Magician Evert van Asselt, uniek entertainment voor iedereen.

Goochelaar en Ballonartiest in Coevorden

Evert-Magic-5.jpg
Goochelaar en ballonartiest in Coevorden

Zoekt u entertainment voor uw bedrijfsevenement of feestelijke aangelegenheid? Dan kan Evert van Asselt u helpen. Hij heeft al verschillende evenementen en feesten als goochelaar en ballonartiest in Coevorden tot een groot succes gebracht.

Meer dan een ballonartiest

Misschien wilt u uw evenement of bedrijfsopening een unieke tint geven en denkt u bij een ballonartiest aan ballonnen in de vormen van zwaarden en hondjes. Dit is niet het geval, want een ballonartiest is geen ballonnenclown. Wanneer u dus meer zoekt dan een goochelaar en een ballonartiest in Coevorden bent u bij Evert van Asselt zeker aan het juiste adres. Hij verzorgt uiteenlopende magisch entertainment, zoals:

Houdt u van vermaak en amusement voor uw publiek? Dan is de centrale show van Evert een goed idee. Met deze energieke en interactieve show weet hij uw gasten te verwonderen en zorgt hij voor hilarische momenten, waar uw gasten nog lang over na zullen praten.

Verschillende evenementen en feesten 

Evert is voor de meest uiteenlopende en verschillende gelegenheden te boeken met zijn goochelacts- en shows.  Hij is te vinden op o.a.:

 • Recepties;
 • Bedrijfsfeesten;
 • Beurzen;
 • Bedrijfsopeningen;
 • Winkelcentra;
 • Brunches;
 • Diners;

Of het nu gaat om een bruiloft, particulier feestje of een bedrijfsfeest, een show of magische act: Evert kunt u in alle gevallen boeken om uw gelegenheid tot een succes te maken.

Echte entertainer

Bij Evert vindt u echt entertainment. Hij vermaakt uw publiek en zorgt tevens voor interactie met hilarische momenten. Groot, klein, jong of oud, het maakt voor Evert niets uit wanneer u een echte entertainer zoekt. Standaard optredens als goochelaar kent hij niet, want hij past zich aan naar uw wensen en mogelijkheden. Staat u bijvoorbeeld op een beurs en wilt u dat uw bedrijf centraal staat tijdens de magische act? Dan gaat hij graag met u in gesprek om zijn act als beursgoochelaar hierop aan te passen.

Uw goochelaar of ballonartiest in Coevorden vastleggen

Het zou goed kunnen dat u Evert ook al eens op vakantie in het buitenland bent tegen gekomen. Hij treedt namelijk niet alleen op in Nederland, maar ook over de grenzen. Het is ook zeker mogelijk, dat u hem al eens in Coevorden heeft gezien. Dat zou kunnen bij:

 • Voorbeeld
 • Voorbeeld

Wilt u Evert van Asselt graag boeken als goochelaar en ballonartiest in Coevorden of wenst u aanvullende informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact op per e-mail of telefoon.

Contact
Waarom kiezen mensen voor Magician Evert van Asselt?
 • Jong en energiek
 • Prijswinnende acts
 • Geen reiskosten
 • Kleurrijke ballonfiguren met oog voor detail
 • Pedagogische achtergrond
Offerte aanvragen? Klik op onderstaande button.
Beschikbaarheid en prijzen
WAAR TREEDT EVERT OP ALS GOOCHELAAR / BALLONARTIEST?
Goochelaar en ballonartiest op een beurs - Evert van Asselt met table magic op beurs

Bruiloften, Jubilea, Verjaardagen, Tuinfeesten, Examenfeesten

Particulieren
Magician Evert van Asselt verrast, amuseert en verbindt uw gasten!
Tips om goochelaar te worden - magician Evert van Asselt

Bedrijfsfeesten, Openingen, Nieuwjaarsrecepties, Kerstborrels, Zakendiners, Teambuildingsactiviteiten, Personeelsfeesten

Bedrijven
Magician Evert van Asselt maakt uw event onvergetelijk.
Verschil tussen een ballonnenclown en ballonartiest - Evert aan het werk als ballonartiest

Basisscholen, Middelbare scholen, Sport clubs, Verenigingen

Scholen/Verenigingen
Laat u gasten verwonderen door Magician Evert van Asselt
Klik hier voor een sfeerimpressie