Corona - optredens geannuleerd - Evert van Asselt

Corona heeft op vele bedrijven en zelfstandigen invloed. Ook Evert van Asselt kan momenteel geen optredens verzorgen, door de maatregelen om het coronavirus tegen te gaan.

Optredens geannuleerd

Sinds 15 maart 18.00 uur zijn horecagelegenheden en scholen in Nederland t/m 6 april gesloten. Mensen worden verzocht zoveel mogelijk binnen te blijven en verjaardagen, bijeenkomsten etc. moeten uitgesteld worden. Uiteraard worden ook evenementen en shows uitgesteld of zelfs geheel afgelast. Hierdoor zijn ook de optredens van Evert van Asselt allemaal geannuleerd t/m 6 april. Uiteraard heeft Evert hier alle begrip voor, want gezondheid staat voorop. Wel is dit natuurlijk ook voor hem, net als voor vele bedrijven een strop. Maar Evert zou Evert niet zijn, als hij het negatieve niet om zou buigen naar iets positiefs.

Tijd voor ontwikkeling

Evert zit niet graag stil en dit doet hij dan ook zeker komende periode niet, nu we allemaal in strijd zijn tegen corona. Er stond genoeg op zijn to do list en hier is Evert dan ook verder mee aan de slag gegaan. Hij kan komende tijd nu extra benutten voor de verschillende ontwikkelingen. Hij kan zich zeker binnen vermaken met bijvoorbeeld:

  • Het realiseren van zijn nieuwe websites;
  • Het ontwikkelen van promotiemateriaal voor zijn nieuwste “Magic Circus Show” & “Magic Kids Show”;
  • En het oefenen van nieuwe goocheltrucs.

Kortom genoeg te doen!

Voor iedereen sterkte in de strijd tegen corona

Evert wil iedereen sterkte en succes wensen in de strijd tegen corona. Niet alleen de mensen die besmet zijn met het coronavirus maar ook zijn magische collega’s die momenteel ook geen werkzaamheden kunnen verrichten. Ook alle relaties en bedrijven die tijdelijk de deuren moeten sluiten of die minder verkopen ervaren in deze tijd wenst hij alle succes en sterkte.

Let goed op elkaar en denk allemaal aan uw eigen maar ook aan elkaars gezondheid. Wees alert en voorzichtig!

Mocht u nog vragen hebben omtrent boekingen of optredens, kunt u natuurlijk altijd contact met Evert van Asselt opnemen.

 

Write a comment