Magician Evert van Asselt, uniek entertainment voor iedereen.

Goochelaar en Ballonartiest in Ede

Evert-Magic-5.jpg
Goochelaar en ballonartiest in Ede

Zoekt u een leuke invulling en amusement voor uw feest of evenement? Bent u op zoek naar een echte ballonartiest i.p.v. een ballonnenclown? Dan kan Evert van Asselt u helpen. Hij heeft al verschillende evenementen en feesten als goochelaar en ballonartiest in Ede tot een groot succes gebracht.

Meer dan een goochelaar

U zoekt misschien wel iets meer dan alleen een goochelaar en ballonartiest in Ede. Dat is begrijpelijk want u wilt uw evenement of bedrijfsopening natuurlijk een unieke tint geven. Dat snapt Evert als geen ander en als magisch entertainer verzorgt hij o.a.

Wilt u uw gasten echt laten vermaken en verwonderd doen staan? Dat kan met de energieke en interactieve centrale show van Evert, waarmee hij uw gasten weet te verwonderen en zorgt voor een onvergetelijk moment.

Verschillende evenementen en feesten 

Goochelaar en baloonartiest Evert kunt u boeken voor diverse feesten. Denkt u bijvoorbeeld eens aan Evert van Asselt en zijn goochelacts- en shows bij:

 • Recepties;
 • Bedrijfsfeesten;
 • Beurzen;
 • Bedrijfsopeningen;
 • Winkelcentra;
 • Brunches;
 • Diners;

Of het nu gaat om een particulier feestje of een bedrijfsfeest, Evert kunt u in beide gevallen boeken om uw gelegenheid tot een succes te maken.

Echt entertainment in Ede

Evert verzorgt echt entertainment Ede. Wie zoekt naar vermaak, interactie en hilariteit kan zijn hart ophalen. Standaard optredens kent Evert niet, want hij past zich aan naar uw wensen en mogelijkheden. Geeft u bijvoorbeeld een feest met een bepaald thema? Dan gaat hij graag met u in gesprek om zijn act of goochelshow hierop aan te passen. Dit kan bijvoorbeeld ook op een beurs. Boekt u Evert als beursgoochelaar bij uw stand? Dan kan hij bepaalde onderwerpen of zaken in de acts verwerken voor u.

Het boeken van uw goochelaar of ballonartiest in Ede

Het zou kunnen dat u Evert ook al eens buiten Ede bent tegengekomen. Dit is goed mogelijk, want hij reist door heel Nederland en tevens ook over de grenzen met zijn uiteenlopende shows, balloncreaties en goocheltrucs. In Ede bent u hem wellicht hier al eens tegengekomen:

 • Voorbeeld
 • Voorbeeld

Wilt u Evert van Asselt graag boeken als goochelaar en ballonartiest in Ede? Of heeft u misschien vragen? Neem dan gerust contact op. Ook voor meer informatie kunt u Evert zowel telefonisch als per e-mail bereiken.

Contact
Waarom kiezen mensen voor Magician Evert van Asselt?
 • Jong en energiek
 • Prijswinnende acts
 • Geen reiskosten
 • Kleurrijke ballonfiguren met oog voor detail
 • Pedagogische achtergrond
Offerte aanvragen? Klik op onderstaande button.
Beschikbaarheid en prijzen
WAAR TREEDT EVERT OP ALS GOOCHELAAR / BALLONARTIEST?
Goochelaar en ballonartiest op een beurs - Evert van Asselt met table magic op beurs

Bruiloften, Jubilea, Verjaardagen, Tuinfeesten, Examenfeesten

Particulieren
Magician Evert van Asselt verrast, amuseert en verbindt uw gasten!
Tips om goochelaar te worden - magician Evert van Asselt

Bedrijfsfeesten, Openingen, Nieuwjaarsrecepties, Kerstborrels, Zakendiners, Teambuildingsactiviteiten, Personeelsfeesten

Bedrijven
Magician Evert van Asselt maakt uw event onvergetelijk.
Verschil tussen een ballonnenclown en ballonartiest - Evert aan het werk als ballonartiest

Basisscholen, Middelbare scholen, Sport clubs, Verenigingen

Scholen/Verenigingen
Laat u gasten verwonderen door Magician Evert van Asselt
Klik hier voor een sfeerimpressie