Magician Evert van Asselt, uniek entertainment voor iedereen.

Goochelaar en Ballonartiest in Drenthe

Evert-Magic-5.jpg
Goochelaar en ballonartiest in Drenthe

Wilt u iets spectaculairs tijdens uw feestje of speciale gelegenheid in Drenthe? Iets waar uw gasten nog lang over na zullen praten? Wat dacht u van entertainer Evert van Asselt? Hij heeft al verschillende evenementen en feesten als goochelaar en ballonartiest in Drenthe tot een groot succes gebracht.

Meer dan een ballonartiest in Drenthe

Zoekt u meer dan een ballonartiest en een goochelaar? Evert van Asselt amuseert en verbindt uw publiek tijdens uw gelegenheid van de eerste tot de laatste minuut met o.a.:

De podiumshow van Evert doet het ook altijd goed. Met deze energieke en interactieve show weet hij uw gasten te verwonderen en zorgt hij voor hilarische momenten.

Diverse feesten en evenementen in Drenthe

Evert zijn goochelacts- en shows kunt u boeken voor allerlei uiteenlopende en verschillende gelegenheden.  Hij vermaakt en verbindt uw gasten graag bij bijvoorbeeld:

 • Recepties;
 • Bedrijfsfeesten;
 • Beurzen;
 • Bedrijfsopeningen;
 • Winkelcentra;
 • Brunches;
 • Diners;

Of het een bedrijfsevenement is of een particulier feestje, in beide gevallen is Evert graag uw gastheer op het gebied van entertainment. Mocht u nog twijfelen of een goochelact bij uw gelegenheid past, dan kunt u hier lezen waarom een goochelaar boeken een ware aanvulling kan zijn voor uw feest of event.

Entertainment in Drenthe

Wanneer u zoekt naar echt entertainment, wat bol staat van vermaak, interactie en hilariteit bent u bij Evert aan het juiste adres. Hij staat namelijk garant voor echt entertainment in Drenthe. Evert kent geen standaard optredens. Hij past zich aan naar uw wensen en mogelijkheden. Wilt u de act of show graag aangepast hebben op uw gelegenheid? Dat is geen probleem. Evert gaat graag met u in gesprek om zijn act of goochelshow op uw feest of evenement aan te passen.

Goochelaar of ballonartiest in Drenthe boeken

Evert reist niet alleen door Nederland maar ook over de grenzen met zijn uiteenlopende shows, goochelacts en balloncreaties. Wellicht bent u hem dus ook al eens elders  tegengekomen. In Drenthe heeft u hem misschien al eens gezien bij:

Heeft u vragen of wilt u Evert van Asselt graag boeken als goochelaar en ballonartiest in Drenthe? Neem dan gerust vrijblijvend contact op per e-mail of telefonisch.

Contact
Waarom kiezen mensen voor Magician Evert van Asselt?
 • Jong en energiek
 • Prijswinnende acts
 • Geen reiskosten
 • Kleurrijke ballonfiguren met oog voor detail
 • Pedagogische achtergrond
Offerte aanvragen? Klik op onderstaande button.
Beschikbaarheid en prijzen
WAAR TREEDT EVERT OP ALS GOOCHELAAR / BALLONARTIEST?
Goochelaar en ballonartiest op een beurs - Evert van Asselt met table magic op beurs

Bruiloften, Jubilea, Verjaardagen, Tuinfeesten, Examenfeesten

Particulieren
Magician Evert van Asselt verrast, amuseert en verbindt uw gasten!
Tips om goochelaar te worden - magician Evert van Asselt

Bedrijfsfeesten, Openingen, Nieuwjaarsrecepties, Kerstborrels, Zakendiners, Teambuildingsactiviteiten, Personeelsfeesten

Bedrijven
Magician Evert van Asselt maakt uw event onvergetelijk.
Verschil tussen een ballonnenclown en ballonartiest - Evert aan het werk als ballonartiest

Basisscholen, Middelbare scholen, Sport clubs, Verenigingen

Scholen/Verenigingen
Laat u gasten verwonderen door Magician Evert van Asselt
Klik hier voor een sfeerimpressie