Hij komt! Hij komt! Terugblik op de Sinterklaasshow

Sinterklaasshow Hij komt! Hij komt! - Evert van Asselt

Hij komt! Hij komt! Zo klonk het vele malen de afgelopen weken. Deze succesvolle Sinterklaasshow werd meermaals geboekt bij Evert van Asselt en dit was een groot succes.

Sinterklaasshow door heel Nederland

Afgelopen weken was Nederland weer helemaal in de ban van onze grote kindervriend: Sinterklaas! Voor Evert van Asselt ook een drukke periode. Ook hij reisde afgelopen weken met de Sint mee naar verschillende bedrijven in heel Nederland, waar het luidkeels klonk: Hij komt! Hij komt! Dit was niet alleen het welkomstlied dat kinderen ten gehore brachten, maar ook de titel van de Sinterklaasshow van Evert.

Het was een show die niet alleen leuk was voor jong, maar ook voor oud. Uiteraard zat zoals altijd bij de magische optredens van Evert bij bedrijven ook deze Sinterklaasshow vol interactie en verrassingen.
Er zaten verschillende goocheltrucs en uiteenlopende elementen in de show verwerkt, zoals:

  • Illusies (welke bij de ouders erg in trek waren);
  • Acrobatiek;
  • Jongleren;
  • En natuurlijk Werelds Grootste ballon (welke zo onderhand een beetje beroemd begint te worden, ook op tv… Daarover binnenkort meer…)

Via de show werd toegewerkt naar het spannende grote moment, want ja Hij komt! Hij Komt! Het bezoek van Sinterklaas!

Al is het paard O Zo Snel, de goocheltruc achterhaalt hem wel

Natuurlijk speelt Evert met zijn Sinterklaashow ook in op de actualiteit rondom Sinterklaas, zoals het Sinterklaasjournaal. En dat betekende ditmaal geen Americo- grappen en -trucs meer, maar ook Evert kreeg te Sinterklaasshow Evert van Asselt met Sinterklaas en O Zo Snelmaken met het nieuwe paard van Sinterklaas: O Zo Snel. Maar Evert is niet zomaar te vangen, want ook voor O Zo Snel had hij een paar mooie trucs, waar hij van bleef hinniken en ook Sint en het publiek stonden versteld.

Dag Sinterklaasje tot volgend jaar

Evert kijkt terug op een drukke, maar vooral leuke Sinterklaasperiode. Hij heeft met zijn nieuwe Sinterklaashow, waar ook een prachtig nieuw decor bij hoorde, met veel plezier vele uiteenlopende bedrijven bezocht.
Wie zeker wil zijn van een leuk Sinterklaasfeest bij zijn / haar bedrijf volgend jaar, kan uiteraard al een Sinterklaasshow boeken bij Evert van Asselt.

Ook Evert zwaait Sinterklaas morgen uit, maar waar Sinterklaas kan gaan rusten, kan Evert dat niet. Komende weken staat de agenda bol van gezellige kerstborrels bij uiteenlopende bedrijven. Ook hier zal hij weer magische trucs vertonen. En wie denkt dat het na de Kerst dan eindelijk vakantie is voor Evert, heeft het ook mis, want dan komen de magische nieuwsjaarborrels er weer aan, waar ook table magic wordt ingezet.

Kortom ook komende periode nog een drukke tijd, maar daar heeft Evert geen problemen mee. Hij verzorgt het magisch entertainment ook rond de feestdagen met veel plezier!

Write a comment