Magician Evert van Asselt, uniek entertainment voor iedereen.

Goochelaar en Ballonartiest in Eindhoven

Evert-Magic-5.jpg
Goochelaar en ballonartiest in Eindhoven

Zoekt u iets speciaals tijdens uw (feestelijke) gelegenheid in Eindhoven?  Bent u misschien op zoek naar een entertainer die er een feestje van maakt, ie uw gasten amuseert met hilarisch entertainment? Dan kan magician Evert van Asselt u zeker helpen. Hij heeft al verschillende evenementen en feesten als goochelaar en ballonartiest in Eindhoven tot een uniek en groot succes gemaakt.

Meer dan een goochelaar in Eindhoven

U zoekt misschien wel iets meer dan een goochelaar en ballonartiest in Eindhoven. Dat is begrijpelijk want u wilt uniek zijn met uw evenement of bedrijfsaangelegenheid. Dat snapt Evert als geen ander en hij maakt van iedere gelegenheid een magisch succes met o.a.

Wilt u uw gasten echt laten vermaken en zorgen dat zij op komische wijze worden betrokken bij het entertainment? Dat kan met de energieke en interactieve podiumshow van Evert, waarmee hij uw gasten weet te verwonderen en zorgt voor een onvergetelijk moment.

Verschillende feesten en evenementen in Eindhoven

Evert amuseert uw gasten graag als goochelaar en ballonartiest bij verschillende evenementen en gelegenheden. Denkt u bijvoorbeeld eens aan zijn goochelacts- en shows bij:

 • Recepties;
 • Bedrijfsfeesten;
 • Beurzen;
 • Bedrijfsopeningen;
 • Winkelcentra;
 • Brunches;
 • Diners;

Of het nu gaat om een particulier feest of om een bedrijfsaangelegenheid, Evert verzorgt in beide gevallen het magisch entertainment. Mocht u nog twijfelen of een goochelact bij uw gelegenheid past, dan kunt u hier lezen waarom een goochelaar boeken een ware aanvulling kan zijn voor uw feest of event.

Een echte entertainer in Eindhoven

Evert staat bekend als een echte entertainer in Eindhoven. Wie zoekt naar vermaak, interactie en hilariteit kan zijn hart ophalen. En iedere act of show is uniek. Standaard optredens kent Evert namelijk niet, want hij past zich aan naar uw wensen en mogelijkheden. Geeft u bijvoorbeeld een themafeest? Dan gaat hij graag vooraf met u in gesprek om zijn magisch entertainment hierop aan te passen.

Het boeken van uw goochelaar in Eindhoven

Het zou kunnen dat u Evert ook al eens buiten Eindhoven bent tegengekomen. Dit is goed mogelijk, want hij reist door heel Nederland en daarbuiten met zijn uiteenlopende shows, balloncreaties en goocheltrucs. In Eindhoven bent u hem wellicht hier al eens tegengekomen:

Wilt u Evert van Asselt graag boeken als goochelaar en ballonartiest in Eindhoven? Of wenst u misschien aanvullende informatie omtrent het uiteenlopende entertainment? Neem dan gerust contact op. Ook voor vragen kunt u Evert zowel telefonisch als per e-mail bereiken.

Contact
Waarom kiezen mensen voor Magician Evert van Asselt?
 • Jong en energiek
 • Prijswinnende acts
 • Geen reiskosten
 • Kleurrijke ballonfiguren met oog voor detail
 • Pedagogische achtergrond
Offerte aanvragen? Klik op onderstaande button.
Beschikbaarheid en prijzen
WAAR TREEDT EVERT OP ALS GOOCHELAAR / BALLONARTIEST?
Goochelaar en ballonartiest op een beurs - Evert van Asselt met table magic op beurs

Bruiloften, Jubilea, Verjaardagen, Tuinfeesten, Examenfeesten

Particulieren
Magician Evert van Asselt verrast, amuseert en verbindt uw gasten!
Tips om goochelaar te worden - magician Evert van Asselt

Bedrijfsfeesten, Openingen, Nieuwjaarsrecepties, Kerstborrels, Zakendiners, Teambuildingsactiviteiten, Personeelsfeesten

Bedrijven
Magician Evert van Asselt maakt uw event onvergetelijk.
Verschil tussen een ballonnenclown en ballonartiest - Evert aan het werk als ballonartiest

Basisscholen, Middelbare scholen, Sport clubs, Verenigingen

Scholen/Verenigingen
Laat u gasten verwonderen door Magician Evert van Asselt
Klik hier voor een sfeerimpressie