Goochelen in het buitenland

Goochelen in het buitenland - winter gardens - Blackpool - Evert van Asselt met Uri Geller

Evert is niet alleen in Nederland te vinden met zijn verschillende goocheltrucs, magische act en goochelshows. Hij wordt ook regelmatig uitgenodigd om te goochelen in het buitenland. Afgelopen periode heeft hij weer verschillende optredens verzorgd over de grens.

Hoe Evert van Asselt in het buitenland terecht kwam

U zult misschien denken: ‘hoe komt een Nederlandse goochelaar terecht in het buitenland?’ Dat is eigenlijk hetzelfde Goochelen in het buitenland - Lermoos Oostenrijk - Evert van Asseltantwoord als op de vraag: hoe word je een goochelaar? Veel oefenen, want oefening baart kunst, doelen stellen en zeer gedisciplineerd te werk gaan. Zo kan Evert zeer uiteenlopende optredens verzorgen. Van mond tot mond wordt dit aangeprezen en zo ook bij iemand die in het buitenland werkzaam is. En wanneer het optreden in het buitenland een succes is, gaat het net zoals in Nederland: dan volgen er meerdere.

Zo was Evert vorig jaar al uitgenodigd om te komen goochelen in Oostenrijk. En hier is hij vorige maand wederom geweest om zijn magische kunsten te vertonen. In een hotel heeft hij de hotelgasten wederom verwonderd met table magic. Maar dat was niet het enige optreden in het buitenland afgelopen twee maanden.

Goochelen in het buitenland

Naast een optreden in Oostenrijk was Evert ook te vinden in Leipzig tijdens DreamHack. Dit live Goochelen in het buitenland Leipzig - Evert van Asselt tijdens dreamhackgame event met 3000 mensen was goed voor 140000 streams wereldwijd. Aan Evert de eer hier een kort optreden te geven en de kijkers en aanwezigen te vermaken met een magische act, bestaande uit de vliegende tafel en de reuze ballon.
Een hele gave ervaring waarbij de nodige voorbereiding ook dit keer zijn vruchten weer heeft afgeworpen: het optreden was een groot succes!

Daarnaast was Evert dit jaar ook weer bij Blackpool Magic Convention te vinden met verschillende collega’s. Blackpool is het grootste goochelcongres van de wereld. U vindt er zo’n 3500 goochelaars, waaronder ook Evert.

Blackpool bestaat o.a. uit:

  • De nieuwste trucs, boeken en effecten die te koop zijn voor goochelaars;
  • Lezingen van bekende goochelaars;
  • Alle ins en outs op het gebied van presentatie, inclusief technieken.

Goochelen in het buitenland - Blackpool - Evert van Asselt met Uri GellerEvert heeft hier een paar hele leuke dagen gehad, maar bovenal ook veel van opgestoken. Hij gaat o.a. naar dit congres om zichzelf te blijven ontwikkelen, nieuwe goocheltrucs aan te schaffen en nieuwe ideeën op te doen, zodat hij deze weer kan uitwerken voor zijn komende optredens.

Evert boeken in het buitenland

Bent u op zoek naar een internationale goochelaar of wilt u Evert graag boeken tijdens uw event, beurs, bedrijfsfeest of voor welke gelegenheid dan ook in het buitenland? Dan nodigt Evert u uiteraard van harte uit om contact op te nemen, zodat hij een geheel vrijblijvende offerte voor u kan samenstellen. En dit geldt uiteraard ook voor magische optredens en acts binnen de grenzen. Of u Evert nu in het binnen- of buitenland boekt, hij weet uw gasten altijd te verbazen en te verrassen.

Write a comment