Try-out van de Theatershow Alles uit de Kast. Een avond met een lach en een traan.

Try-out van de theatershow Alles uit de kast

Vrijdag 8 november 2019 was het eindelijk zo ver: De try-out van de theatershow “Alles uit de Kast”, waar Evert maanden lang naartoe heeft gewerkt. Een veelzijdige avond met een lach en een traan…

Veelzijdige theatershow

Wanneer u denkt aan een theatershow van een magisch entertainer, denkt u wellicht aan een show als die van Hans Klok of andere bekende goochelaars. Try-out van de theatershow Alles uit de kast - MagicEvert van Asselt staat bekend om zijn verrassende optredens. Dit is bij de theatershow “Alles uit de Kast” ook zeker het geval. Deze show is niet te vergelijken met een show van andere goochelaars. Het is een show vol verrassende elementen, interactie en humor. Maar bovenal een show met een boodschap waarbij leven en dood een leidraad vormen. Helaas bleek net voor de show dat deze twee soms erg dicht naast elkaar staan.

Nare gebeurtenis voor aanvang van de try-out van de theatershow Alles uit de Kast

De try-out van Evert van Asselt was compleet uitverkocht. Zo’n 250 mensen kwamen vrijdag 8 november 2019 naar “De Vroone” in Kapelle om Evert te zien shinen op het podium. Hierbij zaten ook veel bekenden en dierbaren van Evert, zo ook twee dierbare personen op leeftijd. Evert was erg blij met hun komst en bracht hen tien minuten voor aanvang van de show naar binnen in de zaal. Helaas sloeg het noodlot toe en één van hen kreeg ter plaatse een hartstilstand. Bezoekers met een medische achtergrond schoten te hulp en de hulpdiensten waren snel ter plaatse. Helaas mocht dit niet meer baten.

Een vreselijk nare gebeurtenis, waardoor Evert, heel begrijpelijk, de voorstelling wilde cancellen. Echter gaf de echtgenoot van de vrouw aan, dat zijn vrouw zou hebben gewild dat het door zou gaan. Een hele grote opgave. Evert moest zich herpakken en lichtte zelf zijn toeschouwers in. Een zware taak, maar een nog zwaardere taak deze avond de show neer te zetten, zoals deze hoort. Dat lukte! En hoe…

Magie gecombineerd met comedy

Op het podium verscheen Evert en ondanks het intense verdriet, barstte hij van energie en kracht. Hij was scherper dan ooit te voren, wat al de eerste minuten naar voren kwam, waarbij het publiek op humoristische wijze betrokken werd. Tijdens deze theatershow is er sprake van interactie. Ook al zit u rustig en stil op uw stoel, het zou zomaar kunnen dat u deel gaat uitmaken van een magische truc, of een magisch optreden, waarbij comedy centraal staat. Hierdoor kunt u wel spreken van een veelzijdige theatershow, die iedereen verbaast, verrast en vermaakt. Het mooie hierbij is, dat het een show is met een boodschap over leven en dood, die Evert op het einde van de show Try-out van de theatershow Alles uit de kast - Evert van Asseltnog wat kracht bij zet. Dat leverde zeker deze avond met een rollercoaster aan emoties, een avond op met een lach en een traan.

Een zeer gewaardeerde theatershow

Dat deze try-out van de theatershow “Alles uit de kast” goed werd ontvangen en zeer werd gewaardeerd blijkt wel uit de stroom van mooie en positieve reacties.

  • Evert als je na zoveel emoties zo’n show kan neerzetten dan ben je gewoon een hele grote meneer. Het was alles wat in je zat kwam er gewoon uit. Ook de afsluiter kon eigenlijk niet mooier.
  • Evert! Zo n knappe prestatie neerzetten gezien de gebeurde feiten getuigt van pure klasse!
  • Wat hebben we genoten van de emotionele show “Alles Uit De Kast” van Evert van Asselt in het Zeeuwse Kapelle! Staande ovatie en respect voor deze vriend en rasartiest!!! Chapeaux.’
  • Om meerdere redenen een zeer bijzondere avond! Een avondvullend programma zo neerzetten is een hele grote prestatie! De titel “Alles uit de kast” doet zeker recht aan hetgeen Evert heeft laten zien, want alles werd ook daadwerkelijk uit de kast gehaald om er een topavond van te maken. Prima decor, uitstekende geluidsmensen, goeie muziekkeuze en een uitstekende performer die zichzelf heeft durven laten zien. Evert van Hasselt, Chapeau!!!
  • Zwaar onder de indruk van zijn veelzijdigheid! Evert van Asselt wordt een hele grote!!! Wat mij nog het meeste heeft geraakt, was de manier hoe hij voor de show een zeer zware emotionele en persoonlijke boodschap aan zijn wachtende publiek (250 mensen), op zo’n ogenschijnlijk gemakkelijke en natuurlijke manier verwoorde. En daarna dan toch zo’n show ten tonele brengen, diep respect Evert!!!

Wanneer u dit leest kunt u eigenlijk wel stellen, dat u een geweldige show bent misgelopen, wanneer u niet aanwezig was bij de try-out van de theatershow “Alles uit de Kast”. Het goede nieuws is, dat Evert met zijn team hard werkt aan nieuwe try-outs. Wanneer data en locatie hiervan bekend zijn, leest u dit natuurlijk op deze website en de Facebookpagina van Evert van Asselt.

 

Write a comment