Nieuwjaarsborrel met een magisch tintje

Een nieuwjaarsborrel… Het is op zich altijd gezellig, maar vaak is de vraag hoe dit leuk georganiseerd kan worden voor iedereen? Een vleugje magie doet wonderen!

Nieuwjaarsborrel organiseren

Het ene bedrijf organiseert een Kerstborrel, terwijl het andere bedrijf juist inzet op de nieuwjaarsborrel. Een leuk moment. Er wordt kort teruggeblikt op voorgaand jaar en er wordt gesproken over komend jaar. De nieuwe doelen worden besproken, bepaalde projecten krijgen wat extra aandacht, maar dan reist de vraag: hoe houden we het ook nog een beetje gezellig en informeel? Er zijn verschillende tips voor het organiseren van een nieuwjaarsborrel, maar er is één ding wat wonderen kan doen om uw nieuwjaarsborrel echt op de kaart te zetten: magisch entertainment.

Magisch entertainment tijdens uw nieuwjaarsborrel

Vaak is het lastig om een nieuwjaarsborrel informeel te houden de gehele avond. U wilt natuurlijk wel wat formele dingen bespreken, maar verder wilt u vooral een informeel samenzijn voor al uw gasten. Wanneer u een nieuwjaarsborrel voor uw bedrijf organiseert, wilt u ook dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft. U wilt de verbinding onderling een extra boost geven en dat is bij dit soort gelegenheden niet altijd even makkelijk. Evert van Asselt kan u hier heel goed bij helpen, door middel van magisch entertainment. Als tafelgoochelaar zorgt hij namelijk bij uiteenlopende gelegenheden voor amusement en verbinding tussen de gasten.

Afwisselende trucs bij table magic

Wanneer Evert als tafelgoochelaar verschijnt op uw nieuwjaarsborrel, komt hij niet met een paar flauwe grapjes. Hij zorgt voor ludieke en afwisselende trucs, waar iedereen over in gesprek raakt. HiermeeNieuwjaarsborrel met magisch entertainment van Evert van Asselt ontstaat uiteraard direct de verbinding tussen uw gasten. Welke trucs kunt u verwachten?

  • Gedachten lezen;
  • Goochelen met touwen;
  • Goochelen met kaarten;
  • Balletje Balletje;
  • Verschillende mind experimenten;
  • Goochelen met alledaagse voorwerpen. Natuurlijk het liefst van uw gasten;
  • Zakkenrollen (niemand zijn horloge of portemonnee is veilig. Maar wees gerust hij geeft ze terug aan de rechtmatige eigenaar).

Table magic zorgt voor een informele nieuwjaarsborrel op gepaste momenten.

Extra aandacht voor bepaalde zaken met magisch entertainment

Tijdens uw nieuwjaarsborrel wilt u wellicht extra aandacht geven aan bepaalde zaken binnen uw bedrijf, of wellicht wilt u een nieuw logo presenteren. Ook hierbij kan Evert u helpen met zijn magisch entertainment. Hij kan zorgen voor op maat gemaakte trucs of het presenteren van bijvoorbeeld uw nieuwe huisstijl d.m.v. een truc. Ook kan uw nieuwe logo terugkeren op het kaartspel, zodat uw gasten er deze avond al helemaal aan gewend raken.

Wanneer u magisch entertainment tijdens uw nieuwjaarsborrel boekt bij Evert van Asselt, bespreekt hij vooraf geheel vrijblijvend uw wensen en de verschillende mogelijkheden.

Heeft u zelf een leuk idee? Neem dan zeker contact op met Evert, hij denkt graag met u mee en zorgt voor een vrijblijvende offerte.

Write a comment