Magician Evert van Asselt, uniek entertainment voor iedereen.

Goochelaar en Ballonartiest in Delft

Evert-Magic-5.jpg
Goochelaar en ballonartiest in Delft

Heeft u iets te vieren in (de omgeving van) Delft en wilt u er graag wat amusement bij? Wat dacht u van een magisch entertainer die er een feestje van maakt, waar uw gasten nog lang over na zullen praten. Evert heeft al verschillende evenementen en feesten als goochelaar en ballonartiest in Delft tot een groot succes gebracht.

Meer dan een goochelaar in Delft

Misschien wilt u uw evenement of bedrijfsopening een unieke tint geven en denkt u bij een ballonartiest aan ballonnen in de vormen van zwaarden en hondjes. Dit is niet het geval, want een ballonartiest is geen ballonnenclown.  Wanneer u dus meer zoekt dan een goochelaar en een ballonartiest in Delft bent u bij Evert van Asselt zeker aan het juiste adres. Hij verzorgt uiteenlopende magisch entertainment, zoals:

En dit is nog niet alles, want met zijn energieke en interactieve podiumshow vermaakt en verwondert Evert uw gasten dusdanig, dat dit voor iedereen een onvergetelijk (bedrijfs-)feest wordt.

Diverse feesten en evenementen in Delft

Goochelaar en baloonartiest Evert kunt u boeken voor diverse feesten. Denkt u bijvoorbeeld eens aan Evert van Asselt en zijn goochelacts- en shows bij:

 • Recepties;
 • Bedrijfsfeesten;
 • Beurzen;
 • Bedrijfsopeningen;
 • Winkelcentra;
 • Brunches;
 • Diners;

Dus of u nu in de bedrijfssfeer iets te vieren heeft, of dat het een particulier feestje betreft Evert is voor beide beschikbaar. Mocht u nog twijfelen of een goochelact bij uw gelegenheid past, dan kunt u hier lezen waarom een goochelaar in Delft een ware aanvulling kan zijn voor uw feest of event

Een echte entertainer in Delft

Bij Evert vindt u echt entertainment. Hij vermaakt uw publiek en zorgt tevens voor interactie vol met hilarische momenten. Groot, klein, jong of oud, het maakt voor Evert niets uit wanneer u een echte entertainer in Delft zoekt. Standaard optredens als goochelaar kent hij niet, want hij past zich aan naar uw wensen en mogelijkheden. Geeft u bijvoorbeeld een themafeest? Dan gaat hij graag met u in gesprek om zijn act of goochelshow hierop aan te passen.

Goochelaar in Delft boeken

Evert van Asselt reist door heel Nederland, maar misschien bent u hem ook al wel eens bij een goochel act in Oostenrijk gezien. Dat kan, want hij komt ook over de grenzen met zijn uiteenlopende shows, kunsten en goocheltrucs. Ook in Delft kwam hij al verschillende keren, zoals:

 • Voorbeeld 1
 • Voorbeeld 2

Wilt u Evert van Asselt ook graag boeken op uw feest als goochelaar in Delft? Neem dan gerust contact op. Ook bij vragen en / of aanvullende informatie kunt u bellen of mailen.

Contact
Waarom kiezen mensen voor Magician Evert van Asselt?
 • Jong en energiek
 • Prijswinnende acts
 • Geen reiskosten
 • Kleurrijke ballonfiguren met oog voor detail
 • Pedagogische achtergrond
Offerte aanvragen? Klik op onderstaande button.
Beschikbaarheid en prijzen
WAAR TREEDT EVERT OP ALS GOOCHELAAR / BALLONARTIEST?
Goochelaar en ballonartiest op een beurs - Evert van Asselt met table magic op beurs

Bruiloften, Jubilea, Verjaardagen, Tuinfeesten, Examenfeesten

Particulieren
Magician Evert van Asselt verrast, amuseert en verbindt uw gasten!
Tips om goochelaar te worden - magician Evert van Asselt

Bedrijfsfeesten, Openingen, Nieuwjaarsrecepties, Kerstborrels, Zakendiners, Teambuildingsactiviteiten, Personeelsfeesten

Bedrijven
Magician Evert van Asselt maakt uw event onvergetelijk.
Verschil tussen een ballonnenclown en ballonartiest - Evert aan het werk als ballonartiest

Basisscholen, Middelbare scholen, Sport clubs, Verenigingen

Scholen/Verenigingen
Laat u gasten verwonderen door Magician Evert van Asselt
Klik hier voor een sfeerimpressie