Magician Evert van Asselt, uniek entertainment voor iedereen.

Goochelaar en Ballonartiest in Den-Haag

Evert-Magic-5.jpg
Goochelaar en ballonartiest in Den-Haag

Heeft u iets te vieren in Den-Haag en wilt u dat uw gasten uw feestje niet snel vergeten? Wist u dat een goochelaar of ballonartiest een grote meerwaarde kan zijn op uw event?  Het gaat dan natuurlijk niet om een standaard ballonartiest, maar eentje die de mooiste figuren verzorgt en er echt entertainment van maakt, zoals Evert van Asselt. Hij heeft al verschillende evenementen en feesten als goochelaar en ballonartiest in Den-Haag tot een groot succes gebracht.

Meer dan een ballonartiest in Den-Haag

Misschien wilt u uw evenement of bedrijfsopening een unieke tint geven of gaat u trouwen en denkt u aan een goochelaar of ballonartiest op uw bruiloft. U zoekt wellicht in de richting van magisch entertainment. Dan bent u bij Evert van Asselt zeker aan het juiste adres. Goochelaar Evert van Asselt verzorgt o.a.:

Naast de verschillende acts en optredens vindt u veel magie en amusement terug in de centrale show van Evert. Met deze energieke en interactieve show vermaakt en verwondert hij uw gasten dusdanig, dat iedereen er nog lang over na zal praten.

Diverse evenementen en feesten in Den- Haag

U kunt Evert als goochelaar en ballonartiest in Den-Haag boeken voor diverse evenementen en feesten. Denkt u bijvoorbeeld eens aan zijn goochelacts- en shows bij:

 • Recepties;
 • Bedrijfsfeesten;
 • Beurzen;
 • Bedrijfsopeningen;
 • Winkelcentra;
 • Brunches;
 • Diners;

Evert van Asselt is dus voor uiteenlopende evenementen te boeken. Of u nu een particulier feestje geeft of dat het een bedrijfsaangelegenheid is, Evert is voor beide beschikbaar. Mocht u nog twijfelen of een goochelact bij uw gelegenheid past, dan kunt u hier lezen waarom een goochelaar in Den-Haag een ware aanvulling kan zijn voor uw feest of event

Hilarisch entertainment in Den-Haag

Evert zorgt voor hilarisch entertainment en vermaakt uw publiek met zijn interactieve acts op uw feest. Groot, klein, jong of oud, het maakt voor hem niets uit wanneer u een echte entertainer zoekt. Standaard optredens kent hij dan ook niet, want hij past zich aan naar uw wensen en mogelijkheden. Geeft u bijvoorbeeld een diner in een bepaald thema, of heeft u een bedrijfsfeest waar een bepaald onderwerp centraal staat? Dan gaat hij graag met u in gesprek om zijn act of goochelshow hierop aan te passen.

Goochelaar in Den-Haag boeken

Evert van Asselt reist het hele jaar door heel het land, maar zeker in de drukke zomer kan u Evert van Asselt overal tegenkomen. U kunt hem overal treffen met zijn uiteenlopende acts, (kinder) shows en goocheltrucs. Ook in Den-Haag kwam hij al meerdere keren, zoals:

 • Voorbeeld
 • Voorbeeld

Heeft u iets te vieren in Den-Haag en wilt u Evert van Asselt ook graag boeken? Dat kan! Neem dan gerust contact op met Evert. Ook bij vragen en / of aanvullende informatie kunt u bellen of mailen.

Contact
Waarom kiezen mensen voor Magician Evert van Asselt?
 • Jong en energiek
 • Prijswinnende acts
 • Geen reiskosten
 • Kleurrijke ballonfiguren met oog voor detail
 • Pedagogische achtergrond
Offerte aanvragen? Klik op onderstaande button.
Beschikbaarheid en prijzen
WAAR TREEDT EVERT OP ALS GOOCHELAAR / BALLONARTIEST?
Goochelaar en ballonartiest op een beurs - Evert van Asselt met table magic op beurs

Bruiloften, Jubilea, Verjaardagen, Tuinfeesten, Examenfeesten

Particulieren
Magician Evert van Asselt verrast, amuseert en verbindt uw gasten!
Tips om goochelaar te worden - magician Evert van Asselt

Bedrijfsfeesten, Openingen, Nieuwjaarsrecepties, Kerstborrels, Zakendiners, Teambuildingsactiviteiten, Personeelsfeesten

Bedrijven
Magician Evert van Asselt maakt uw event onvergetelijk.
Verschil tussen een ballonnenclown en ballonartiest - Evert aan het werk als ballonartiest

Basisscholen, Middelbare scholen, Sport clubs, Verenigingen

Scholen/Verenigingen
Laat u gasten verwonderen door Magician Evert van Asselt
Klik hier voor een sfeerimpressie