Magician Evert van Asselt, uniek entertainment voor iedereen.

Goochelaar en Ballonartiest in Apeldoorn

Evert-Magic-5.jpg
Goochelaar en ballonartiest in Apeldoorn

Zoekt u een unieke invulling voor uw feest, evenement of bepaalde gelegenheid? Dan kan Evert van Asselt u helpen. Hij heeft al verschillende evenementen en feesten als goochelaar en ballonartiest in Apeldoorn tot een groot succes gebracht.

Unieke tint aan uw evenement

Het is begrijpelijk dat u uw evenement of bedrijfsopening een unieke tint wilt geven. U zoekt dan wellicht ook meer dan een goochelaar en een ballonartiest in Apeldoorn. Eentje die uniek is en uw gasten vermaakt en verbindt. Dus geen standaard optredens en ballonnen. Evert van Asselt maakt uw gelegenheid graag tot een succes met o.a.

Wat het ook altijd erg goed doet, is de centrale show van Evert. Met deze energieke en interactieve show weet hij uw gasten te verwonderen en zorgt hij voor hilarische momenten, waar uw gasten nog lang over na zullen praten.

Verschillende evenementen en feesten 

Evert is voor de meest uiteenlopende en verschillende gelegenheden te boeken met zijn goochelacts- en shows.  Hij is te vinden op o.a.:

 • Recepties;
 • Bedrijfsfeesten;
 • Beurzen;
 • Bedrijfsopeningen;
 • Winkelcentra;
 • Brunches;
 • Diners;

Of u nu een bedrijfsfeest geeft, of een entertainer zoekt voor een particulier feest, u kunt Evert in beide gevallen boeken om uw gelegenheid tot een succes te maken. Hij kan zelfs zorgen voor een workshop binnen uw bedrijf of tijdens een congres. Mocht u nog twijfelen of een goochelact bij uw gelegenheid past, dan kunt u hier lezen waarom een goochelaar in Apeldoorn een ware aanvulling kan zijn voor uw feest of event

Echt entertainment in Apeldoorn

Er zijn drie sleutelwoorden die u in het entertainment van Evert terug kan vinden, namelijk: amusement, vermaak en verbinding. U treft dus geen ballonnenclown, maar een ballonartiest. En daarbij vindt u bij Evert van Asselt geen standaard optredens, welke vorm van entertainment u ook boekt.  Hij past zich aan naar uw wensen en mogelijkheden. Bij speciale gelegenheden, zoals bijvoorbeeld themafeesten, gaat hij graag vooraf met u in gesprek. Zo kan hij zijn act of goochelshow aan uw feest aanpassen. Ook wanneer er een bepaald onderwerp of uw bedrijf centraal moet staan, kan Evert zijn optreden hier naar aanpassen.

Uw Goochelaar of ballonartiest boeken

Misschien bent u Evert zelfs al eens over de grenzen tegen gekomen? Hij treedt namelijk niet alleen op in Nederland, maar ook in het buitenland. Het is ook zeker mogelijk, dat u hem al eens in Apeldoorn heeft gezien. Dat zou kunnen bij:

 • Voorbeeld
 • Voorbeeld

Heeft u vragen of wilt u Evert van Asselt graag boeken als goochelaar en ballonartiest in Apeldoorn? Neem dan gerust vrijblijvend contact op per e-mail of telefoon met deze magician entertainer.

Contact
Waarom kiezen mensen voor Magician Evert van Asselt?
 • Jong en energiek
 • Prijswinnende acts
 • Geen reiskosten
 • Kleurrijke ballonfiguren met oog voor detail
 • Pedagogische achtergrond
Offerte aanvragen? Klik op onderstaande button.
Beschikbaarheid en prijzen
WAAR TREEDT EVERT OP ALS GOOCHELAAR / BALLONARTIEST?
Goochelaar en ballonartiest op een beurs - Evert van Asselt met table magic op beurs

Bruiloften, Jubilea, Verjaardagen, Tuinfeesten, Examenfeesten

Particulieren
Magician Evert van Asselt verrast, amuseert en verbindt uw gasten!
Tips om goochelaar te worden - magician Evert van Asselt

Bedrijfsfeesten, Openingen, Nieuwjaarsrecepties, Kerstborrels, Zakendiners, Teambuildingsactiviteiten, Personeelsfeesten

Bedrijven
Magician Evert van Asselt maakt uw event onvergetelijk.
Verschil tussen een ballonnenclown en ballonartiest - Evert aan het werk als ballonartiest

Basisscholen, Middelbare scholen, Sport clubs, Verenigingen

Scholen/Verenigingen
Laat u gasten verwonderen door Magician Evert van Asselt
Klik hier voor een sfeerimpressie