Magician Evert van Asselt, uniek entertainment voor iedereen.

Goochelaar en Ballonartiest in Assen

Evert-Magic-5.jpg
Goochelaar en ballonartiest in Assen

Bent u op zoek naar iets speciaals tijdens uw (feestelijke) gelegenheid? Wat dacht u van een entertainer die er een feestje van maakt, waar uw gasten nog lang over na zullen praten. Evert heeft verschillende evenementen en feesten als goochelaar en ballonartiest in Assen al tot een gezellig en groot succes gemaakt.

Meer dan een goochelact

Wist u dat een goochelaar of ballonartiest van grote meerwaarde kan zijn tijdens uw evenement? Daarnaast zoekt u misschien net iets meer qua entertainment om uw evenement of bedrijfsopening een unieke tint geven. Dan bent u bij Evert van Asselt zeker aan het juiste adres. Goochelaar Evert van Asselt verzorgt o.a.:

Wilt u uw gasten echt verwonderd doen staan? Dan is de centrale show van Evert zeker een aanrader. Met deze energieke en interactieve show weet hij uw gasten op unieke wijze te amuseren en zorgt hij voor hilarische momenten, waar uw gasten nog lang over na zullen praten.

Verschillende evenementen en feesten 

Evert is voor de meest uiteenlopende en verschillende gelegenheden te boeken met zijn goochelacts- en shows.  Hij is te vinden op o.a.:

 • Recepties;
 • Bedrijfsfeesten;
 • Beurzen;
 • Bedrijfsopeningen;
 • Winkelcentra;
 • Brunches;
 • Diners;

Of het nu gaat om een particulier feestje of een bedrijfsfeest, Evert kunt u in beide gevallen boeken om uw gelegenheid tot een succes te maken. Hij kan zelfs zorgen voor een magic workshop binnen uw bedrijf of tijdens een congres.

Echt entertainment 

Amusement, vermaak en verbinding zijn de drie sleutelwoorden die u in ieder optreden van Evert van Asselt terug ziet. U vindt bij Evert van Asselt geen standaard optredens, want hij past zich aan naar uw wensen en mogelijkheden. Bij speciale gelegenheden gaat hij graag vooraf met u in gesprek. Zo kan hij zijn act of goochelshow aan uw feest aanpassen. Ook wanneer u hem boekt als goochelaar of ballonartiest op een beurs in Assen of omstreken verzorgt hij unieke acts op maat, zodat uw bedrijfsnaam zeker niet vergeten wordt.

Uw Goochelaar of ballonartiest in Assen boeken

Misschien bent u Evert in de zomervakantie al eens ergens in het land tegen gekomen. Het is ook zeker mogelijk, dat u hem al eens in Assen heeft gezien. Hier heeft hij al verschillende optredens verzorgd, bij o.a.:

 • Voorbeeld
 • Voorbeeld

Wilt u Evert van Asselt graag boeken als goochelaar en ballonartiest in Assen of heeft u vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op per e-mail of telefoon. Ook voor aanvullende informatie kunt u altijd contact met hem opnemen.

Contact
Waarom kiezen mensen voor Magician Evert van Asselt?
 • Jong en energiek
 • Prijswinnende acts
 • Geen reiskosten
 • Kleurrijke ballonfiguren met oog voor detail
 • Pedagogische achtergrond
Offerte aanvragen? Klik op onderstaande button.
Beschikbaarheid en prijzen
WAAR TREEDT EVERT OP ALS GOOCHELAAR / BALLONARTIEST?
Goochelaar en ballonartiest op een beurs - Evert van Asselt met table magic op beurs

Bruiloften, Jubilea, Verjaardagen, Tuinfeesten, Examenfeesten

Particulieren
Magician Evert van Asselt verrast, amuseert en verbindt uw gasten!
Tips om goochelaar te worden - magician Evert van Asselt

Bedrijfsfeesten, Openingen, Nieuwjaarsrecepties, Kerstborrels, Zakendiners, Teambuildingsactiviteiten, Personeelsfeesten

Bedrijven
Magician Evert van Asselt maakt uw event onvergetelijk.
Verschil tussen een ballonnenclown en ballonartiest - Evert aan het werk als ballonartiest

Basisscholen, Middelbare scholen, Sport clubs, Verenigingen

Scholen/Verenigingen
Laat u gasten verwonderen door Magician Evert van Asselt
Klik hier voor een sfeerimpressie