Magician Evert van Asselt, uniek entertainment voor iedereen.

Goochelaar en Ballonartiest in Middelburg

Evert-Magic-5.jpg
Goochelaar en ballonartiest in Middelburg

Zoekt u een ballonartiest of goochelaar tijdens uw event of (bedrijfs-) feest in Middelburg? Bent u misschien op zoek naar een magician entertainer die er een feestje van maakt, waar uw gasten nog lang over na zullen praten? Dan kan Evert van Asselt u zeker helpen. Hij heeft verschillende evenementen en feesten als goochelaar en ballonartiest in Zeeland al tot een gezellig en groot succes gemaakt.

Meer dan een ballonartiest in Middelburg

U zoekt misschien wel een ballonartiest in Middelburg, maar net iets anders of iets meer. Niet de standaard zwaarden en hondjes die vaak voorbij komen. Daarnaast wilt u uw evenement of bedrijfsopening natuurlijk een unieke tint geven. Dat snapt Evert als geen ander en hij zorgt op iedere gelegenheid voor magisch entertainment met o.a.

Wilt u uw gasten echt verwonderd doen staan, zodat ze er nog lang over napraten? Dat kan met de energieke en interactieve podiumshow van Evert, waarmee hij zorgt voor een onvergetelijk moment op uw feest.

Voor verschillende gelegenheden in Middelburg

Evert amuseert uw gasten graag als Goochelaar en ballonartiest tijdens uiteenlopende gelegenheden. Denkt u bijvoorbeeld eens aan zijn goochelacts- en shows bij:

 • Recepties;
 • Bedrijfsfeesten;
 • Beurzen;
 • Bedrijfsopeningen;
 • Winkelcentra;
 • Brunches;
 • Diners;

Evert verzorgt zowel bij particuliere feestjes als bedrijfsevents het magisch entertainment. Hij kan zelfs zorgen voor een workshop binnen uw bedrijf of tijdens een congres. Mocht u nog twijfelen of een goochelact bij uw gelegenheid past, dan kunt u hier lezen waarom een goochelaar boeken een ware aanvulling kan zijn voor uw feest of event.

Een echte magician entertainer in Middelburg

Evert staat bekend als een echte entertainer in Middelburg. Wie zoekt naar interactie, vermaak en hilariteit kan zijn hart ophalen. Standaard optredens ziet u niet, wanneer u Evert vaker tegenkomt, want hij past zich aan naar uw wensen en mogelijkheden. Geeft u bijvoorbeeld een feest in een bepaald thema? Dan gaat hij graag met u in gesprek om zijn act of goochelshow hierop aan te passen.

Het boeken van uw goochelaar in Middelburg

Het zou kunnen dat u Evert bijvoorbeeld ook al eens in Zeeland bent tegengekomen. Dit is goed mogelijk, want hij reist door heel Nederland en zelfs in het buitenland met zijn uiteenlopende shows, balloncreaties en goocheltrucs. In Middelburg heeft u hem wellicht al eens gezien met zijn show of magic act bij:

Wilt u Evert van Asselt graag boeken als goochelaar en ballonartiest in Middelburg? Of wenst u misschien aanvullende informatie? Neem dan gerust contact op. Ook voor vragen kunt u Evert zowel telefonisch als per e-mail bereiken.

Contact
Waarom kiezen mensen voor Magician Evert van Asselt?
 • Jong en energiek
 • Prijswinnende acts
 • Geen reiskosten
 • Kleurrijke ballonfiguren met oog voor detail
 • Pedagogische achtergrond
Offerte aanvragen? Klik op onderstaande button.
Beschikbaarheid en prijzen
WAAR TREEDT EVERT OP ALS GOOCHELAAR / BALLONARTIEST?
Goochelaar en ballonartiest op een beurs - Evert van Asselt met table magic op beurs

Bruiloften, Jubilea, Verjaardagen, Tuinfeesten, Examenfeesten

Particulieren
Magician Evert van Asselt verrast, amuseert en verbindt uw gasten!
Tips om goochelaar te worden - magician Evert van Asselt

Bedrijfsfeesten, Openingen, Nieuwjaarsrecepties, Kerstborrels, Zakendiners, Teambuildingsactiviteiten, Personeelsfeesten

Bedrijven
Magician Evert van Asselt maakt uw event onvergetelijk.
Verschil tussen een ballonnenclown en ballonartiest - Evert aan het werk als ballonartiest

Basisscholen, Middelbare scholen, Sport clubs, Verenigingen

Scholen/Verenigingen
Laat u gasten verwonderen door Magician Evert van Asselt
Klik hier voor een sfeerimpressie