Tweede theatershow Evert van Asselt

Tweede theatershow Evert van Asselt

Evert gaat vol energie het nieuwe jaar in. Op zaterdag 11 januari staat hij namelijk met zijn tweede theatershow in de Vroone in Kapelle. En het leuke is: u kunt hierbij zijn!

Tweede try- out ‘Alles uit de kast!’

Op zaterdag 11 januari staat Evert van Asselt in De Vroone in Kapelle met alweer Tweede theatershow Evert van Asselt - Evert jpgzijn tweede try- out van zijn theatershow ‘Alles uit de Kast!’. Vrijdag 8 november was de eerste try- out van de theatershow van Evert. Dit was een bijzondere avond, maar bovenal een daverend succes. Dit is dan ook de reden, dat er voor iedereen een tweede kans is, om Evert aan het werk te zien op het podium in het theater.

Wat brengt de tweede theatershow?

Een tweede theatershow van Evert van Asselt, wat moet u zich hier nu bij voorstellen?
In de tweede try- out van ‘Alles uit de kast!’ haalt Evert letterlijk alles uit de kast om zijn publiek te vermaken, verbazen en te verwonderen. Eigenlijk zoals u gewend bent van Evert bij ieder optreden.

Het is een unieke show gebasseerd op de biografie van Evert. Waarin magie gecombineerd wordt met humor en ontroering. Dit alles met de onderliggende boodschap: Wees jezelf, het leven is te kort om iemand anders te zijn.

Geen standaard goochelshow

Wellicht verwacht u een goochelshow zoals u deze kent van bekende goochelaars. Echter is dit absoluut niet het geval. Het is een show vol verrassende elementen, interactie en humor. Maar bovenal een show met een boodschap waarbij leven en dood een leidraad vormen.

Tickets bestellen voor de tweede theatershow van Evert van Asselt

Heerlijk een zaterdagavond vol vermaak en bovenal verrassend en ludiek. U kunt hierbij aanwezig zijn. Maar wees snel want de tickets gaan hard. U kunt hier tickets bestellen voor de tweede try- out van Evert van Asselt op zaterdag 11 januari 2020 om 20.00 uur.

Wij kunnen het ons haast niet voorstellen, maar misschien twijfelt u nog, of deze avond is wat u zoekt. Lees dan hier verschillende recensies van de eerste Try- out van Evert. Deze liegen er niet om. Kortom: u zult geen spijt krijgen van deze verrassende show.

Wij wensen u alvast een fijne avond!

Write a comment