Een succesvolle beurs met deze tips voor uw beursstand

Tips voor uw beursstand - beursgoochelaar - Waarom een goochelaar boeken? - Beurzen - Evert van Asselt

Zoals vele bedrijven, neemt u met uw bedrijf ook deel aan een beurs. U wilt dan natuurlijk wel opvallen tussen alle beursdeelnemers. Volg onderstaande tips voor uw beursstand en dan bent u goed op weg naar een succesvolle beurs.

Tip 1: Zorg voor goede verlichting

Zorg ervoor dat uw beursstand voldoende verlicht is. Zet uw stand in de spotlights door middel van gerichte verlichting. Met Led-verlichting kunt u zelf kiezen welke elementen u stiekem wilt accentueren. Mensen blijven soms maar even en kijken maar oppervlakkig rond, u kunt kiezen wat hen meteen in het oog moet springen.

Tip 2: Straal uw identiteit uitDutch festival of magic - congres Blackpool Magic Convention

De bezoeker moet uw bedrijf meteen beleven en herkennen. Zorg dan ook voor een duidelijk thema waarmee u de identiteit van uw onderneming meteen uitstraalt. Vertel een verhaal, gebruik een opvallend design en maak eventueel gebruik van projecties. Wees creatief en denk goed na over welk beeld u wilt uitstralen.

Tip 3: Val op, maar dring uzelf niet op

U kent het wel: Té is nooit positief, tenzij in tevreden. Dring uzelf nooit op, probeer niet te veel eruit te springen en deel ook niet te veel informatie. Zorg ervoor dat uw beursstand niet overvol info staat en het ook niet al te vol oogt. Zorg ervoor dat de bezoeker tevreden vertrekt.

Tip 4: Laat zien dat u online actief bent

Als u actief bent op social media, geef dat dan ook aan. Heeft u een website of een e-mailadres: zorg ervoor dat dit nadrukkelijk zichtbaar is bij uw beursstand. U geeft bezoekers de kans om later meer informatie op te zoeken of alles nog eens op een rijtje te zetten. Het meegeven van flyers met bijvoorbeeld een qr-code erop naar uw website is ook een goede manier. Daarnaast kunt u ook zorgen dat u bijvoorbeeld banners heeft staan met een qr-code erop en de social media iconen, zo kan men ter plekke al scannen.

Tip 5: Een hapje en een drankje doet het altijd goed

Op een beurs kan het wel eens druk worden. Iedereen is voortdurend in beweging en het is zeker begrijpelijk dat niet iedereen zomaar overal stopt. Met een hapje of een drankje kunt u de bezoekers toch even tegenhouden en de aandacht even bij uw stand vestigen. Doe het niet al te uitdrukkelijk, maar serveer gerust een drankje of biedt een hapje aan.

Tip 6: Zorg voor activiteit

Dit is wellicht de belangrijkste en meest trekkende tip van alle tips voor uw beursstand. Wanneer u namelijk zorgt voor activiteit en vertier wordt dit in de beurspaden bekend. Mensen worden als het ware naar uw beursstand getrokken, want ze beginnen nu toch wel erg nieuwsgierig te worden. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een wedstrijd, maar ook een goochelaar bij uw beursstand kan hier een hele goede uitkomst bieden. Evert weet als beursgoochelaar de aandacht te pakken met zijn trucs, verwondert de mensen en gaat zo met hen in gesprek. Het gesprek stuurt hij richting uw bedrijf. Zo verbindt hij de mensen met u of uw collega.

Wanneer u Evert als goochelaar boekt tijdens een beurs, bent u verzekerd van beurs goochelen op maat. Evert gaat graag vooraf met u in gesprek om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Zo kan hij niet alleen zorgen voor unieke en verschillende soorten goocheltrucs, maar hij kan ook werken met uiteenlopende en opvallende balloncreaties. Evert is namelijk ook ballonartiest, welke niet verward moet worden met een ballonnenclown.Tafelgoochelaar huren in Nederland en buitenland- Evert van Asselt als tafelgoochelaar aan het werk met een truc met touwen
Met zijn goocheltrucs en eventuele balloncreaties zorgt Evert dat de act op maat, de verbinding naar uw bedrijf goed weergeeft. Hij kan daarnaast ook zorgen voor merchandise bij de acts met bijvoorbeeld uw logo erop.

Op naar een succesvolle beurs met deze tips voor uw beursstand

Wanneer u bovenstaande tips volgt, zult u zeker weten een succesvolle beurs tegemoet gaan. Houdt altijd in uw gedachten dat creativiteit en originalteit belangrijk zijn en dat bezoekers dit waarderen. Maar wees nooit aanwezig.
Wilt u tip 6 opvolgen en bent u op zoek naar een beursgoochelaar? Neem dan vrijblijvend contact op met Evert van Asselt. Hij heeft al verschillende bedrijven bijgestaan op beurzen en congressen, zowel in binnen- als buitenland. Evert treedt namelijk op in meerdere talen, waardoor hij u ook op beurzen in het buitenland kan bijstaan.
Uiteraard wilt u natuurlijk vooraf de kosten weten. Hiervoor kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wanneer u Evert van Asselt als beursgoochelaar inzet bij uw beursstand, zal hij er alles aan doen, deze investering er voor u uit te halen en van bezoekers uw klanten te maken.

Write a comment