Magician Evert van Asselt, uniek entertainment voor iedereen.

Goochelaar en Ballonartiest in Almelo

Evert-Magic-5.jpg
Goochelaar en ballonartiest in Almelo

Zoekt u iets speciaals tijdens uw (feestelijke) gelegenheid? Bent u misschien op zoek naar een entertainer die er een feestje van maakt, waar uw gasten nog lang over na zullen praten? Dan kan magisch entertainer Evert van Asselt u zeker helpen. Hij heeft verschillende evenementen en feesten als goochelaar en ballonartiest in Almelo al tot een gezellig en groot succes gemaakt.

Meer dan een ballonartiest en goochelaar

Het is begrijpelijk dat u uw evenement of bedrijfsopening een unieke tint wilt geven. U zoekt dan waarschijnlijk ook geen ballonnenclown maar een ballonartiest en / of een unieke goochelaar. Evert van Asselt maakt uw gelegenheid graag tot een succes met o.a.

En wilt u uw gasten echt laten vermaken en verwonderd doen staan? Dat kan met de energieke en interactieve podiumshow van Evert, waarmee hij voor onvergetelijke momenten zorgt en uw gasten echt weet te verwonderen.

Diverse evenementen en feesten 

Evert is voor de meest uiteenlopende en verschillende gelegenheden te boeken met zijn goochelacts- en shows.  Hij is te vinden op o.a.:

 • Recepties;
 • Bedrijfsfeesten;
 • Beurzen;
 • Bedrijfsopeningen;
 • Winkelcentra;
 • Brunches;
 • Diners;

Evert is dus beschikbaar voor zowel bedrijven als particulieren en maakt uw gelegenheid graag tot een succes voor zowel u als uw gasten. Mocht u nog twijfelen of een goochelact bij uw gelegenheid past, dan kunt u hier lezen waarom een goochelaar in Almelo een ware aanvulling kan zijn voor uw feest of event.

Een echte entertainer

Evert staat bekend als een echte entertainer. Wie zoekt naar hilarisch vermaak en interactie kan zijn hart ophalen. En geen enkel optreden is hetzelfde, want hij past zich aan naar uw wensen en mogelijkheden. Geeft u bijvoorbeeld een themadiner of wilt u dat een bepaald onderwerp eruit springt tijdens het entertainment op uw bruiloft? Dan gaat hij graag met u in gesprek om zijn goochelshow of act hierop aan te passen.

Uw Goochelaar of ballonartiest in Almelo boeken

Misschien bent u Evert zelfs al eens goochelend in Oostenrijk tegen gekomen. Hij treedt namelijk niet alleen op in Nederland, maar ook regelmatig in het buitenland. Het is ook zeker mogelijk, dat u hem al eens in Almelo heeft gezien. Hier heeft hij al verschillende optredens verzorgd, bij o.a.:

 • Voorbeeld
 • Voorbeeld

Wilt u Evert van Asselt graag boeken als goochelaar en ballonartiest in Almelo of heeft u vragen of wenst u misschien bepaalde informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact op per e-mail of telefoon.

Contact
Waarom kiezen mensen voor Magician Evert van Asselt?
 • Jong en energiek
 • Prijswinnende acts
 • Geen reiskosten
 • Kleurrijke ballonfiguren met oog voor detail
 • Pedagogische achtergrond
Offerte aanvragen? Klik op onderstaande button.
Beschikbaarheid en prijzen
WAAR TREEDT EVERT OP ALS GOOCHELAAR / BALLONARTIEST?
Goochelaar en ballonartiest op een beurs - Evert van Asselt met table magic op beurs

Bruiloften, Jubilea, Verjaardagen, Tuinfeesten, Examenfeesten

Particulieren
Magician Evert van Asselt verrast, amuseert en verbindt uw gasten!
Tips om goochelaar te worden - magician Evert van Asselt

Bedrijfsfeesten, Openingen, Nieuwjaarsrecepties, Kerstborrels, Zakendiners, Teambuildingsactiviteiten, Personeelsfeesten

Bedrijven
Magician Evert van Asselt maakt uw event onvergetelijk.
Verschil tussen een ballonnenclown en ballonartiest - Evert aan het werk als ballonartiest

Basisscholen, Middelbare scholen, Sport clubs, Verenigingen

Scholen/Verenigingen
Laat u gasten verwonderen door Magician Evert van Asselt
Klik hier voor een sfeerimpressie