Magician Evert van Asselt, uniek entertainment voor iedereen.

Goochelaar en Ballonartiest in Amersfoort

Evert-Magic-5.jpg
Goochelaar en ballonartiest in Amersfoort

Zoekt u entertainment voor uw event of (bedrijfs-) feest in Amersfoort?  Bent u misschien op zoek naar een iemand die er een feestje van maakt, waar uw gasten nog lang over na zullen praten? Dan kan magician Evert van Asselt u zeker helpen. Hij heeft verschillende evenementen en feesten als goochelaar en ballonartiest in Amersfoort al tot een groot succes gemaakt.

Meer dan een goochelaar 

Misschien weet u dat een goochelaar of ballonartiest een meerwaarde kan zijn op uw event. Maar misschien zoekt u net iets anders, of iets meer op het gebied van magisch entertainment. Dat is begrijpelijk want u wilt uw evenement of bedrijfsopening natuurlijk een unieke tint geven. Dat snapt Evert als geen ander en hij zorgt op iedere gelegenheid voor uniek entertainment met o.a.

Wilt u uw gasten echt verwonderen, zodat ze er nog lang over napraten? Dat kan met de energieke en interactieve podiumshow van Evert, waarmee hij zorgt voor een onvergetelijk moment op uw feest. Twijfelt u of een goochelact bij uw gelegenheid past, dan kunt u hier lezen waarom een goochelaar in Amersfoort een ware aanvulling kan zijn voor uw feest of event

Voor verschillende gelegenheden in Amersfoort

Evert amuseert uw gasten graag als Goochelaar en ballonartiest tijdens verschillende gelegenheden. Denkt u bijvoorbeeld eens aan zijn goochelacts- en shows bij:

 • Recepties;
 • Bedrijfsfeesten;
 • Beurzen;
 • Bedrijfsopeningen;
 • Winkelcentra;
 • Brunches;
 • Diners;

Of u nu een bedrijfsfeest geeft, of een entertainer zoekt voor een particulier feest, u kunt Evert in beide gevallen boeken om uw gelegenheid tot een succes te maken. Hij kan zelfs zorgen voor een workshop binnen uw bedrijf of tijdens een congres.

Een echte entertainer 

Amusement, vermaak en verbinding zijn de drie sleutelwoorden waar deze entertainer voor staat. U vindt bij Evert van Asselt geen standaard optredens, want hij past zich aan naar uw wensen en mogelijkheden. Bij speciale gelegenheden, zoals bijvoorbeeld een bruiloft, gaat hij graag vooraf met u in gesprek. Zo kan hij zijn act of goochelshow aan uw feest aanpassen. Dit geldt ook voor bedrijven. Komt Evert als beursgoochelaar naar uw stand? Dan kan hij bepaalde onderwerpen of zaken in de acts verwerken voor u.

Het boeken van uw goochelaar in Amersfoort

Het zou kunnen dat u Evert ook al eens elders bent tegengekomen. Dit is goed mogelijk, want Evert komt zelfs in het buitenland met zijn uiteenlopende shows, balloncreaties en goocheltrucs. In Amersfoort heeft u hem wellicht al eens gezien met zijn show of magische act bij:

 • Voorbeeld 1
 • Voorbeeld 2

Wilt u Evert van Asselt graag boeken als goochelaar en ballonartiest in Amersfoort? Heeft u vragen of wenst u misschien aanvullende informatie? Neem dan gerust contact op. U kunt Evert zowel telefonisch als per e-mail bereiken.

Contact
Waarom kiezen mensen voor Magician Evert van Asselt?
 • Jong en energiek
 • Prijswinnende acts
 • Geen reiskosten
 • Kleurrijke ballonfiguren met oog voor detail
 • Pedagogische achtergrond
Offerte aanvragen? Klik op onderstaande button.
Beschikbaarheid en prijzen
WAAR TREEDT EVERT OP ALS GOOCHELAAR / BALLONARTIEST?
Goochelaar en ballonartiest op een beurs - Evert van Asselt met table magic op beurs

Bruiloften, Jubilea, Verjaardagen, Tuinfeesten, Examenfeesten

Particulieren
Magician Evert van Asselt verrast, amuseert en verbindt uw gasten!
Tips om goochelaar te worden - magician Evert van Asselt

Bedrijfsfeesten, Openingen, Nieuwjaarsrecepties, Kerstborrels, Zakendiners, Teambuildingsactiviteiten, Personeelsfeesten

Bedrijven
Magician Evert van Asselt maakt uw event onvergetelijk.
Verschil tussen een ballonnenclown en ballonartiest - Evert aan het werk als ballonartiest

Basisscholen, Middelbare scholen, Sport clubs, Verenigingen

Scholen/Verenigingen
Laat u gasten verwonderen door Magician Evert van Asselt
Klik hier voor een sfeerimpressie