Magician Evert van Asselt, uniek entertainment voor iedereen.

Goochelaar en Ballonartiest in Gelderland

Evert-Magic-5.jpg
Goochelaar en ballonartiest in Gelderland

Heeft u iets te vieren in Gelderland en wilt u dat uw gasten dit als uniek ervaren? Wat dacht u van een goochelaar of ballonartiest die er een feestje van maakt, waar uw gasten nog lang over na zullen praten. Evert heeft al verschillende evenementen en feesten als goochelaar in Gelderland tot een groot succes gebracht.

Meer dan een goochelaar in Gelderland

Misschien wilt u uw evenement of bedrijfsopening een unieke tint geven en zoekt u meer dan een goochelaar en een ballonartiest in Gelderland. Dan bent u bij Evert van Asselt zeker aan het juiste adres. Goochelaar Evert van Asselt verzorgt o.a.:

Buitenom het feit dat een goochelaar en een ballonartiest een meerwaarde is voor uw event, zoekt u misschien net nog iets meer of iets anders. Dat vindt u bij de centrale show van Evert. Met deze energieke en interactieve podiumshow vermaakt en verwondert hij uw gasten dusdanig, dat dit voor iedereen een onvergetelijk (bedrijfs-)feest wordt.

Diverse feesten en evenementen in Gelderland

Ballonartiest en goochelaar Evert kunt u boeken voor diverse feesten. Denkt u bijvoorbeeld eens aan Evert van Asselt zijn goochelacts- en shows bij:

 • Recepties;
 • Bedrijfsfeesten;
 • Beurzen;
 • Bedrijfsopeningen;
 • Winkelcentra;
 • Brunches;
 • Diners;

Kortom of u nu een particulier feestje heeft of dat het een bedrijfsaangelegenheid is, Evert is voor beide beschikbaar. Mocht u nog twijfelen of een goochelact bij uw gelegenheid past, dan kunt u hier lezen waarom een goochelaar boeken een ware aanvulling kan zijn voor uw feest of event.

Hilarisch entertainment in Gelderland

Evert is een echte entertainer. Hij zorgt voor hilarisch entertainment en vermaakt uw publiek met zijn interactieve acts. Groot, klein, jong of oud, het maakt voor Evert niets uit wanneer u een echte entertainer in Gelderland zoekt. Standaard optredens als goochelaar kent hij niet, want hij past zich aan naar uw wensen en mogelijkheden. Geeft u bijvoorbeeld een feest of diner in een bepaald thema? Dan gaat hij graag met u in gesprek om zijn act of goochelshow hierop aan te passen.

Goochelaar in Gelderland boeken

Evert van Asselt reist door heel Nederland en tevens ook over de grenzen met zijn uiteenlopende acts, (kinder) shows en goocheltrucs. Ook in Gelderland kwam hij al verschillende keren, zoals:

Wilt u Evert van Asselt ook graag boeken als goochelaar in Gelderland? Dat kan! Neem dan gerust contact op met Evert van Asselt. Ook bij vragen en / of aanvullende informatie kunt u bellen of mailen.

Contact
Waarom kiezen mensen voor Magician Evert van Asselt?
 • Jong en energiek
 • Prijswinnende acts
 • Geen reiskosten
 • Kleurrijke ballonfiguren met oog voor detail
 • Pedagogische achtergrond
Offerte aanvragen? Klik op onderstaande button.
Beschikbaarheid en prijzen
WAAR TREEDT EVERT OP ALS GOOCHELAAR / BALLONARTIEST?
Goochelaar en ballonartiest op een beurs - Evert van Asselt met table magic op beurs

Bruiloften, Jubilea, Verjaardagen, Tuinfeesten, Examenfeesten

Particulieren
Magician Evert van Asselt verrast, amuseert en verbindt uw gasten!
Tips om goochelaar te worden - magician Evert van Asselt

Bedrijfsfeesten, Openingen, Nieuwjaarsrecepties, Kerstborrels, Zakendiners, Teambuildingsactiviteiten, Personeelsfeesten

Bedrijven
Magician Evert van Asselt maakt uw event onvergetelijk.
Verschil tussen een ballonnenclown en ballonartiest - Evert aan het werk als ballonartiest

Basisscholen, Middelbare scholen, Sport clubs, Verenigingen

Scholen/Verenigingen
Laat u gasten verwonderen door Magician Evert van Asselt
Klik hier voor een sfeerimpressie