Magician Evert van Asselt, uniek entertainment voor iedereen.

Goochelaar en Ballonartiest in Maastricht

Evert-Magic-5.jpg
Goochelaar en ballonartiest in Maastricht

Bent u op zoek naar uniek entertainment tijdens uw (feestelijke) gelegenheid? Wat dacht u dan van een entertainer die er een feestje van maakt, waar uw gasten nog lang over na zullen praten. Evert van Asselt heeft verschillende evenementen en feesten als goochelaar en ballonartiest in Maastricht al tot een groot succes gebracht.

Meer dan een ballonartiest

U zoekt misschien wel een ballonartiest in Maastricht maar net iets meer of iets anders. Niet de standaard hondjes, bloemen en zwaarden die vaak voorbij komen, wanneer u een ballonartiest ziet. U wilt uw evenement of bedrijfsopening natuurlijk een unieke tint geven. Dat snapt Evert als geen ander en hij zorgt op iedere gelegenheid voor magisch entertainment met o.a.

Wilt u uw gasten echt laten vermaken en verwonderd doen staan? Dat kan met de energieke en interactieve centrale show van Evert, waarmee hij uw gasten weet te verwonderen en zorgt voor een onvergetelijk moment.

Voor uiteenlopende evenementen

Goochelaar en baloonartiest Evert kunt u boeken voor diverse feesten. Denkt u bijvoorbeeld eens aan Evert van Asselt en zijn goochelacts- en shows bij:

 • Recepties;
 • Bedrijfsfeesten;
 • Beurzen;
 • Bedrijfsopeningen;
 • Winkelcentra;
 • Brunches;
 • Diners;

Evert is dus zowel beschikbaar voor een particulier feestje als voor een bedrijfsaangelegenheid. Ook bij beurzen treedt hij regelmatig op als beursgoochelaar, waarbij hij zijn act ook kan aanpassen naar uw bedrijf.

Een echte entertainer

Evert staat bekend als een echte entertainer. Wie zoekt naar vermaak, interactie en hilariteit kan zijn hart ophalen. Standaard optredens kent Evert niet, want hij past zich aan naar uw wensen en mogelijkheden. Staat bijvoorbeeld tijdens uw huwelijk een bepaald thema centraal? Dan gaat hij graag met u in gesprek om zijn act of goochelshow tijdens uw bruiloft  hierop aan te passen.

Het boeken van uw goochelaar of ballonartiest in Maastricht

Misschien kent u Evert van Hollands Got Talent. Ook zou het kunnen dat u Evert al eens buiten Maastricht bent tegengekomen. Hij reist namelijk door heel Nederland en tevens ook over de grenzen met zijn uiteenlopende shows, balloncreaties en goocheltrucs. In Maastricht bent u hem wellicht hier al eens tegengekomen:

 • Voorbeeld
 • Voorbeeld

Wilt u Evert van Asselt graag boeken als goochelaar en ballonartiest in Maastricht? Of heeft u misschien vragen? Neem dan gerust contact op. Ook voor meer informatie kunt u Evert zowel telefonisch als per e-mail bereiken.

Contact
Waarom kiezen mensen voor Magician Evert van Asselt?
 • Jong en energiek
 • Prijswinnende acts
 • Geen reiskosten
 • Kleurrijke ballonfiguren met oog voor detail
 • Pedagogische achtergrond
Offerte aanvragen? Klik op onderstaande button.
Beschikbaarheid en prijzen
WAAR TREEDT EVERT OP ALS GOOCHELAAR / BALLONARTIEST?
Goochelaar en ballonartiest op een beurs - Evert van Asselt met table magic op beurs

Bruiloften, Jubilea, Verjaardagen, Tuinfeesten, Examenfeesten

Particulieren
Magician Evert van Asselt verrast, amuseert en verbindt uw gasten!
Tips om goochelaar te worden - magician Evert van Asselt

Bedrijfsfeesten, Openingen, Nieuwjaarsrecepties, Kerstborrels, Zakendiners, Teambuildingsactiviteiten, Personeelsfeesten

Bedrijven
Magician Evert van Asselt maakt uw event onvergetelijk.
Verschil tussen een ballonnenclown en ballonartiest - Evert aan het werk als ballonartiest

Basisscholen, Middelbare scholen, Sport clubs, Verenigingen

Scholen/Verenigingen
Laat u gasten verwonderen door Magician Evert van Asselt
Klik hier voor een sfeerimpressie