Magician Evert van Asselt, uniek entertainment voor iedereen.

Goochelaar en Ballonartiest in Dordrecht

Evert-Magic-5.jpg
Goochelaar en ballonartiest in Dordrecht

Zoekt u speciaal entertainment tijdens uw (feestelijke) gelegenheid in Dordecht?  Bent u misschien op zoek naar een ballonartiest i.p.v. een ballonnenclown die er een feestje van maakt, waar uw gasten nog lang over na zullen praten? Dan kan magisch entertainer Evert van Asselt u zeker helpen. Hij heeft al verschillende evenementen en feesten als goochelaar en ballonartiest in Dordrecht tot een gezellig en groot succes gemaakt.

Meer dan een goochelaar in Dordrecht

U zoekt misschien wel iets meer dan alleen een goochelaar en ballonartiest in Dordrecht. Dat is begrijpelijk want u wilt uw evenement of bedrijfsopening natuurlijk een unieke tint geven. Dat snapt Evert als geen ander en als magisch entertainer verzorgt hij o.a.

Wilt u uw gasten echt laten vermaken en verwonderd doen staan? Dat kan met de energieke en interactieve centrale show van Evert, waarmee hij uw gasten weet te verwonderen en zorgt voor een onvergetelijk moment.

Verschillende feesten en evenementen in Dordrecht

Evert amuseert uw gasten graag als Goochelaar en ballonartiest bij verschillende feesten en evenementen. Denkt u bijvoorbeeld eens aan zijn goochelacts- en shows bij:

 • Recepties;
 • Bedrijfsfeesten;
 • Beurzen;
 • Bedrijfsopeningen;
 • Winkelcentra;
 • Brunches;
 • Diners;

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest of een particuliere aangelegenheid, Evert verzorgt in beide gevallen met veel enthousiasme het magisch entertainment. Mocht u nog twijfelen of een goochelact bij uw gelegenheid past, dan kunt u hier lezen waarom een goochelaar in Dordrecht een ware aanvulling kan zijn voor uw feest of event.

Echt entertainment in Dordrecht

Evert verzorgt echt entertainment Dordrecht. Wie zoekt naar vermaak, interactie en hilariteit kan zijn hart ophalen. Standaard optredens kent Evert niet, want hij past zich aan naar uw wensen en mogelijkheden. Geeft u bijvoorbeeld een feest met een bepaald thema? Dan gaat hij graag met u in gesprek om zijn act of goochelshow hierop aan te passen. Dit kan bijvoorbeeld ook op een beurs. Boekt u Evert als beursgoochelaar bij uw stand? Dan kan hij bepaalde onderwerpen of zaken in de acts verwerken voor u.

Het boeken van uw goochelaar of ballonartiest in Dordrecht

Het zou kunnen dat u Evert ook al eens buiten Dordrecht bent tegengekomen. Dit is goed mogelijk, want hij reist door heel Nederland en tevens ook over de grenzen met zijn uiteenlopende shows, balloncreaties en goocheltrucs. In Dordrecht bent u hem wellicht hier al eens tegengekomen:

 • Voorbeeld
 • Voorbeeld

Wilt u Evert van Asselt graag boeken als goochelaar en ballonartiest in Dordrecht? Of heeft u misschien vragen? Neem dan gerust contact op. Ook voor meer informatie kunt u Evert zowel telefonisch als per e-mail bereiken.

Contact
Waarom kiezen mensen voor Magician Evert van Asselt?
 • Jong en energiek
 • Prijswinnende acts
 • Geen reiskosten
 • Kleurrijke ballonfiguren met oog voor detail
 • Pedagogische achtergrond
Offerte aanvragen? Klik op onderstaande button.
Beschikbaarheid en prijzen
WAAR TREEDT EVERT OP ALS GOOCHELAAR / BALLONARTIEST?
Goochelaar en ballonartiest op een beurs - Evert van Asselt met table magic op beurs

Bruiloften, Jubilea, Verjaardagen, Tuinfeesten, Examenfeesten

Particulieren
Magician Evert van Asselt verrast, amuseert en verbindt uw gasten!
Tips om goochelaar te worden - magician Evert van Asselt

Bedrijfsfeesten, Openingen, Nieuwjaarsrecepties, Kerstborrels, Zakendiners, Teambuildingsactiviteiten, Personeelsfeesten

Bedrijven
Magician Evert van Asselt maakt uw event onvergetelijk.
Verschil tussen een ballonnenclown en ballonartiest - Evert aan het werk als ballonartiest

Basisscholen, Middelbare scholen, Sport clubs, Verenigingen

Scholen/Verenigingen
Laat u gasten verwonderen door Magician Evert van Asselt
Klik hier voor een sfeerimpressie