Evert zit niet stil

Evert zit niet stil - magische optredens

Stilstand is achteruitgang… Zo denkt Evert van Asselt ook. Evert zit niet stil naast zijn optredens en hij houdt u dan ook graag op de hoogte van de ontwikkelingen.

Ontwikkelingen

Evert is altijd bezig. Is het niet met magische optredens en magische shows, dan is hij wel Evert zit niet stil - showdruk in de weer met nieuwe goocheltrucs of zijn radaren draaien om wederom verrassend voor de dag te komen bij zijn publiek. Evert zit niet stil op het gebied van ontwikkelingen. Zo is hij momenteel met verschillende nieuwe dingen bezig:

Nieuwe magische shows

Evert is volop bezig in zijn dagelijks leven met nieuwe magische shows voor komende zomer. Hij zal vele campings en parken langs gaan met zijn nieuwste “Magic Circus Show” & “Magic Kids Show”. Hierover vertellen we binnenkort meer. Wie weet komt u deze magische shows komende zomer tegen tijdens uw vakantie, zodat u het zelf kunt ervaren en beleven.

Nieuwe websites

Ook zit Evert niet stil voor wat betreft online media. Zo is hij bezig met het ontwikkelen van nieuwe websites, zodat zijn verschillende magische shows, optredens en mogelijkheden beter tot uiting komen. Zo kunt u nog meer zien en te Evert zit niet stil - ontwikkelingweten komen over de verschillende diensten en is dit ook makkelijker te vinden voor u. En natuurlijk ook handig om zo uw gewenste magische act of optreden te boeken.

Nieuwe foto’s

Bij nieuwe goocheltrucs, nieuwe shows en nieuwe websites behoort natuurlijk ook mooi beeldmateriaal. Dus Evert zit niet stil voor wat betreft nieuwe foto’s. Hij is druk bezig met verschillende plaatjes voor de verschillende ontwikkelingen.

Verhuizing

Wat is er voor een druk persoon als Evert niet makkelijker om alles onder 1 dak te hebben? Juist: een plek waar alles samen valt. Daarom is Evert ook druk bezig alles te regelen voor zijn aanstaande verhuizing. Een huis, kantoorruimte en opslag komen op deze plaats allemaal ineen. Fijn voor Evert maar ook voor klanten en zakelijke relaties. Vanuit de kantoorruimte even een kijkje nemen bij het materiaal in de opslag. En komt er ineens een magisch idee tot uiting tijdens de administratie? Dan loopt hij zo de kamer in met alle goochelspullen en kan hij direct even wat proberen en oefenen. Dat is echt ideaal!

Evert zit niet stil komende tijd

Zoals u kunt lezen staat er een heleboel te gebeuren komende tijd. Een leuke periode voor Evert, waar optredens en nieuwe dingen elkaar afwisselen. Hij hoeft dus niet bang te zijn dat hij stagneert, of nog erger: achteruit vliegt. Zoals u kunt lezen gaat hij ook komende periode weer volle kracht vooruit, wat u zult terug zien in zijn magisch entertainment.

Write a comment