Goochelaar op uw verjaardag

goochelaar op uw verjaardag - Evert van Asselt

Bent u op zoek naar een goochelaar op uw verjaardag voor zowel jong als oud? Dan kan Evert van Asselt voor een onvergetelijk verjaardagsfeest zorgen. Op elke locatie in Nederland, maar ook in het buitenland verzorgt Evert magisch entertainment.

Verjaardagsfeest met magisch entertainment

Soms bereikt u een leeftijd waarbij u eens een goed feestje wilt geven. Of u heeft al jaren uw verjaardag niet gevierd en u wilt nu eens een feest goochelaar op uw verjaardag - voor grote en kleine feesten en partijengeven, waarbij er meer is dan de slagroomtaart en bitterballen. Een verjaardagsfeest met magisch entertainment is dan een goed idee. Geen overheersende show en spektakel waardoor u uw gasten amper spreekt, maar een tafelgoochelaar, die op bescheiden wijze op uw locatie aanwezig is en uw gasten vermaakt.

De meerwaarde van een goochelaar op uw verjaardag

Waarom zou u nu kiezen voor een goochelaar op uw verjaardag? Hiervoor zijn verschillende redenen. Wanneer u Evert van Asselt boekt als goochelaar tijdens uw partij of familiefeest zorgt hij voor:

  • Amusement: Dit is natuurlijk erg leuk voor uw gasten. Zeker wanneer er veel mensen zijn en u niet iedereen tegelijk kan spreken, is het tafelgoochelen van Evert een ware ijsbreker. Uw gasten worden geamuseerd en zo heerst er al snel een aangename, ongedwongen en vrolijke sfeer;
  • Verbinding: Wanneer er op uw verjaardag verschillende gasten zijn, komt het vaak voor dat zij elkaar niet allemaal (even goed) kennen. Wanneer Evert rondloopt en bij verschillende mensen aan tafel de meest uiteenlopende verbazingwekkende trucs laat zien, ontstaat er al snel verbinding tussen uw gasten. Ze raken aan de praat over deze trucs en het ijs is gebroken;
  • Verrassing: Geen saaie verjaardag waar mensen in een kringetje in de huiskamer zitten, of waar groepjes aan verschillende tafels in een zaal zitten. Doordat Evert met zijn verschillende goocheltrucs rondloopt, worden ijzige stiltes vermeden en saaie gesprekken worden van tafel geveegd. Het is geen overheersend entertainment, maar bovenal leuk en gezellig. Precies zoals een verjaardagspartij of familiefeest hoort te zijn.
Wat kunt u verwachten van Evert als tafelgoochelaar op uw verjaardag?

Wanneer Evert van Asselt op uw verjaardagsfeest verschijnt als tafelgoochelaar, goochelt hij op de vierkante meter en laat zeer uiteenlopende trucs zien:

  • Goochelen met kaarten;
  • Goochelen met touwen;
  • Goochelen met alledaagse voorwerpen (liefst van uw publiek, dat maakt het nog spectaculairder);
  • Zakkenrollen (horloges en portemonnees van uw gasten zijn niet veilig. Maar wees gerust, hij geeft ze terug hoor);
  • Balletje balletje;
  • Gedachten lezen;
  • Verschillende mind experimenten.

goochelaar op uw verjaardag - voor jong en oudEvert is er als goochelaar op uw verjaardag voor zowel jong als oud. Hij kan bijvoorbeeld ook afwisselen met trucs en het maken van de mooiste ballonfiguren. Hierbij denkt u misschien aan een ballonclown, maar dat is niet het geval. Een ballonnenclown is iets anders dan een ballonartiest. U ziet bij Evert dan ook geen standaard zwaarden of hondjes, maar de mooiste creaties, die zowel voor jong als oud erg leuk zijn.

Evert van Asselt als goochelaar op uw verjaardag boeken

Wellicht heeft u interesse in het boeken van Evert als goochelaar op uw verjaardag. Hiervoor kunt u geheel vrijblijvend contact met Evert van Asselt opnemen. Heeft u speciale wensen, of wenst u een combinatie van zijn verschillende magische diensten? Leg dit zeker aan hem voor. Wanneer hij verschijnt als magisch entertainer op uw verjaardag, kan dit bij zowel grote als kleine feesten, voor jong, oud of samengesteld gezelschap en ook de tijdsduur kan geheel in overleg. Daarnaast treedt hij op als goochelaar op vele locaties, in zowel binnen- als buitenland. Dus waar u uw verjaardag of familiefeest ook geeft, het is eigenlijk geen feest, wanneer Evert niet is geweest.

Write a comment