Magician Evert van Asselt, uniek entertainment voor iedereen.

Goochelaar en Ballonartiest in Rotterdam

Evert-Magic-5.jpg
Goochelaar en ballonartiest in Rotterdam

Zoekt u een invulling voor uw feest, evenement of bepaalde gelegenheid in Rotterdam? Een goochelaar of ballonartiest kan een grote meerwaarde zijn tijdens uw event. Wanneer u dit soort entertainment zoekt, kan Evert van Asselt u helpen. Hij heeft al verschillende evenementen en feesten als goochelaar en ballonartiest in Rotterdam op zijn naam staan. Hij maakt ook uw evenement of feest graag tot een groot succes.

Meer dan een goochelaar

Evert is zelfs meer dan een goochelaar en ballonartiest. Hij verbindt en amuseert uw gasten en publiek in een ongedwongen sfeer als magisch entertainer. U kunt hierbij denken aan verschillende optredens en acts.

De centrale show van Evert doet het ook altijd erg goed. Met deze energieke en interactieve show weet hij uw gasten te verwonderen en zorgt hij voor hilarische momenten, waar nog lang over nagepraat zal worden door uw gasten.

Diverse feesten en evenementen in Rotterdam

Evert is met zijn verschillende shows en goochelacts te boeken voor de meest uiteenlopende en verschillende gelegenheden.  Hij is te vinden op o.a.:

 • Recepties;
 • Bedrijfsfeesten;
 • Beurzen;
 • Bedrijfsopeningen;
 • Winkelcentra;
 • Brunches;
 • Diners;

Of u nu een bedrijfsfeest geeft, of een entertainer zoekt voor een particulier feest, u kunt Evert in beide gevallen boeken om uw gelegenheid tot een succes te maken. Mocht u nog twijfelen of een goochelact bij uw gelegenheid past, dan kunt u hier lezen waarom een goochelaar boeken in Rotterdam een ware aanvulling kan zijn voor uw feest of event

Echt entertainment in Rotterdam

Amusement, vermaak en verbinding zijn de drie sleutelwoorden waar deze entertainer in Rotterdam voor staat. U vindt bij Evert van Asselt geen standaard optredens, want hij past zich aan naar uw wensen en mogelijkheden. Bij speciale gelegenheden, zoals bijvoorbeeld een bruiloft, gaat hij graag vooraf met u in gesprek. Zo kan hij zijn act of goochelshow aan uw feest aanpassen. Dit geldt ook voor bedrijven. Komt Evert als beursgoochelaar naar uw stand? Dan kan hij bepaalde onderwerpen of zaken in de acts verwerken voor u.

Uw Goochelaar of ballonartiest in Rotterdam boeken

Misschien bent u Evert zelfs al eens in Oostenrijk tegen gekomen? Hij treedt namelijk niet alleen op in Nederland, maar ook regelmatig in het buitenland. Of misschien kent u hem van televisie. En natuurlijk is ook mogelijk, dat u hem al eens in Rotterdam heeft gezien. Hier heeft hij al verschillende optredens verzorgd, bij o.a.:

 • Voorbeeld
 • Voorbeeld

Wilt u Evert van Asselt graag boeken als goochelaar en ballonartiest in Rotterdam of wenst u meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact op per e-mail of telefoon met deze magician entertainer.

Contact
Waarom kiezen mensen voor Magician Evert van Asselt?
 • Jong en energiek
 • Prijswinnende acts
 • Geen reiskosten
 • Kleurrijke ballonfiguren met oog voor detail
 • Pedagogische achtergrond
Offerte aanvragen? Klik op onderstaande button.
Beschikbaarheid en prijzen
WAAR TREEDT EVERT OP ALS GOOCHELAAR / BALLONARTIEST?
Goochelaar en ballonartiest op een beurs - Evert van Asselt met table magic op beurs

Bruiloften, Jubilea, Verjaardagen, Tuinfeesten, Examenfeesten

Particulieren
Magician Evert van Asselt verrast, amuseert en verbindt uw gasten!
Tips om goochelaar te worden - magician Evert van Asselt

Bedrijfsfeesten, Openingen, Nieuwjaarsrecepties, Kerstborrels, Zakendiners, Teambuildingsactiviteiten, Personeelsfeesten

Bedrijven
Magician Evert van Asselt maakt uw event onvergetelijk.
Verschil tussen een ballonnenclown en ballonartiest - Evert aan het werk als ballonartiest

Basisscholen, Middelbare scholen, Sport clubs, Verenigingen

Scholen/Verenigingen
Laat u gasten verwonderen door Magician Evert van Asselt
Klik hier voor een sfeerimpressie