Magician Evert van Asselt, uniek entertainment voor iedereen.

Beursgoochelaar boeken

Evert-Magic-5.jpg
Beursgoochelaar boeken?

Wilt u een beursgoochelaar boeken tijdens uw beurs of congres bij uw stand? Dat is een goede keuze. Een beursgoochelaar trekt namelijk altijd de aandacht. Het doet mensen stil staan bij uw stand of de bepaalde plaats die u wenst. De mensen zijn verwonderd en raken met de goochelaar en u in gesprek en dat is precies de bedoeling.

Meer leads bij uw stand

Een beursgoochelaar als Evert van Asselt bij uw stand, zorgt gegarandeerd voor meer leads. Doordat het bekijks trekt is er automatisch meer te doen rondom uw stand. Als magisch entertainer zorgt Evert voor meer leads, doordat hij de beursbezoekers aanspreekt. Hij weet de aandacht te pakken met zijn trucs, verwondert de mensen en gaat zo met hen in gesprek. Het Beursgoochelaar beoken - Magisch Entertainer Evert van Asselt aan het werk op een beursgesprek stuurt hij richting uw stand en bedrijf. Zo verbindt hij de mensen met u of uw collega.

Beurs goochelen op maat

Wanneer u Evert als goochelaar boekt tijdens een beurs, bent u verzekerd van beurs goochelen op maat indien u dit wenst. Evert gaat graag vooraf met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Zo kan hij niet alleen zorgen voor unieke en verschillende soorten goocheltrucs, maar hij kan ook werken met uiteenlopende en opvallende balloncreaties. Evert is namelijk ook ballonartiest, welke niet verward moet worden met een ballonnenclown.
Met zijn goocheltrucs en eventuele balloncreaties zorgt Evert dat de act op maat de verbinding naar uw bedrijf goed weergeeft. Hij kan daarnaast ook zorgen voor merchandise bij de acts met bijvoorbeeld uw logo erop.

Kosten beursgoochelaar

Begrijpelijk wilt u natuurlijk weten wat de kosten zijn wanneer u een beursgoochelaar inhuurt bij uw stand. U kunt hiervoor bij Evert van Asselt een vrijblijvende offerte aanvragen. Bovenop de prijs komen sowieso geen reiskosten. Reiskosten worden bij Evert van Asselt nooit berekend wanneer u een act bij hem boekt. Zo bent u verzekerd van een eerlijke en transparante prijs en komt u niet voor verrassingen te staan.

Evert van Asselt als beursgoochelaar boeken

Wilt u Evert van Asselt als beursgoochelaar boeken tijdens uw beurs of congres, of heeft u aanvullende vragen? Neem dan gerust contact op met Evert. Hij staat u graag te woord.

.

Contact
Waarom kiezen mensen voor Magician Evert van Asselt?
  • Jong en energiek
  • Prijswinnende acts
  • Geen reiskosten
  • Kleurrijke ballonfiguren met oog voor detail
  • Pedagogische achtergrond
Offerte aanvragen? Klik op onderstaande button.
Beschikbaarheid en prijzen
WAAR TREEDT EVERT OP ALS GOOCHELAAR / BALLONARTIEST?
Goochelaar en ballonartiest op een beurs - Evert van Asselt met table magic op beurs

Bruiloften, Jubilea, Verjaardagen, Tuinfeesten, Examenfeesten

Particulieren
Magician Evert van Asselt verrast, amuseert en verbindt uw gasten!
Tips om goochelaar te worden - magician Evert van Asselt

Bedrijfsfeesten, Openingen, Nieuwjaarsrecepties, Kerstborrels, Zakendiners, Teambuildingsactiviteiten, Personeelsfeesten

Bedrijven
Magician Evert van Asselt maakt uw event onvergetelijk.
Verschil tussen een ballonnenclown en ballonartiest - Evert aan het werk als ballonartiest

Basisscholen, Middelbare scholen, Sport clubs, Verenigingen

Scholen/Verenigingen
Laat u gasten verwonderen door Magician Evert van Asselt
Klik hier voor een sfeerimpressie