Magician Evert van Asselt, uniek entertainment voor iedereen.

Goochelaar en Ballonartiest in Bergen op Zoom

Evert-Magic-5.jpg
Goochelaar en ballonartiest in Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar uniek entertainment tijdens uw (feestelijke) gelegenheid in Bergen op Zoom?  Wat dacht u dan van een entertainer die er een feestje van maakt, waar uw gasten nog lang over na zullen praten. Evert van Asselt heeft verschillende evenementen en feesten als goochelaar en ballonartiest in Bergen op Zoom al tot een groot succes gebracht.

Meer dan een goochelaar in Bergen op Zoom

Het is begrijpelijk dat u uw feest of evenement een unieke tint wilt geven. U zoekt dan wellicht ook meer dan een goochelaar en een ballonartiest in Bergen op Zoom. Eentje die uniek is en uw gasten vermaakt, amuseert en verbindt. Dus geen standaard ballonfiguren en ook geen ballonnenclown. Evert van Asselt maakt uw gelegenheid graag tot een succes met o.a.

En wilt u uw gasten echt laten vermaken en verwonderd doen staan? Dat kan met de energieke en interactieve centrale show van Evert, waarmee hij voor onvergetelijke momenten zorgt en uw gasten echt weet te verwonderen.

Verschillende evenementen en feesten in Bergen op Zoom

Evert amuseert uw gasten graag als goochelaar en ballonartiest bij verschillende evenementen en feesten. Dit kan van alles zijn. Denkt u bijvoorbeeld eens aan zijn goochelacts- en shows bij:

 • Recepties;
 • Bedrijfsfeesten;
 • Beurzen;
 • Bedrijfsopeningen;
 • Winkelcentra;
 • Brunches;
 • Diners;

Evert is dus beschikbaar voor zowel bedrijven als particulieren en maakt uw gelegenheid graag tot een succes. Mocht u nog twijfelen of een goochelact bij uw gelegenheid past, dan kunt u hier lezen waarom een goochelaar boeken een ware aanvulling kan zijn voor uw feest of event.

Een echte entertainer in Bergen op Zoom

Evert staat bekend als een echte entertainer in Bergen op Zoom. Bij Evert is geen enkel optreden hetzelfde, want hij past zich aan naar uw wensen en mogelijkheden. Geeft u bijvoorbeeld een themadiner of wilt u dat een bepaald onderwerp eruit springt? Dan gaat hij graag met u in gesprek om zijn goochelshow of act hierop aan te passen. Hij weet wat de meerwaarde kan zijn van entertainment op maat voor uw bedrijf, of een goochelaar tijdens een beurs en verzorgt ook hierbij acts op maat.

Het boeken van magisch entertainer Evert

Het zou zomaar kunnen dat u Evert al eens buiten Bergen op Zoom hebt gezien tijdens een optreden, of misschien kent u hem van televisie. Evert reist door heel Nederland en tevens ook over de grenzen met zijn uiteenlopende shows, kunsten en goocheltrucs. In Bergen op Zoom heeft u hem wellicht al eens gezien bij:

 • Voorbeeld
 • Voorbeeld

Wilt u Evert van Asselt graag boeken als goochelaar en ballonartiest in Bergen op Zoom? Of heeft u misschien vragen of wenst u aanvullende informatie? Neem dan gerust contact op. U kunt Evert zowel bellen als mailen.

Contact
Waarom kiezen mensen voor Magician Evert van Asselt?
 • Jong en energiek
 • Prijswinnende acts
 • Geen reiskosten
 • Kleurrijke ballonfiguren met oog voor detail
 • Pedagogische achtergrond
Offerte aanvragen? Klik op onderstaande button.
Beschikbaarheid en prijzen
WAAR TREEDT EVERT OP ALS GOOCHELAAR / BALLONARTIEST?
Goochelaar en ballonartiest op een beurs - Evert van Asselt met table magic op beurs

Bruiloften, Jubilea, Verjaardagen, Tuinfeesten, Examenfeesten

Particulieren
Magician Evert van Asselt verrast, amuseert en verbindt uw gasten!
Tips om goochelaar te worden - magician Evert van Asselt

Bedrijfsfeesten, Openingen, Nieuwjaarsrecepties, Kerstborrels, Zakendiners, Teambuildingsactiviteiten, Personeelsfeesten

Bedrijven
Magician Evert van Asselt maakt uw event onvergetelijk.
Verschil tussen een ballonnenclown en ballonartiest - Evert aan het werk als ballonartiest

Basisscholen, Middelbare scholen, Sport clubs, Verenigingen

Scholen/Verenigingen
Laat u gasten verwonderen door Magician Evert van Asselt
Klik hier voor een sfeerimpressie