Magician Evert van Asselt, uniek entertainment voor iedereen.

Goochelaar en Ballonartiest in Overijssel

Evert-Magic-5.jpg
Goochelaar en ballonartiest in Overijssel

Wilt u goed voor de dag komen tijdens uw feestje of speciale gelegenheid in Overijssel? Iets waar uw gasten nog lang over na zullen praten en het niet snel zullen vergeten? Hierbij kan entertainer Evert van Asselt u helpen. Hij heeft al verschillende evenementen en feesten als goochelaar en ballonartiest in Overijssel tot een groot succes gebracht.

Meer dan een goochelaar in Overijssel

Misschien zoekt u net iets meer dan een goochelaar en een ballonartiest in Overijssel. Eigenlijk de kers op de taart. Evert van Asselt maakt uw gelegenheid helemaal af en hij amuseert en verbindt uw publiek van de eerste tot de laatste minuut met o.a.:

De energieke en interactieve podiumshow van Evert doet het ook altijd erg goed. Met deze show weet hij uw gasten te verwonderen en zorgt hij voor hilarische momenten. Mocht u nog twijfelen of een goochelact bij uw gelegenheid past, dan kunt u hier lezen waarom een goochelaar boeken een ware aanvulling kan zijn voor uw feest of event.

Diverse evenementen en feesten in Overijssel

U kunt aan Evert zijn goochelacts- en shows denken bij zeer uiteenlopende en verschillende gelegenheden.  Hij amuseert uw gasten graag bij bijvoorbeeld:

 • Recepties;
 • Bedrijfsfeesten;
 • Beurzen;
 • Bedrijfsopeningen;
 • Winkelcentra;
 • Brunches;
 • Diners;

Geeft u een bedrijfsfeestje of juist een particulier feestje? Dan is Evert graag uw gastheer, want op beide verzorgt hij magician entertainment.

Een echte magician entertainer in Overijssel

Wanneer u zoekt naar hilarisch vermaak en interactie bent u bij magician Evert aan het juiste adres. Hij staat namelijk bekend als een echte entertainer in Overijssel. Dit zijn nooit dezelfde optredens, want Evert past zich aan naar uw wensen en mogelijkheden. Zou u de act of show graag aangepast willen hebben op uw gelegenheid? Dat kan uiteraard! Evert gaat graag met u in gesprek om zijn act of goochelshow op uw evenement aan te passen.

Goochelaar of ballonartiest in Overijssel boeken

Bent u Evert al eens elders tegen gekomen? Dat kan, want hij reist door heel Nederland en tevens ook over de grenzen met zijn uiteenlopende shows, balloncreaties en goocheltrucs.  Binnen Overijssel heeft u hem wellicht al eens gezien bij:

Heeft u vragen of wilt u Evert van Asselt graag boeken als goochelaar en ballonartiest in Overijssel? Neem dan gerust vrijblijvend contact op per e-mail of telefonisch.

Contact
Waarom kiezen mensen voor Magician Evert van Asselt?
 • Jong en energiek
 • Prijswinnende acts
 • Geen reiskosten
 • Kleurrijke ballonfiguren met oog voor detail
 • Pedagogische achtergrond
Offerte aanvragen? Klik op onderstaande button.
Beschikbaarheid en prijzen
WAAR TREEDT EVERT OP ALS GOOCHELAAR / BALLONARTIEST?
Goochelaar en ballonartiest op een beurs - Evert van Asselt met table magic op beurs

Bruiloften, Jubilea, Verjaardagen, Tuinfeesten, Examenfeesten

Particulieren
Magician Evert van Asselt verrast, amuseert en verbindt uw gasten!
Tips om goochelaar te worden - magician Evert van Asselt

Bedrijfsfeesten, Openingen, Nieuwjaarsrecepties, Kerstborrels, Zakendiners, Teambuildingsactiviteiten, Personeelsfeesten

Bedrijven
Magician Evert van Asselt maakt uw event onvergetelijk.
Verschil tussen een ballonnenclown en ballonartiest - Evert aan het werk als ballonartiest

Basisscholen, Middelbare scholen, Sport clubs, Verenigingen

Scholen/Verenigingen
Laat u gasten verwonderen door Magician Evert van Asselt
Klik hier voor een sfeerimpressie