Magician Evert van Asselt, uniek entertainment voor iedereen.

Goochelaar en Ballonartiest in Roosendaal

Evert-Magic-5.jpg
Goochelaar en ballonartiest in Roosendaal

Zoekt u een ballonartiest of goochelaar tijdens uw event of (bedrijfs-) feest in Roosendaal? Bent u misschien op zoek naar een magician entertainer die er een feestje van maakt, waar uw gasten nog lang over na zullen praten? Dan kan Evert van Asselt u zeker helpen. Hij heeft verschillende evenementen en feesten als goochelaar en ballonartiest in Brabant al tot een gezellig en groot succes gemaakt.

Meer dan een ballonartiest in Roosendaal

U zoekt misschien wel een ballonartiest in Roosendaal, maar net iets meer of iets anders. Niet de standaard hondjes, bloemen en zwaarden die vaak voorbij komen, wanneer u een ballonartiest ziet. U wilt uw evenement of bedrijfsopening natuurlijk een unieke tint geven. Dat snapt Evert als geen ander en hij zorgt op iedere gelegenheid voor magisch entertainment met o.a.

Wilt u uw gasten echt verwonderen, zodat ze er nog lang over napraten? Dan kan dat met de energieke en interactieve podiumshow van Evert, waarmee hij zorgt voor een onvergetelijk moment op uw evenement of feest.

Voor verschillende gelegenheden in Roosendaal

Evert amuseert uw gasten graag als Goochelaar en ballonartiest tijdens verschillende gelegenheden. Denkt u bijvoorbeeld eens aan zijn goochelacts- en shows bij:

 • Recepties;
 • Bedrijfsfeesten;
 • Beurzen;
 • Bedrijfsopeningen;
 • Winkelcentra;
 • Brunches;
 • Diners;

Evert treedt zowel bij particuliere feestjes als bedrijfsevents op als magician entertainer.. Hij kan zelfs zorgen voor een workshop binnen uw bedrijf of tijdens een congres.
Mocht u nog twijfelen of een goochelact bij uw gelegenheid past, dan kunt u hier lezen waarom een goochelaar boeken een ware aanvulling kan zijn voor uw feest of event.

Een echte magician entertainer in Roosendaal

We kunnen eigenlijk wel stellen, dat Evert bekend staat als een echte entertainer in Roosendaal. Wie zoekt naar interactie, vermaak en hilariteit zit bij hem goed. Standaard optredens ziet u niet, wanneer u Evert vaker tegenkomt, want hij past zich aan naar uw wensen en mogelijkheden. Geeft u bijvoorbeeld een jubileum met een bepaald thema? Dan gaat hij graag met u in gesprek om zijn act of goochelshow hierop aan te passen.

Het boeken van uw goochelaar in Roosendaal

Het zou kunnen dat u Evert bijvoorbeeld ook al eens in Goes bent tegengekomen. Dit is goed mogelijk, want hij reist door heel Nederland en zelfs in het buitenland met zijn uiteenlopende shows, balloncreaties en goocheltrucs. Misschien heeft u hem zelfs al eens op televisie gezien. In Roosendaal bent u hem wellicht al eens tegengekomen met zijn show of magic act bij:

Wilt u Evert van Asselt graag boeken als goochelaar en ballonartiest in Roosendaal? Of wenst u misschien aanvullende informatie? Neem dan gerust contact op. Ook voor vragen kunt u Evert zowel telefonisch als per e-mail bereiken.

Contact
Waarom kiezen mensen voor Magician Evert van Asselt?
 • Jong en energiek
 • Prijswinnende acts
 • Geen reiskosten
 • Kleurrijke ballonfiguren met oog voor detail
 • Pedagogische achtergrond
Offerte aanvragen? Klik op onderstaande button.
Beschikbaarheid en prijzen
WAAR TREEDT EVERT OP ALS GOOCHELAAR / BALLONARTIEST?
Goochelaar en ballonartiest op een beurs - Evert van Asselt met table magic op beurs

Bruiloften, Jubilea, Verjaardagen, Tuinfeesten, Examenfeesten

Particulieren
Magician Evert van Asselt verrast, amuseert en verbindt uw gasten!
Tips om goochelaar te worden - magician Evert van Asselt

Bedrijfsfeesten, Openingen, Nieuwjaarsrecepties, Kerstborrels, Zakendiners, Teambuildingsactiviteiten, Personeelsfeesten

Bedrijven
Magician Evert van Asselt maakt uw event onvergetelijk.
Verschil tussen een ballonnenclown en ballonartiest - Evert aan het werk als ballonartiest

Basisscholen, Middelbare scholen, Sport clubs, Verenigingen

Scholen/Verenigingen
Laat u gasten verwonderen door Magician Evert van Asselt
Klik hier voor een sfeerimpressie