Een kijkje in het leven van Evert van Asselt

Het leven van Evert van Asselt - Evert van Asselt

Wie denkt dat het leven van een magisch entertainer alleen bestaat uit optredens, heeft het helemaal mis. Er komt heel veel meer bij kijken. Om u een impressie te geven, volgt hier een kijkje in het leven van Evert van Asselt.

Werkzaamheden naast de optredens

Het leven van Evert van Asselt bestaat niet alleen uit optredens. Net als bij iedere onderneming komt er veel meer bij kijken. Wat dacht u bijvoorbeeld van promotie voor het bedrijf. Evert runt immers zijn eigen bedrijf met magisch entertainment. Maar ook administratie, ontwikkeling en voorbereiding horen er allemaal bij. Iedere dag is anders, dus een standaard dag valt niet te omschrijven. Maar een kijkje tijdens een dag in het leven van Evert van Asselt is natuurlijk wel mogelijk…

Een dag uit het leven van Evert van Asselt

07.30 uur: De wekker gaat, na een optreden waarvan Evert de vorige dag om 23.00 uur thuis was. Het is weer vroeg dag, want de hondenEen kijkje in het leven van Evert van Asselt - Fotoshoot Marty's Vision moeten eerst uitgelaten worden. Daar neemt Evert als het even kan ruimschoots de tijd voor, zodat zijn twee honden lekker kunnen uitrazen en Evert de dag sportief en fris begint.

09.00 uur: Op pad voor een fotoshoot met Marty Kooman van Marty’s Vision. Uitstraling is zeker tegenwoordig met alle online media kanalen erg belangrijk. Goede professionele foto’s horen hier dus echt bij. En die moeten dus eens in de zoveel tijd gemaakt worden, want vernieuwing en ontwikkeling is belangrijk.

12.00 uur: Tijd voor lunch, want ook de inwendige mens moet goed verzorgd worden.

13.00 uur: Evert zit klaar voor de administratie, want ook dat hoort er nu eenmaal bij als magisch entertainer.

14.00 uur: Op pad naar de Vroone in Kapelle, waar wat dingen worden doorgenomen voor de Theatershow “Alles uit de Kast” van Evert op vrijdag 8 november 2019.

15.30 uur: Tijd voor het oefenen van nieuwe goocheltrucs en nieuwe ballonfiguren. Stilstand is achteruitgang en dat kent Evert niet. Hij besteedt veel tijd aan zichzelf ontwikkelen en het beste in zichzelf naar boven halen, om alle klanten exclusief magisch entertainment te kunnen bieden.

17.00 uur: Evert gaat op weg naar zijn optreden van vanavond, waar hij als goochelaar op een verjaardagsfeest, de gasten wederom zal verbazen en verwonderen. Hij vertrekt ruim op tijd, zodat hij zich op locatie ook goed kan voorbereiden.

23.00 uur: In de auto richting zijn bed. Dat wordt wel weer eens tijd.

Hectisch maar leuk

Wanneer we vragen hoe Evert kijkt naar zijn leven als magisch entertainer en de vaak lange dagen, kan hij zeggen dat het hectisch maar leuk is. Hij heeft heel veel plezier in alles wat hij doet rondom zijn bedrijf. Natuurlijk zijn er minder leuke dingen, zoals de administratie, maar zeker de optredens, de voorbereidingen en zichzelf ontwikkelen beleeft hij iedere dag opnieuw plezier aan. De vaak lange dagen zijn het meer dan waard en de uitspraak “leef je dromen, droom niet je leven” doet Evert zeker eer aan. Hij maakt van zijn dromen concrete plannen en dat geeft zijn magisch entertainment keer op keer een boost. Hij blijft zich op deze manier ontwikkelen, waardoor hij blijft groeien. En dat is nu eenmaal ondernemen, ook als magisch entertainer.

Write a comment