Kerstborrels, kerstborrels en nog eens kerstborrels

Kerstborrels - table magic- Evert van Asselt

Het is volgende week pas Kerst, maar Evert heeft er al een heleboel kerstborrels op zitten. Niet om zelf te feesten, maar om het entertainment tijdens de kerstborrels te verzorgen.

Kerstborrels bij bedrijven

Afgelopen anderhalve week heeft Evert het magisch entertainment tijdens kerstborrels verzorgd bij verschillende bedrijven. Hij heeft er al heel wat kilometers op zitten, want hij moest kris kras door Kerstborrels - Evert van Asselthet hele land. Zo verzorgde hij het entertainment tijdens de kerstborrel in:

Hij verzorgde op deze verschillende locaties o.a. Table Magic en centrale shows voor volwassenen.

Table magic tijdens kerstborrels

Tijdens de kerstborrels verzorgde Evert o.a. Table Magic. Hij amuseerde hierbij de gasten met goochelen op de vierkante meter. Hierdoor is er veel persoonlijke interactie waardoor er verbinding ontstaat tussen de gasten. En dat is nu juist wat iedereen zoekt tijdens Kerst. Dat maakt het magisch entertainment van Evert tijdens de kerstborrels zo succesvol, want tijdens deze jaarlijkse borrel wil iedereen zich verbonden voelen met elkaar.

Verschillende magische trucs

Evert heeft weer vele gasten verbaasd en verwonderd. Hij heeft wederom verschillende goocheltrucs laten zien, zoals:

  • Goochelen met kaarten;
  • Balletje balletje;
  • Goochelen met touwen;
  • Gedachten lezen;
  • Goochelen met alledaagse voorwerpen (liefst van uw gasten, dat maakt het nog spectaculairder);
  • Zakkenrollen (horloges en portemonnees van uw gasten zijn niet veilig. Maar wees gerust, hij geeft ze terug hoor);
  • Verschillende mind experimenten.

Het leuke van tafelgoochelen is dat het niet gaat vervelen, door de verschillende soorten trucs. Het blijft de gasten verrassen. Hierdoor hebben alle gasten tot nu toe een leuke en succesvolle kerstborrel gehad.

Kerstborrels en nieuwjaarsborrels

Evert gaat de komende dagen nog even verder met het verzorgen van kerstborrels. Zo zorgt hij ook voor magisch entertainment tijdens de feestdagen zelf. Wellicht komt u hem nog tegen tijdens een diner of een brunch in een restaurant. Maar na Kerst is het nog geen tijd om achterover te gaan leunen voor Evert. Dan is het namelijk tijd voor de nieuwjaarsborrels. En ook hier heeft Evert alweer verschillende boekingen voor staan.

Wellicht heeft u dit jaar de kerstborrel al achter de rug. Maar misschien heeft Evert u op een idee gebracht voor volgend jaar. U kunt immers niet tijdig genoeg van start gaan met de kerstborrel organiseren. Neem dan ook gerust contact op met Evert van Asselt voor uw kerstborrel in 2020. Er komen namelijk nu alweer boekingen binnen, dus het aanvragen van informatie of een offerte is helemaal niet gek en Evert helpt u dan ook graag.

Write a comment