Magician Evert van Asselt, uniek entertainment voor iedereen.

Goochelaar en Ballonartiest in Almere

Evert-Magic-5.jpg
Goochelaar en ballonartiest in Almere

Heeft u iets te vieren en wilt u dat uw gasten uw feestje niet snel vergeten? Wist u dat een goochelaar of ballonartiest een grote meerwaarde kan zijn op uw event? Het gaat dan natuurlijk niet om een standaard ballonartiest, maar eentje die de mooiste figuren verzorgt en er echt entertainment van maakt, zoals Evert van Asselt. Hij heeft al verschillende evenementen en feesten als goochelaar en ballonartiest in Almere tot een groot succes gebracht.

Unieke tint aan uw evenement

Het is begrijpelijk dat u uw evenement of bedrijfsopening een unieke tint wilt geven. U zoekt dan wellicht ook meer dan een goochelaar en een ballonartiest in Almere. Eentje die uniek is en uw gasten vermaakt en verbindt. Dus geen standaard optredens en ballonnen. Evert van Asselt maakt uw gelegenheid graag tot een succes met o.a.

De centrale show van Evert doet het ook altijd erg goed. Met deze energieke en interactieve show weet hij uw gasten te verwonderen en zorgt hij voor hilarische momenten, waar nog lang over nagepraat zal worden door uw gasten.

Verschillende evenementen en feesten 

Evert is voor de meest uiteenlopende en verschillende gelegenheden te boeken met zijn goochelacts- en shows.  Hij is te vinden op o.a.:

 • Recepties;
 • Bedrijfsfeesten;
 • Beurzen;
 • Bedrijfsopeningen;
 • Winkelcentra;
 • Brunches;
 • Diners;

Of u nu een bedrijfsfeest geeft, of een entertainer zoekt voor een particulier feest, u kunt Evert in beide gevallen boeken om uw gelegenheid tot een succes te maken. Hij kan zelfs zorgen voor een workshop binnen uw bedrijf of tijdens een congres.

Geen standaard optredens

Amusement, vermaak en verbinding zijn de drie sleutelwoorden waar deze entertainer in Almere voor staat. U vindt bij Evert van Asselt geen standaard optredens, want hij past zich aan naar uw wensen en mogelijkheden. Bij speciale gelegenheden, zoals bijvoorbeeld een bruiloft, gaat hij graag vooraf met u in gesprek. Zo kan hij zijn act of goochelshow aan uw feest aanpassen. Dit geldt ook voor bedrijven. Komt Evert als beursgoochelaar naar uw stand? Dan kan hij bepaalde onderwerpen of zaken in de acts verwerken voor u.

Uw Goochelaar of ballonartiest boeken

Het zou kunnen dat u Evert ook al eens buiten Almere bent tegengekomen. Dit is goed mogelijk, want hij reist door heel Nederland en tevens ook over de grenzen met zijn uiteenlopende shows, balloncreaties en goocheltrucs. Daarnaast kent u hem wellicht nog van Hollands Got Talent met de unieke act met de reuze ballon.
In Almere bent u hem wellicht hier al eens tegengekomen:

 • Voorbeeld
 • Voorbeeld

Heeft u vragen of wilt u Evert van Asselt graag boeken als goochelaar en ballonartiest in Almere? Neem dan gerust vrijblijvend contact op per e-mail of telefoon met deze magisch entertainer.

Contact
Waarom kiezen mensen voor Magician Evert van Asselt?
 • Jong en energiek
 • Prijswinnende acts
 • Geen reiskosten
 • Kleurrijke ballonfiguren met oog voor detail
 • Pedagogische achtergrond
Offerte aanvragen? Klik op onderstaande button.
Beschikbaarheid en prijzen
WAAR TREEDT EVERT OP ALS GOOCHELAAR / BALLONARTIEST?
Goochelaar en ballonartiest op een beurs - Evert van Asselt met table magic op beurs

Bruiloften, Jubilea, Verjaardagen, Tuinfeesten, Examenfeesten

Particulieren
Magician Evert van Asselt verrast, amuseert en verbindt uw gasten!
Tips om goochelaar te worden - magician Evert van Asselt

Bedrijfsfeesten, Openingen, Nieuwjaarsrecepties, Kerstborrels, Zakendiners, Teambuildingsactiviteiten, Personeelsfeesten

Bedrijven
Magician Evert van Asselt maakt uw event onvergetelijk.
Verschil tussen een ballonnenclown en ballonartiest - Evert aan het werk als ballonartiest

Basisscholen, Middelbare scholen, Sport clubs, Verenigingen

Scholen/Verenigingen
Laat u gasten verwonderen door Magician Evert van Asselt
Klik hier voor een sfeerimpressie