Magician Evert van Asselt, uniek entertainment voor iedereen.

Goochelaar en Ballonartiest in Goes

Evert-Magic-5.jpg
Goochelaar en ballonartiest in Goes

Zoekt u een leuke invulling en amusement voor uw feest of evenement? Dan kan Evert van Asselt u helpen. Hij heeft al verschillende evenementen en feesten als goochelaar en ballonartiest in Goes tot een groot succes gebracht.

Meer dan een goochelaar

Evert is zelfs meer dan een goochelaar. Hij verbindt en amuseert uw gasten en publiek in een ongedwongen sfeer als magisch entertainer. U kunt hierbij denken aan verschillende optredens en acts.

De centrale show van Evert doet het ook altijd erg goed. Met deze energieke en interactieve podiumshow weet hij uw gasten te verwonderen en zorgt hij voor hilarische momenten, waar uw gasten nog lang over na zullen praten.

Diverse feesten en evenementen in Goes

Evert is met zijn verschillende shows en goochelacts te boeken voor de meest uiteenlopende en verschillende gelegenheden. Misschien wilt u uw evenement of bedrijfsopening een unieke tint geven of gaat u trouwen en denkt u aan een goochelaar of ballonartiest op uw bruiloft.  Dan bent u bij Evert van Asselt zeker aan het juiste adres. U kunt Evert boeken voor o.a.:

 • Recepties;
 • Bedrijfsfeesten;
 • Beurzen;
 • Bedrijfsopeningen;
 • Winkelcentra;
 • Brunches;
 • Diners;

Of u nu een bedrijfsfeest geeft, of een entertainer zoekt voor een particulier feest, u kunt Evert in beide gevallen boeken om uw gelegenheid tot een succes te maken. Mocht u nog twijfelen of een goochelact bij uw gelegenheid past, dan kunt u hier lezen waarom een goochelaar boeken een ware aanvulling kan zijn voor uw feest of event.

Een echte entertainer in Goes

Amusement, vermaak en verbinding. Drie sleutelwoorden waar deze entertainer voor staat. U vindt bij Evert van Asselt geen standaard optreden, want hij past zich aan naar uw wensen en mogelijkheden. Bij speciale gelegenheden, zoals bijvoorbeeld themafeesten, gaat hij graag vooraf met u in gesprek. Zo kan hij zijn act of goochelshow aan uw feest aanpassen. Ook wanneer u hem boekt als goochelaar of ballonartiest op een beurs bij uw beursstand verzorgt hij unieke acts op maat, zodat uw bedrijfsnaam zeker niet vergeten wordt.

Uw Goochelaar of ballonartiest in Goes boeken

Misschien bent u Evert zelfs al eens over de grenzen tegen gekomen? Hij treedt namelijk niet alleen op in Nederland, maar ook in het buitenland. Het is ook zeker mogelijk, dat u hem al eens in Goes heeft gezien. Dat zou kunnen bij:

Heeft u vragen of wilt u Evert van Asselt graag boeken als goochelaar en ballonartiest in Goes? Neem dan gerust vrijblijvend contact op per e-mail of telefoon met deze magician entertainer.

Contact
Waarom kiezen mensen voor Magician Evert van Asselt?
 • Jong en energiek
 • Prijswinnende acts
 • Geen reiskosten
 • Kleurrijke ballonfiguren met oog voor detail
 • Pedagogische achtergrond
Offerte aanvragen? Klik op onderstaande button.
Beschikbaarheid en prijzen
WAAR TREEDT EVERT OP ALS GOOCHELAAR / BALLONARTIEST?
Goochelaar en ballonartiest op een beurs - Evert van Asselt met table magic op beurs

Bruiloften, Jubilea, Verjaardagen, Tuinfeesten, Examenfeesten

Particulieren
Magician Evert van Asselt verrast, amuseert en verbindt uw gasten!
Tips om goochelaar te worden - magician Evert van Asselt

Bedrijfsfeesten, Openingen, Nieuwjaarsrecepties, Kerstborrels, Zakendiners, Teambuildingsactiviteiten, Personeelsfeesten

Bedrijven
Magician Evert van Asselt maakt uw event onvergetelijk.
Verschil tussen een ballonnenclown en ballonartiest - Evert aan het werk als ballonartiest

Basisscholen, Middelbare scholen, Sport clubs, Verenigingen

Scholen/Verenigingen
Laat u gasten verwonderen door Magician Evert van Asselt
Klik hier voor een sfeerimpressie