Magician Evert van Asselt, uniek entertainment voor iedereen.

Goochelaar en Ballonartiest in Friesland

Evert-Magic-5.jpg
Goochelaar en ballonartiest in Friesland

Zoekt u iets speciaals tijdens uw (feestelijke) gelegenheid in Friesland?  Bent u misschien op zoek naar een entertainer die er een feestje van maakt, waar uw gasten nog lang over na zullen praten? Dan kan magician Evert van Asselt u zeker helpen. Hij heeft verschillende evenementen en feesten als goochelaar en ballonartiest in Friesland al tot een gezellig en groot succes gemaakt.

Meer dan een goochelaar in Friesland

U zoekt misschien wel iets meer dan een goochelaar en ballonartiest in Friesland. Dat is begrijpelijk want u wilt uw evenement of bedrijfsopening natuurlijk een unieke tint geven. Dat snapt Evert als geen ander en hij maakt van iedere gelegenheid een magisch succes met o.a.

Wilt u uw gasten echt laten vermaken en verwonderd doen staan? Dat kan met de energieke en interactieve podiumshow van Evert, waarmee hij uw gasten weet te verwonderen en zorgt voor een onvergetelijk moment.

Verschillende feesten en evenementen in Friesland

Evert amuseert uw gasten graag als Goochelaar en ballonartiest bij verschillende feesten en evenementen. Denkt u bijvoorbeeld eens aan zijn goochelacts- en shows bij:

 • Recepties;
 • Bedrijfsfeesten;
 • Beurzen;
 • Bedrijfsopeningen;
 • Winkelcentra;
 • Brunches;
 • Diners;

Of het nu gaat om een particulier feestje of om een bedrijfsaangelegenheid, Evert verzorgt in beide gevallen het magisch entertainment. Mocht u nog twijfelen of een goochelact bij uw gelegenheid past, dan kunt u hier lezen waarom een goochelaar boeken een ware aanvulling kan zijn voor uw feest of event.

Een echte entertainer in Friesland

Evert staat bekend als een echte entertainer in Friesland. Wie zoekt naar vermaak, interactie en hilariteit kan zijn hart ophalen. Standaard optredens kent Evert niet, want hij past zich aan naar uw wensen en mogelijkheden. Geeft u bijvoorbeeld een feest met een bepaald thema? Dan gaat hij graag met u in gesprek om zijn act of goochelshow hierop aan te passen.

Het boeken van uw goochelaar in Friesland

Het zou kunnen dat u Evert ook al eens buiten Friesland bent tegengekomen. Dit is goed mogelijk, want hij reist door heel Nederland en tevens ook over de grenzen met zijn uiteenlopende shows, balloncreaties en goocheltrucs. In Friesland bent u hem wellicht hier al eens tegengekomen:

Wilt u Evert van Asselt graag boeken als goochelaar en ballonartiest in Friesland? Of wenst u misschien aanvullende informatie? Neem dan gerust contact op. Ook voor vragen kunt u Evert zowel telefonisch als per e-mail bereiken.

Contact
Waarom kiezen mensen voor Magician Evert van Asselt?
 • Jong en energiek
 • Prijswinnende acts
 • Geen reiskosten
 • Kleurrijke ballonfiguren met oog voor detail
 • Pedagogische achtergrond
Offerte aanvragen? Klik op onderstaande button.
Beschikbaarheid en prijzen
WAAR TREEDT EVERT OP ALS GOOCHELAAR / BALLONARTIEST?
Goochelaar en ballonartiest op een beurs - Evert van Asselt met table magic op beurs

Bruiloften, Jubilea, Verjaardagen, Tuinfeesten, Examenfeesten

Particulieren
Magician Evert van Asselt verrast, amuseert en verbindt uw gasten!
Tips om goochelaar te worden - magician Evert van Asselt

Bedrijfsfeesten, Openingen, Nieuwjaarsrecepties, Kerstborrels, Zakendiners, Teambuildingsactiviteiten, Personeelsfeesten

Bedrijven
Magician Evert van Asselt maakt uw event onvergetelijk.
Verschil tussen een ballonnenclown en ballonartiest - Evert aan het werk als ballonartiest

Basisscholen, Middelbare scholen, Sport clubs, Verenigingen

Scholen/Verenigingen
Laat u gasten verwonderen door Magician Evert van Asselt
Klik hier voor een sfeerimpressie