Entertainment voor uw bedrijfsopening

entertainment voor uw bedrijfsopening - Evert aan het werk tijdens bedrijfopening

Van uw bedrijfsopening wilt u natuurlijk iets bijzonders maken, u (her)opent natuurlijk niet dagelijks een bedrijf. Entertainment voor uw bedrijfsopening is dan ook een goede keuze wanneer u er iets unieks van wilt maken.

Evert van Asselt tijdens bedrijfsopeningen

Voor Evert van Asselt zijn bedrijfsopeningen niet vreemd. Hij heeft tijdens meerdere openingen en open dagen het entertainment verzorgd. Het maakt hierbij niet uit, of u entertainment wenst voor kinderen, volwassenen of beide. Ook heeft hij ervaring met kleine en grote openingen. Zo heeft hij laatst nog magische entertainment verzorgd tijdens een bedrijfsopening, waar zo’n 2000 bezoekers aanwezig waren.

Wat kunt u verwachten wanneer Evert entertainment voor uw bedrijfsopening verzorgd?

  • Hij maakt de mooiste ballonfiguren. Als rasechte ballonartiest vermaakt hij hiermee niet alleen de kinderen, maar ook de volwassenen. Entertainment tijdens uw bedrijfsopening - ballonfiguur gemaakt door Evert van AsseltEen ballonartiest is namelijk geen ballonclown. Wanneer Evert ballonfiguren maakt tijdens uw opening, zult u dan ook geen hondjes en zwaarden tegenkomen, maar spectaculaire creaties;
  • Hij verzorgt tafelgoochelen voor volwassenen. Hierbij goochelt hij op de vierkante centimeter onder de neus en handen van uw gasten. Het leuke hierbij is, dat hij niet alleen zorgt voor amusement, maar ook voor verbinding. Dit is zeker handig, wanneer er veel bezoekers zijn die elkaar niet zo goed kennen. Terwijl Evert goochelt met alledaagse voorwerpen en de portemonnee’s van de bezoekers niet veilig zijn, worden mensen verrast, staan ze verwonderd en raken hierdoor met elkaar in gesprek.

Deze twee mogelijkheden hoeven natuurlijk niet apart geboekt te worden tijdens uw opening. Het kan afwisselend ingezet worden. Bijvoorbeeld de eerste 2 uur table magic en de volgende 2 uur verzorgt Evert de mooiste balloncreaties. Uiteraard zijn er vele mogelijkheden, ook variërend in tijdsduur. Hij bespreekt dan ook altijd graag uw wensen en de mogelijkheden omtrent het entertainment voor uw bedrijfsopening.

Logo onthullen op spectaculaire wijze

Bij het (her) openen van een bedrijf hoort soms ook een nieuw logo. Of misschien was het tijd voor vernieuwing en wilt u tijdens de open dag het nieuwe logo aan uw gasten bedrijfopening waar Evert van Asselt entertainment heeft verzorgdpresenteren. Hiervoor kan Evert ook zorgen. Middels een spectaculaire act, kan hij uw logo tijdens de opening of de open dag van uw bedrijf onthullen. Ook hierin zijn vele mogelijkheden en vaak wordt dit op maat verzorgd, naar aanleiding van uw wensen en uw idee. Op welke manier het ook onthult wordt, Evert zal er met zijn act voor zorgen, dat uw logo niet snel vergeten wordt. En dat is ook uw bedoeling toch?

Entertainment voor uw bedrijfsopening boeken

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Evert tijdens uw opening of open dag? Of wilt u het entertainment voor uw bedrijfsopening direct boeken? Dan nodigen wij u van harte uit contact op te nemen met Evert van Asselt. Hij voorziet u geheel vrijblijvend van informatie of een op maat gemaakte offerte.
Hij verzorgt ook voor u graag het magisch entertainment, zodat uw bedrijfsopening niet snel vergeten wordt en uw bedrijf in het achterhoofd van alle bezoekers blijft hangen.

Write a comment