Beursgoochelaar Evert van Asselt op Contacta voor Paree B.V.

Beursgoochelaar Evert van Asselt op Contacta voor Paree B.V.

November 2019 was beursgoochelaar Evert van Asselt op de Contacta beurs in Goes aanwezig bij de stand van Paree B.V. Hoe dat eraan toe ging, leest u hier.

Beursgoochelen op maat

Wanneer u beursgoochelaar Evert van Asselt boekt bij uw stand op een beurs, is dit niet voor zomaar een paar trucjes en wat vermaak. Evert verstaat namelijk wel wat meer onder beursgoochelen. Dit was ook te zien in de stand van Paree B.V. waar Evert in november 2019 geboekt was tijdens de Contaca beurs in Goes. Op maat gemaakt kaartspel met logo voor Paree Contacta BeursNet als bij andere boekingen op beurzen verzorgde hij ook hier weer beursgoochelen op maat.

Zo zorgde hij voor gepersonaliseerde trucs, zodat de link naar het desbetreffende bedrijf (Paree B.V.) makkelijk gemaakt werd. Dit leidt automatisch tot een handig bruggetje tussen de bezoekers en het bedrijf. Al goochelend werd het gesprek tussen Evert en de bezoekers richting het bedrijf gestuurd, waardoor het personeel van de stand makkelijk in gesprek raakte. Daarnaast had Evert ook een kaartspel met het logo van Paree B.V. laten bedrukken. Zo werd ook hier de identiteit van het bedrijf uitgestraald, dit is namelijk één van de tips voor een succesvolle beursstand.

Meer leads door beursgoochelaar Evert van Asselt

Doordat Evert het beursgoochelen op maat verzorgt, zorgt dit automatisch voor meer leads. Hij gaat vooraf met u in geprek en zorgt als het ware voor een aangepast verhaal, trucs op maat en dus ook eventuele bedrukte kaartspellen met uw logo. Zo valt u met uw beursstand meer op, doordat beursgoochelaar Evert van Asselt klanten naar uw Beursgoochelaar Evert van Asselt aan het werk op Contacta voor Paree B.V.stand toe trekt. Hierdoor is er al meer bekijks rond uw stand en nieuwe bezoekers raken nieuwsgierig. Voor u het weet, bent u druk aan de praat met verschillende potentiële klanten.

Wilt u ook een succesvolle beursstand?

Naar alle waarschijnlijkheid wilt ook u een succesvolle beursstand. Neem dan vrijblijvend contact op met Evert van Asselt. Hij heeft al verschillende bedrijven bijgestaan op beurzen en congressen, zowel in binnen- als buitenland. Evert treedt namelijk als goochelaar op in meerdere talen, waardoor hij u ook op beurzen in het buitenland kan bijstaan.
Uiteraard wilt u natuurlijk vooraf de kosten weten. Hiervoor kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wanneer u Evert van Asselt als beursgoochelaar inzet bij uw beursstand, zal hij er alles aan doen, deze investering er voor u uit te halen en van bezoekers uw klanten te maken.

Write a comment