen.

Uw Goochelaar of ballonartiest boeken

Misschien bent u Evert zelfs al eens in Oostenrijk tegen gekomen? Hij treedt namelijk niet alleen op in Nederland, maar ook regelmatig in het buitenland. Of misschien kent u Evert van Hollands Got Talent. En natuurlijk is ook mogelijk, dat u hem al eens in Sittard heeft gezien. Hier heeft hij al verschillende optredens verzorgd, bij o.a.

 • Voorbeeld
 • Voorbeeld

Wilt u Evert van Asselt graag boeken als goochelaar en ballonartiest in Sittard of wenst u meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact op per e-mail of telefoon met deze magisch entertainer.

Contact
Waarom kiezen mensen voor Magician Evert van Asselt?
 • Jong en energiek
 • Prijswinnende acts
 • Geen reiskosten
 • Kleurrijke ballonfiguren met oog voor detail
 • Pedagogische achtergrond
Offerte aanvragen? Klik op onderstaande button.
Beschikbaarheid en prijzen
WAAR TREEDT EVERT OP ALS GOOCHELAAR / BALLONARTIEST?
Goochelaar en ballonartiest op een beurs - Evert van Asselt met table magic op beurs

Bruiloften, Jubilea, Verjaardagen, Tuinfeesten, Examenfeesten

Particulieren
Magician Evert van Asselt verrast, amuseert en verbindt uw gasten!
Tips om goochelaar te worden - magician Evert van Asselt

Bedrijfsfeesten, Openingen, Nieuwjaarsrecepties, Kerstborrels, Zakendiners, Teambuildingsactiviteiten, Personeelsfeesten

Bedrijven
Magician Evert van Asselt maakt uw event onvergetelijk.
Verschil tussen een ballonnenclown en ballonartiest - Evert aan het werk als ballonartiest

Basisscholen, Middelbare scholen, Sport clubs, Verenigingen

Scholen/Verenigingen
Laat u gasten verwonderen door Magician Evert van Asselt
Klik hier voor een sfeerimpressie