Magisch entertainment tijdens de feestdagen

Magisch entertainment tijdens de feestdagen - Kerst met Evert van Asselt

Magisch entertainment tijdens de feestdagen is erg in trek. De agenda van Evert van Asselt begint dan ook al aardig vol te lopen. En wie weet kunt u meegenieten tijdens uw Kerstbrunch of Kerstdiner…

Agenda van Evert van Asselt tijdens Kerst 2019

De Kerstdagen is Evert inmiddels volgeboekt. Hij verzorgt 1ste en 2de Kerst live magisch entertainment op verschillende locaties. Magisch entertainment tijdens de feestdagen bij Amadore hotel Arion door Evert van AsseltU kunt hem o.a. hier vinden:

  • Eerste en Tweede Kerstdag tijdens de Kerstbrunch van het Amadore Arion hotel in Vlissingen. Wanneer u hier aanschuift voor de Kerstbrunch kunt u dus niet alleen genieten van heerlijk eten en drinken, maar ook van de leukste trucs die Evert aan uw tafel laat zien als tafelgoochelaar.
  • Tijdens het Kerstdiner op Eerste en Tweede Kerst bij Vakantiepark Port Zélande. Ook hier laat hij tijdens het tafelgoochelen verrassende goocheltrucs zien en de mooiste balloncreaties voor jong en oud.

Evert van Asselt zorgt dus voor uiteenlopende bedrijven uniek magisch entertainment tijdens de feestdagen. Maar ook voorafgaand aan de feestdagen is zijn agenda al aardig aan het vol lopen. Er is namelijk ook veel vraag naar entertainment tijdens de kerstborrel van bedrijven. Waar hij ook is rond de feestdagen, er is één ding zeker: hij amuseert alle gasten met goochelen op de vierkante meter, waarbij interactie en verbinding centraal staan. En dat is juist wat iedereen zoekt rond Kerst!

Wat voor magisch entertainment tijdens de feestdagen?

Wat kunt u nu verwachten wanneer Evert van Asselt magisch entertainment tijdens de feestdagen verzorgt?

Hij zorgt voor verrassende en afwisselende trucs, waarbij menig gast verwonderd achterblijft, zoals:

  • Goochelen met kaarten;
  • Balletje balletje;
  • Goochelen met touwen;
  • Gedachten lezen;
  • Goochelen met alledaagse voorwerpen (liefst van u, dat maakt het nog spectaculairder);
  • Zakkenrollen (horloges en portemonnees zijn niet veilig. Maar wees gerust, hij geeft ze terug hoor);
  • Verschillende mind experimenten.

Magisch entertainment tijdens feestdagen - Evert van AsseltZoals u kunt lezen wordt iedereen, jong en oud geamuseerd door zijn table magic.

Magisch entertainment tijdens de feestdagen boeken

Bent u op zoek naar magisch entertainment tijdens de feestdagen? Eerste en Tweede Kerst 2019 zit Evert van Asselt zijn agenda al vol. Maar bent u bijvoorbeeld een kerstborrel voor uw bedrijf aan het organiseren? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Evert. Hij bespreekt graag uw wensen en ideeën met u, om vervolgens een offerte op maat voor u te maken. Ook voor nieuwjaarsborrels is magisch amusement een populaire vorm van entertainment en ook hiervoor kunt u bij Evert terecht.

Evert wenst u in ieder geval veel succes bij de organisatie van uw Kerstbrunch, Kerstdiner, Kerst- en of Nieuwjaarsborrel en bovenal hele fijne, gezellige en magische feestdagen.

Write a comment